De 5 beste wearables voor kinderen in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste wearables voor kinderen in 2022
De 5 beste wearables voor kinderen in 2022
Anonim

Het kan een uitdaging zijn om de beste wearables voor kinderen te vinden. Wearables zijn een geweldige manier om verbonden te blijven, niet alleen met je telefoon, maar ook met je welzijn. Fitness-trackers en smartwatches zijn tegenwoordig overal en het is niet meer dan normaal dat uw kinderen mee willen doen. Maar meer dan dat, wearables voor kinderen kunnen hen helpen om verschillende welzijns- en fitnessdoelen bij te houden, of zelfs om klusjes en huiswerk bij te houden.

Deze wearables zijn geweldig voor je kleintjes en hebben leuke thema's die kinderen geïnteresseerd kunnen houden. Bovendien kunnen ze kinderen helpen contact te houden, maar alleen met ouders of aangewezen contacten, zodat uw kinderen verbonden en veilig blijven. Of je nu in contact wilt blijven, of je kinderen hier of daar kleine herinneringen nodig hebben, we hebben hier een wearable voor hen.

Beste algemeen: Garmin Vivofit jr. 2

Image
Image

Garmin is een van de grootste namen op het gebied van fitnesstracking en wearables. Disney is een van de grootste namen op het gebied van kinderentertainment. Zet ze bij elkaar en je hebt een draagbaar bedrijf dat letterlijk is ontworpen voor kinderen. Deze wearables zijn perfect voor kinderpolsen. Het nadeel is natuurlijk dat het scherm klein is en slechts een resolutie van 88 x 88 pixels heeft. Het spreekt voor zich dat als je kind niet in de problemen zit met een van Disney's eigendommen zoals Mickey, Minnie, Marvel of Star Wars, je pech zult hebben.

Ervan uitgaande dat een van die eigenschappen voor jou werkt, is deze wearable geweldig voor kinderen omdat hij waterdicht is en een heel jaar meegaat zonder opladen. De bijbehorende app is beschikbaar op iOS en Android en bevat enkele beloningen die kinderen kunnen verdienen door klusjes te doen of tot een uur aan activiteit te voltooien.

Beste fitness: Fitbit Ace

Image
Image

Fitbit staat synoniem voor fitnesstrackers en de Fitbit Ace is ontworpen voor kinderen. De polsband en het scherm zijn erg dun, wat geweldig is voor kleine handen en polsen. De wearable houdt stappen, actieve minuten en slaap bij, zodat je ze van de bank kunt halen wanneer ze het nodig hebben en weer op de bank wanneer ze het nodig hebben. De Fitbit-app heeft 10 wijzerplaten waaruit kinderen kunnen kiezen, en het horloge stelt kinderen zelfs in staat elkaar uit te dagen en berichten naar elkaar te sturen.

Het horloge is beperkt tot een zwart-witscherm en is verkrijgbaar in slechts twee kleuren, die beide aan de mannelijke kant zijn. Ook is de batterijduur van 5 dagen niet optimaal. Maar als je op zoek bent naar een slank horloge waarmee je de activiteiten van je kinderen kunt volgen, dan is Fitbit een van de beste die er is.

Beste voor games: VTech Kidizoom DX2

Image
Image

VTech kids maakt naam in de draagbare ruimte voor kinderen. De KidiZoom van VTech is een geweldige keuze voor kinderen. Het wordt geleverd in vijf verschillende kleuren, heeft een kleurenscherm en twee ingebouwde camera's. Kinderen kunnen kiezen uit maximaal 55 wijzerplaten om er een te vinden die ze leuk vinden, en het horloge zit vol met spelletjes en leuke activiteiten. Kinderen kunnen Monster Detector spelen, waardoor ze een AR-weergave hebben van monsters die ze om zich heen kunnen vangen. Bovendien kunnen ze grappige effecten aan hun foto's toevoegen met de Silly Me-app. Dat zijn slechts twee van de vele spellen die ze kunnen spelen.

Dat is heel leuk, maar er hangt een prijskaartje aan. Het bedrijf vermeldt de levensduur van de batterij op drie dagen, maar testen suggereren dat het bij intensief gebruik dichter bij een enkele dag ligt. Als het gaat om opladen, geeft het bedrijf aan dat het alleen mag worden opgeladen via een USB-poort op een laptop in plaats van de adapter van derden. Meestal betekent dit dat de batterij langzaam moet opladen, wat misschien niet goed is voor een ongeduldig kind. VTech is ook licht in het publiceren van specificaties voor verschillende componenten, zoals de camera's of het scherm. Dat is meestal geen goed teken.

Beste GPS-tracker: Jiobit-locatietracker

Image
Image

De Jiobit Location Tracker is een "draagbaar" in de zin dat het iets is dat je altijd bij je hebt. In tegenstelling tot de rest van de items in deze lijst, is dit een trackingtag die u aan de kleding of tas van uw kind kunt bevestigen om ze bij te houden. Zie het als een LoJack voor je kind. Daar zit een zekere opluchting in. U hoeft zich geen zorgen te maken over met wie uw kind praat of een verbinding met een telefoon te onderhouden. Deze tag gaat gewoon overal naartoe en volgt ze.

Maar het is erg duur voor wat het doet. Andere wearables op deze lijst hebben vergelijkbare functionaliteit en hebben ook een wijzerplaat en activiteiten. Bovendien vereist de verbinding een abonnementsservice voor Jiobit om de tag daadwerkelijk te volgen. Het is fijn, want dat abonnement bevat alle benodigde connectiviteit die je nodig hebt om een uitstekende tracker te zijn; mobiel, GPS en andere connectiviteit is inbegrepen in die maandelijkse prijs. Deze tracker geeft je de gemoedsrust om te weten waar je kind is zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het instellen van verschillende machtigingen of bedieningselementen.

Beste budgetfitness: Gizmo Watch 2

Image
Image

De Gizmowatch is een apparaat met de toepasselijke naam, omdat het per definitie een 'Gizmo' is. Dit horloge is speciaal gebouwd voor kinderen en voor het Verizon-netwerk. Het wordt geleverd met een Geofencing-optie die u onmiddellijk op de hoogte stelt als uw kind de grenzen verlaat. Bovendien is er een handige functie ingebouwd met de naam Automatisch beantwoorden, wat betekent dat wanneer een ouder het kind belt, het horloge automatisch de oproep beantwoordt. Dit is geweldig om een verdwaald kind te lokaliseren of zelfs om naar de omgeving rond het kind te luisteren in geval van nood.

Dit betekent natuurlijk dat het horloge mobiele service nodig heeft, wat een maandelijkse kost is en duur kan worden. Maar voor de functieset die je krijgt, is het een redelijk goede deal. Samen met die functionaliteit krijg je dezelfde goodies, zoals het volgen van stappen en het volgen van oefeningen. Het kan u ook helpen bij het volhouden van dagelijkse activiteiten en klusjes. KKBear adviseert klanten specifiek dat wanneer ze een serviceplan krijgen, ze de vervoerder moeten vertellen wat voor soort abonnement ze nodig hebben. Dat geeft ons een pauze, maar deze wearable ziet er het mooist uit en heeft de meeste functionaliteit van de lijst.

De beste overall voor kinderen is de Garmin Vivofit Jr. 2. Dit apparaat is gebouwd door twee krachtpatsers in hun respectievelijke vakgebieden. Garmin is de koning van wearables en fitness; Disney is de koning van entertainment voor kinderen. Je krijgt dit alles voor een vrij goede prijs gezien alles wat het biedt.

Als je wat meer controle en communicatie wilt, raden we de KKBear 3G GPS-smartwatch aan. Het voorbehoud hier is dat er enkele onbekenden zijn. KKBear is geen bekende naam in het veld en de connectiviteit kan verwarrend zijn. Maar als je bereid bent een beetje onzekerheid te verdragen, kijk dan eens naar deze.

Bottom Line

Adam S. Doud schrijft sinds 2013 in de technologieruimte. Hij verandert altijd zijn wearable op zoek naar de juiste pasvorm voor hem en zijn levensstijl. Hij heeft twee kinderen van 10 en 14 jaar, beide met wearables.

Waar u op moet letten bij een smartwatch voor kinderen

Games

Kinderen zijn dol op spelen, en wanneer een activity tracker die activiteit kan gamificeren, kan het kinderen motiveren om in beweging te komen. Een kind zal eerder een wearable gebruiken als het leuk is. Anders zou de tracker op een plank kunnen eindigen en niemand helpen.

Batterijlevensduur

De levensduur van de batterij is belangrijk in een wearable, want hoe meer je hem uit moet doen, hoe meer mogelijkheden je hebt om hem niet meer om te doen. De levensduur van de draagbare batterij varieert van uren tot jaren, afhankelijk van het apparaat, en in dit geval is langer beter.

Maat

Kinderen zijn klein en hebben kleine polsen. Een wearable die te groot is, zal voor kleine kinderen oncomfortabel zijn om te dragen. Nogmaals, als het horloge te groot is, zal het de meeste tijd niet in gebruik zijn, wat voor niemand goed is.

FAQ

    Synchroniseren smartwatches voor kinderen met je telefoon, of heeft je kind een telefoon nodig?

    Dat hangt ervan af. De smartwatches in deze lijst kunnen met beide worden gesynchroniseerd, maar meestal worden wearables voor kinderen gesynchroniseerd met de telefoon van de ouder. Als uw kind een eigen telefoon heeft, kunt u het horloge instellen om daarmee te synchroniseren, maar het belangrijkste punt van de meeste van deze wearables is om uw kinderen te kunnen volgen en de inhoud te kunnen beheren waartoe ze toegang hebben.

    Wat zijn de voordelen van een kind met een wearable?

    Veel kinderen leiden een perfect gelukkig leven zonder een wearable, maar de apparaten openen een nieuwe wereld van gegevens en gemoedsrust voor ouders. Wearables kunnen uw kinderen helpen actief te blijven. De apparaten kunnen ook helpen uw kinderen te volgen en ze veilig te houden.

    Hoe zit het met privacy?

    Privacy is zeker belangrijk. Veel bedrijven die wearables ontwikkelen, zijn zich zeer bewust van de privacy van de gegevens die ze verzamelen. Het is erg belangrijk om alle servicevoorwaarden en contracten te lezen die nodig zijn om de apparaten te activeren voordat u ze koopt.

Aanbevolen: