FightCamp Bokstrainer bashes concurrenten

Inhoudsopgave:

FightCamp Bokstrainer bashes concurrenten
FightCamp Bokstrainer bashes concurrenten
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De FightCamp bokstrainer gebruikt Bluetooth om je stoten bij te houden.
  • FightCamp was een veel betere training dan alle andere fitnessapparatuur voor thuis die ik heb geprobeerd.
  • De interactieve trainingen waren leuk en uitdagend.
Image
Image

FightCamp's interactieve bokstrainer is de beste trainingsuitrusting voor thuis die ik ooit heb gebruikt.

Prijzige Peloton-fietsen en andere soorten trainingsmachines zijn een rage tijdens de coronaviruspandemie. Ik heb het aanbod van FightCamp getest en het levert een solide opleving op voor het indoor cycling-publiek.

FightCamp heeft als doel een boksles bij u thuis te brengen, en voor het grootste deel is dat ook gelukt. Het combineert een hoogwaardige stazak met handschoenen en handwikkels waarin u Bluetooth-trackers plaatst. De trackers bewaken de snelheid en frequentie van uw stoten en begeleiden u terwijl u de vooraf opgenomen video-workouts volgt.

Door naar de statistieken te kijken, was ik gemotiveerd om het doel van elke ronde te halen of te overtreffen.

Nu is het tijd om te boksen

Het zijn uitdagende tijden om voldoende te bewegen. Sportscholen zijn in veel gebieden gesloten en in het noordoosten ligt sneeuw. Zoals veel mensen ben ik de laatste tijd bang geweest om op een weegschaal te gaan staan. Dus ik was opgewonden om thuis een bokstraining te proberen.

Het opzetten van FightCamp had niet eenvoudiger kunnen zijn. Ik koppelde de punch-trackers aan mijn iPad en stopte ze in speciale vakken op de handwikkels die bij het pakket waren geleverd. Toen ik de handschoenen eenmaal aan had, was het een kwestie van ogenblikken voordat ik meeging terwijl een instructeur bevelen en motiverende tips riep.

Terwijl je jabs gooit, tellen de trackers elke stoot. Je werkresultaten worden weergegeven op je iPhone of iPad (houd er rekening mee dat de app momenteel niet beschikbaar is voor andere apparaten). Door naar de statistieken te kijken, was ik gemotiveerd om het doel van elke ronde te voltooien of te overtreffen.

Image
Image

De trainingen zijn wat FightCamp speciaal maakt. Ik fiets al tientallen jaren, en hoewel er iets te zeggen v alt voor de zone-out-activiteiten die beschikbaar zijn bij Peloton, twijfel ik er niet aan dat boksen een veel betere oefening is. Boksen vereist bewegingen over het volledige bereik waarbij elke spier van je lichaam wordt gebruikt. Als je daarentegen een machine zoals een fiets of een roeier gebruikt, zit je vast in een bepaald bewegingsbereik, waardoor het op de lange termijn een minder effectieve training wordt.

De FightCamp-lessen zelf zijn goed gefilmd en er is duidelijk veel geld uitgegeven aan productiewaarden. FightCamp probeert het onboarding-proces niet-intimiderend te maken voor beginners. Het biedt een video-introductie die de basisprincipes van boksen vereenvoudigt. Maar het is zo geavanceerd dat degenen die enige bokservaring hebben zich niet zullen vervelen.

Pijn op een goede manier

Het is een plezierige en effectieve training en een geweldige manier om stoom af te blazen. Mijn hartslag ging binnen enkele seconden na het starten van mijn eerste training omhoog en ik bleef dagenlang pijnlijk achter, maar op een goede manier.

Het beste deel van FightCamp voor mij was dat het zo gemakkelijk was om in een snelle training te springen. Ik heb de neiging om me uit te kleden met speciale fietsschoenen, korte broeken en dan een les te beginnen met mijn spinningfiets. Soms is het moeilijk om de tijd en motivatie te vinden om in een training te passen. Met FightCamp daarentegen kon ik gewoon de handschoenen aandoen en binnen enkele seconden aan een van de korte trainingssessies beginnen. Ik merkte dat ik de FightCamp meerdere keren per dag gebruikte terwijl mijn fiets ongebruikt bleef staan.

Image
Image

Een ding om te overwegen is dat de FightCamp-tas groot is. Je kunt er niet omheen dat het een gigantische tas is die midden in je woonkamer staat. Dat gezegd hebbende, het is de mooiste bokszak die ik ooit heb gezien, met elegante rondingen en een spierwitte kleur die verrassend goed in je kamer past. Het wordt geleverd met bijpassende witte bokshandschoenen. En hoewel hij omvangrijk is, neemt de tas niet meer vloeroppervlak in beslag dan mijn hometrainer.

The FightCamp is niet goedkoop, beginnend bij $ 1.219 voor een volledig pakket, inclusief de tas, handschoenen en punch-trackers. Het is minder duur dan het Peloton, dat begint bij $ 1.895. Ik boks al jaren aan en uit, en ik kan met zekerheid zeggen dat je met FightCamp topkwaliteit apparatuur krijgt.

Als je overweegt een Peloton vs. FightCamp te kopen, overweeg dan dit: wil je een rijder of een jager worden? Ik neem de laatste.