De beste nieuwe technologie van 2021

Inhoudsopgave:

De beste nieuwe technologie van 2021
De beste nieuwe technologie van 2021
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Techliefhebbers genoten in 2021 van een rijk jaar met nieuwe producten, variërend van laptops tot een verfijnde Amazon Kindle.
  • De M1 Apple iMac is een genot om te gebruiken, en het strakke ontwerp past in bijna elke ruimte.
  • De nieuwe Rad eBike combineert de mogelijkheden en esthetiek van een motorfiets met een traditionele fiets.

Image
Image

Dit jaar bracht een groot aantal geweldige gadgets, variërend van snelle MacBooks tot fantastische nieuwe Kindle-leesapparaten.

Apple overtrof zichzelf in 2021 met een vernieuwing van bijna zijn hele line-up. De nieuwste MacBook Pro en iMac bieden de razendsnelle M1-chip en veel mooie designaccenten. Maar ik heb ook een aantal geweldige e-bikes ontdekt waarmee ik de natuur in kan.

Ondanks de marketinghype waren sommige items die me dit jaar de meeste vreugde brachten, het minst duur. Ik ontdekte bijvoorbeeld een geweldige koptelefoon voor ongeveer $ 50 en de Apple AirTag van $ 29.

Apple leidt het peloton

Ik ben een ongegeneerde Apple-fan, maar zelfs Cupertino-haters moeten toegeven dat de nieuwste reeks apparaten van het bedrijf een aantal uitstekende functies biedt.

Mijn nieuwe dagelijkse stuurprogramma is de 16-inch M1 MacBook Pro, de beste laptop die ik ooit heb gebruikt. De bouwkwaliteit is van topklasse en het enorme scherm biedt een niveau van scherpte en kijkcomfort dat verbluffend is om te zien. De nieuwe M1-chip in de Pro betekent dat apps onmiddellijk worden gestart en tegelijkertijd cool blijven. Het is ook erg energiezuinig, dus je kunt je voedingsadapter vaak achterlaten.

Image
Image

Als je op zoek bent naar een desktop, is de kans groot dat je goed wordt bediend door de M1 iMac, die dezelfde snelle chip heeft als de MacBook, maar in een grotere vormfactor. Het 24-inch scherm van de nieuwe iMac heeft het perfecte formaat om je werk gedaan te krijgen, terwijl het niet te veel ruimte in beslag neemt in je huis.

Voor een meer draagbare maar nog steeds capabele computerervaring, overweeg dan de 12,9-inch M1 iPad Pro. Het gigantische scherm van deze tablet is perfect om films te kijken of door lange tekstdocumenten te scrollen. Het is een beetje onpraktisch als je gewoon iets wilt om mee te spelen tijdens een lange vlucht, maar het kan niet worden overtroffen voor Netflix-sessies op de bank. En als je wat aan de iPad doet, is het de moeite waard om te investeren in Apple's ongelooflijk goed ontworpen Apple Magic Keyboard voor de iPad, dat de tablet verandert in een capabele laptop-equivalent.

Ondertussen is het goedkoopste product van Apple in jaren misschien wel een van de handigste. Een Apple AirTag kost slechts $ 29, maar biedt een moeiteloze manier om bijna elk object te volgen. Ik heb mijn sleutels en portemonnee minstens een dozijn keer verloren en gevonden in de zes maanden sinds ik mijn AirTag gebruik, waardoor het de minimale kosten zeker waard is.

Ten slotte, de AirPods Max. Ja, het heeft een hoog prijskaartje, maar het is misschien de moeite waard vanwege zijn ongelooflijke ruisonderdrukkende capaciteiten. Dit is de best klinkende hoofdtelefoon die ik ooit heb gebruikt, en dankzij de speciale chip aan de binnenkant kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd met de meeste Apple-producten. De AirPods Max is redelijk zwaar, maar hun aluminium ontwerp schreeuwt om kwaliteit, en ondanks het gewicht zijn ze op de een of andere manier verrassend comfortabel.

Lezen en fietsen beter gemaakt

Na elke dag veel te veel tijd te hebben besteed aan het staren naar gloeiende schermen en typen op toetsenborden, ga ik liever voor een lagere technologie met een leesapparaat. De nieuwe Amazon Kindle Paperwhite heeft alleen een E-ink-scherm en doet geen e-mail, maar dat is perfect om gefocust te blijven terwijl je je probeert te concentreren op een roman. De nieuwste Paperwhite biedt een groter scherm en een snellere processor dan zijn voorganger, waardoor dit het beste elektronische leesapparaat is dat ik ooit heb gebruikt.

Sommige van de beste technische producten van dit jaar weerhielden me er ook van om volledig naar schermen te kijken. De nieuwe Rad eBike combineert bijvoorbeeld de mogelijkheden en esthetiek van een motorfiets met een traditionele fiets. De RadRover 6 Plus eBike is groot en zwaar, maar hij heeft dikke banden en luxe vering op de voorvork voor een ongelooflijk soepele rit. De RadRover beschikt ook over een krachtige motor die ervoor zorgt dat je steile hellingen oprijdt zonder te zweten.

Image
Image

Een andere geweldige e-bike die dit jaar is uitgebracht, is de VanMoof S3, die een verbluffend mooi uiterlijk combineert met een aantal handige technologie die hem misschien tot het perfecte stadsvervoer maakt. De S3 wordt geleverd met een elektronische shifter, een app-gestuurd ingebouwd slot en zelfs de mogelijkheid om Apple's Zoek mijn-netwerk te gebruiken als het zoekraakt.

Het jaar in gadgets bracht een aantal fantastische verfijningen aan alles, van fietsen tot laptops tot koptelefoons. Dit zijn de opwindende innovaties waar we ons in 2022 op kunnen verheugen!

Aanbevolen: