Hoe een pagina op Facebook te blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe een pagina op Facebook te blokkeren
Hoe een pagina op Facebook te blokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Ga in een browser naar Instellingen en privacy > Instellingen > Blocking en voer in de persoon, pagina of app die je wilt blokkeren in het juiste veld.
  • Als je mensen, pagina's of apps blokkeert, zie je ze niet meer in je tijdlijn of zoekopdrachten.
  • Om Facebook-evenementpagina's of groepspagina's te blokkeren, moet je de pagina's blokkeren via je webbrowser of met behulp van software voor ouderlijk toezicht.

Dit artikel legt uit hoe je een Facebook-pagina blokkeert met een webbrowser of de mobiele Facebook-app.

Een Facebook-pagina of app blokkeren

Net zoals je mensen op Facebook kunt blokkeren, kun je ook specifieke pagina's en Facebook-apps blokkeren. Hier leest u hoe u pagina's en apps in een webbrowser kunt blokkeren.

  1. Ga naar Facebook.com, selecteer de pijl omlaag in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Instellingen en privacy.

    Image
    Image
  2. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Blocking in het linkermenu.

    Image
    Image

    Selecteer Privacy om uw privacy-instellingen aan te passen en te voorkomen dat anderen uw Facebook-profiel vinden.

  4. Scroll omlaag naar Block apps en typ de naam van de app die je wilt blokkeren. Selecteer het wanneer het in het vervolgkeuzemenu verschijnt.

    Image
    Image
  5. Begin onder Block Pages met het typen van de naam van de pagina die u wilt blokkeren en selecteer deze vervolgens in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image

    Je kunt evenementpagina's of groepspagina's niet blokkeren via je Facebook-instellingen, alleen bedrijfs-/organisatiepagina's.

  6. Om een pagina te deblokkeren, ga terug naar je Blocking instellingen en selecteer Unblock naast de pagina.

    Image
    Image

Als je iemands updates gewoon niet in je nieuwsfeed wilt zien, kun je vrienden op Facebook snoozen of niet meer volgen. Alle instellingen die u aanbrengt, worden overgezet naar de mobiele Facebook-app.

Een pagina blokkeren in de mobiele Facebook-app

Je kunt organisaties of apps niet blokkeren in de mobiele Facebook-app, maar je kunt wel mensen blokkeren. Ga naar het profiel dat je wilt blokkeren en tik op de drie stippen onder hun naam, tik op Block en tik vervolgens op Blockopnieuw.

Image
Image

Waarom pagina's op Facebook blokkeren?

Als je een app-, persoons- of organisatieprofiel blokkeert, zie je geen updates meer van hen op je tijdlijn. Ze verschijnen niet eens in uw zoekopdrachten.

Als je het beu bent om advertenties voor een specifiek bedrijf te zien, of als je steeds updates krijgt van een voormalige werkgever, kun je het bedrijfsprofiel op Facebook blokkeren. Het blokkeren van Facebook-apps kan handig zijn als je een verslaving aan een game of service probeert te doorbreken.

Block Facebook Group en Event Pages

Het blokkeren van Facebook-groepen en evenementpagina's kost wat meer moeite. U kunt webpagina's blokkeren via uw webbrowser of met behulp van software voor ouderlijk toezicht. Evenement- en groepsupdates kunnen nog steeds in je tijdlijn verschijnen, dus je wilt de groep verlaten of jezelf uit het evenement verwijderen.

Aanbevolen: