De 5 beste laptops voor kinderen in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste laptops voor kinderen in 2022
De 5 beste laptops voor kinderen in 2022
Anonim

Het kan lastig zijn om de juiste laptop voor een kind te kiezen. Als ze erg jong zijn, is het een kwestie van de prestaties van de laptop in evenwicht brengen met zijn fysieke grootte en duurzaamheid. Als de laptop te groot en te zwaar is, kan het voor hen moeilijk zijn om erop te typen of mee te nemen, waardoor de kans groter wordt dat deze v alt. Zoek naar verbeterde duurzaamheidsfuncties zoals die te zien zijn in de ASUS Chromebook C202SA bij Walmart. Morsbestendige toetsenborden en slagvaste frames - u wilt niet dat een enkele tip van de tafel of een gemorste kop sap uw investering tenietdoet. Sommige kindvriendelijke laptops, zoals de ASUS VivoBook S15 bij Amazon, worden ook geleverd met functies zoals sabotagebestendige toetsen en platliggende scharnieren om te beschermen tegen veelvoorkomende vormen van verkeerd gebruik. Op het gebied van software kun je functies voor ouderlijk toezicht in de gaten houden, zoals inhoudsfiltering en schermtijdlimieten. En ongeacht de leeftijd van het kind, automatische beveiligingsupdates zijn altijd een pluspunt.

Als je een laptop voor een ouder kind koopt, hebben rubberen bumpers waarschijnlijk geen prioriteit. Snelheid, prestaties en prijs zijn waarschijnlijk uw grootste zorgen, en u wilt ervoor zorgen dat hun laptop de juiste specificaties heeft voor effectieve multitasking. Ga voor meer deals over laptops en andere benodigdheden voor leren op afstand naar onze gids voor deals over thuisschoolbenodigdheden. De beste laptops voor kinderen hebben een krachtige processor en een behoorlijke hoeveelheid geheugen om snel schakelen tussen apps en soepelere prestaties mogelijk te maken wanneer ze op internet surfen, complexe applicaties uitvoeren of virtuele lessen bijwonen.

Beste algemeen: Lenovo Chromebook Duet

Image
Image

De Chromebook Duet van Lenovo is een 2-in-1-apparaat dat dubbel dienst doet als laptop en tablet. Het volledige toetsenbord is afneembaar en het scherm is aanraakgevoelig. Een opvouwbare standaard aan de achterkant van het apparaat ondersteunt het scherm wanneer het zich in de laptopmodus bevindt. Net als andere Chromebooks draait de Duet het Chrome OS van Google. Dit is een enigszins beperkt besturingssysteem, maar het is erg gestroomlijnd om te gebruiken als je een Google-account hebt en is eigenlijk een voordeel als je voor een kind winkelt.

Dit apparaat heeft 4 GB geheugen, wat voldoende zou moeten zijn voor zowel schoolwerk als mediastreaming, en 64 GB aan opslag aan boord. Dat is niet veel, maar Chromebooks hebben meestal beperkte opslagruimte in de veronderstelling dat gebruikers op de cloud vertrouwen - de Duet wordt voor dit doel eigenlijk geleverd met een gratis proefperiode van een jaar van Google One. De minpunten van dit toestel zijn dezelfde minpunten voor de meeste 2-in-1 toestellen: het scherm is klein voor een laptop (10,1 inch) en de poortmogelijkheden zijn zeer beperkt. De Duet heeft maar één USB-C poort, maar dit is op te lossen met een goede USB-C hub.

Beste robuuste: ASUS Chromebook Flip C214

Image
Image

De Chromebook C214 van Asus is ontworpen als een laptop voor scholen, waardoor het een uitstekende keuze is voor kinderen die huiswerk maken of lessen op afstand volgen. De functies die de C214 klaslokaalvriendelijk en robuust maken, een geoptimaliseerde Wi-Fi-antenne en een kindvriendelijke interface, maken het ook een geweldige optie voor kinderen die thuis leren. Het meest unieke kenmerk is de duurzaamheid. De C214 heeft versterkte rubberen randen, een valbestendige behuizing (tot 1,2 meter), een morsbestendig toetsenbord en een platliggend ontwerp dat helpt beschermen tegen breuk als jonge kinderen op het 11,6-inch scherm duwen.

Het bevat ook een verrassend aantal poortopties, waaronder twee USB 3.0, HDMI, een hoofdtelefoonaansluiting en een SD-kaartlezer. Het toetsenbord heeft grotere letters en een kortere reisafstand om het voor beginnende typisten gemakkelijker te maken. Net als andere Chromebooks, draait de C214 het gestroomlijnde Chrome OS en heeft hij een zeer beperkte opslag aan boord - slechts 32 GB, afhankelijk van de configuratie. Dit dwingt gebruikers om te vertrouwen op cloudopslag voor hun bestanden, wat de One- en Drive-applicaties van Google graag faciliteren. Het is beschikbaar met 4 GB RAM, wat goed zou moeten zijn voor de productiviteitstaken van kinderen.

Beste draagbare: Microsoft Surface Go 2

Image
Image

De Microsoft Surface Go 2 is ontworpen met kinderen en ouders in gedachten. Dit superslanke apparaat is onze keuze voor de meest draagbare apparaten, omdat het in wezen een 10,5-inch tablet is met een bevestigbaar toetsenbord. Maar ondanks zijn uiterlijk heeft het eigenlijk verschillende functies die veel meer op een laptop dan op een tablet lijken. Het draait het volledige Windows 10-besturingssysteem in plaats van een uitgekiend Chromebook-systeem en heeft ingebouwde functies voor ouderlijk toezicht, waaronder schermtijdlimieten en inhoudsfilters. De Surface Go 2 heeft ook specificaties die de verwerkingskracht van je typische tablet overtreffen, waardoor het een veelzijdig en lichtgewicht apparaat is dat geweldig is voor zowel huiswerk als spelen. De Surface Go 2 kan worden geconfigureerd met een Intel Pentium 4425Y- of Intel Core M3-processor (de Core M3 is krachtiger maar ook duurder). Het kan ook worden geconfigureerd met 4 of 8 GB RAM en 64 of 128 GB opslagruimte. Het duurste model heeft LTE-connectiviteit voor internettoegang zonder wifi. Helaas levert Microsoft het Type Cover-toetsenbord niet in de doos. Dit moet apart worden aangeschaft.

Beste batterijduur: Apple MacBook Air 13

Image
Image

Als je een ouder kind of tiener hebt met meer veeleisende laptopbehoeften (meer complexe programma's draaien, multitasken, enz.), dan is de Macbook Air het bekijken waard. In tegenstelling tot sommige van de uitgeklede Chromebooks op deze lijst, is de Air een complete laptop met synchronisatiefuncties voor iPhones en iPads waar oudere kinderen van kunnen genieten. Het 13,3-inch scherm is mooi en gedetailleerd, met een high-definition camera voor scherpe videogesprekken en een batterijduur van 11 uur om een volledige schooldag en daarna door te komen. De aluminium behuizing weegt slechts 2,8 pond en meet slechts 0.63 inch op het dikste punt. De Macbook Air is absoluut een van de duurdere opties op deze lijst, maar het is ook een behoorlijk krachtige laptop die met het hele gezin kan worden gedeeld. Met verschillende configuratie-opties kunt u uw verwerkingskracht (tot een Intel Core i7 met 16 GB geheugen) en opslagcapaciteit (tot 2 TB SSD) kiezen. Alleen het basismodel heeft een prijskaartje van minder dan $ 1000. Het is verkrijgbaar in goud, zilver en grijs.

Beste waarde: Asus Vivobook S14

Image
Image

Als je op zoek bent naar een ouder kind dat meer kracht en multitasking-mogelijkheden nodig heeft, kan een groter scherm en een betere processor een lange weg gaan. De meeste midden- en budgetgeprijsde laptops hebben kleine schermen. Maar de ASUS VivoBook slaagt erin een ruim 14-inch scherm te bieden en toch in een betaalbare prijsklasse te blijven. Het geheim is de superdunne "NanoEdge"-bezels die de grootte van het scherm maximaliseren zonder onnodige massa aan de laptopbehuizing toe te voegen. Een groter scherm maakt het makkelijker om meerdere vensters tegelijk te openen en de VivoBook S14 ondersteunt dit soort multitasking met indrukwekkende rekenkracht. Het wordt geleverd met een krachtige 11e generatie processor van Intel, 8 GB geheugen en een 512 GB SSD. In tegenstelling tot de vele Chromebooks op deze lijst, draait de VivoBook S14 ook op het meer uitgebreide Windows 10-besturingssysteem. Met leuke kleuropties, een overvloed aan poorten en indrukwekkende prestaties voor de prijs, is de VivoBook S14 een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en een solide keuze als je een laptop nodig hebt die iets geavanceerder is.

De Lenovo Chromebook Duet is een geweldige optie voor de meeste kinderen omdat hij betaalbaarheid en eenvoudig te beheren beveiligingsfuncties combineert met een veelzijdig 2-in-1-ontwerp. Als je op zoek bent naar een jonger kind, raden we de Asus Chromebook Flip aan vanwege de uiterst duurzame constructie en het kindvriendelijke toetsenbord.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten en recensies. Ze is een ervaren productonderzoeker die gespecialiseerd is in consumententechnologie.

Aanbevolen: