De beste Bing-zoekopdrachten van 2021

Inhoudsopgave:

De beste Bing-zoekopdrachten van 2021
De beste Bing-zoekopdrachten van 2021
Anonim

Bing is tegenwoordig de op één na populairste zoekmachine op internet (na Google natuurlijk), dus het is natuurlijk interessant om te zien op welke trefwoorden en woordgroepen mensen het meest zoeken.

Ahrefs-ahttps://www.lifewire.com/thmb/c3USrlh09Y5B9ZiUm8txmGLMBDk=/650x0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/google-on-your-smartphone-1796337_1920-5baa6f1002e46e0.jpg" "Een afbeelding van Google Zoeken op een smartphone." id=mntl-sc-block-image_1-0/> alt="

Ironisch genoeg is de meest gezochte term in Bing zijn dominante rivaal - Google zelf. Wie had gedacht dat mensen een zoekmachine zouden gebruiken om een andere zoekmachine te vinden?

En het zoekvolume is geen grap. Met 46, 220, 000 zoekopdrachten per maand, is het meer dan 12, 000, 000 voor op de tweede plaats.

YouTube

Image
Image
YouTube-app op een smartphone.

Foto © pressureUA / Getty Images

's Werelds grootste videoplatform en de op een na grootste zoekmachine was de op één na beste zoekopdracht op Bing in 2019 met 32.120.000 maandelijkse zoekopdrachten. Het is geen verrassing, aangezien YouTube een van de beste plaatsen is geworden voor entertainment, nieuws, muziek, tutorials en nog veel meer.

Facebook

Image
Image

's Werelds grootste sociale netwerk staat op nummer drie met 32.270.000 maandelijkse zoekopdrachten. Facebook is duidelijk het platform bij uitstek voor de meeste mensen als het gaat om contact met vrienden, familieleden, kennissen en zelfs vreemden.

Gmail

Image
Image

Google's eigen Gmail is een van de beste en populairste gratis e-mailserviceproviders. Met een zoekvolume van 16. 250.000 komt het binnen op nummer vier op deze lijst, wat bewijst dat e-mail als een vorm van communicatie verre van dood is.

Hulp krijgen in Windows 10

Image
Image

Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, wordt gebruikt door 70 procent of meer van de wereldmarkt. Bij een zoekvolume van 13.610.000 lijkt het niet meer dan normaal dat gebruikers willen weten hoe ze het op de juiste manier kunnen gebruiken. Met nieuwe blogposts, artikelen, video's en tutorials die elke dag online worden geplaatst, hoeven die Windows 10-gebruikers alleen maar ernaar te zoeken.

Yahoo

Image
Image

Ooit de meest populaire zoekmachine, is Yahoo gedaald naar de derde plaats achter Google en Bing met 7.490.000 maandelijkse zoekopdrachten. Toch gebruiken mensen Bing om te zoeken naar de op twee na populairste zoekmachine ter wereld.

Amazon

Image
Image

's Werelds grootste online retailer staat bovenaan deze lijst op nummer zeven met 6. 600.000 maandelijkse zoekopdrachten, en met een goede reden. Je kunt vrijwel alles bij Amazon kopen - van standaardartikelen zoals boodschappen en boeken tot rare vondsten zoals levende insecten en kussenslopen met portretten van beroemdheden.

Facebook Inloggen

Image
Image

Ja, Facebook was in staat om twee plaatsen te veroveren in de top 10 zoekopdrachten naar Bing. Ofwel wil iedereen voor de eerste keer inloggen op een nieuw apparaat of ze hebben gewoon geen bladwijzer gemaakt voor de Facebook-inlogpagina - omdat "Facebook inloggen" 6, 380.000 maandelijkse zoekopdrachten heeft opgeleverd.

Hulp bij Verkenner in Windows 10

Image
Image

Windows 10 stal ook twee plekken op deze lijst. De bestandsverkenner lijkt de belangrijkste functie in Windows 10 te zijn waar mensen het meest hulp bij nodig lijken te hebben. Het is eigenlijk gekoppeld aan "Facebook inloggen" bij 6.380.000 zoekopdrachten.

Op deze dag in de geschiedenis

Image
Image

De eerste negen plaatsen van de top 10 Bing-zoekopdrachten werden allemaal ingenomen door populaire webplatforms… maar nummer 10 was dat niet. Het blijkt dat mensen graag genieten van een beetje nostalgie door terug te blikken op de gebeurtenissen van de huidige tijd. Deze term leverde 6, 300.000 maandelijkse zoekopdrachten op.

Aanbevolen: