Hoe maak je een drankje van haast in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een drankje van haast in Minecraft
Hoe maak je een drankje van haast in Minecraft
Anonim

The Potion of Haste is een theoretisch item in Minecraft dat het haasteffect zou geven als het zou bestaan. Haast is een statuseffect in Minecraft waarmee je sneller kunt minen, dus dit zou een handig drankje zijn. Als er ooit een als deze in de game beschikbaar is, vind je hieronder een recept.

Je kunt in geen enkele versie van Minecraft een Haastdrankje maken. Als je een recept online vindt, is het slechts een suggestie of theorie. Als dit item ooit aan het spel wordt toegevoegd, zal het echte recept hier beschikbaar zijn.

Bottom Line

In Minecraft is Haste een statuseffect waarmee je alle acties 20 procent sneller kunt uitvoeren. Het is vooral handig voor mijnbouw, maar je kunt er ook 20 procent sneller mee graven, schoffelen, hakken en aanvallen. Het is vergelijkbaar met de betovering van efficiëntie, omdat een houweel met die betovering blokken sneller kan mijnen. Het verschil is dat de efficiëntiebetovering alleen werkt op het ene gereedschap waarop het is geplaatst, terwijl Haste invloed heeft op alles wat je doet, zolang je het statuseffect hebt.

Hoe krijg je haast in Minecraft?

Hoewel een drankje om het Haste-effect te verlenen handig zou zijn, is de realiteit dat er geen recept voor een brouwkraam is om een drankje van haast te maken in Minecraft. Om te profiteren van het Haste-effect in Minecraft, zijn er daarom slechts twee manieren om dit statuseffect te verkrijgen. Je gaat ofwel het Beacon-bereik binnen met het Haste-effect actief of als onderdeel van het Conduit Power-statuseffect dat je krijgt wanneer een actieve conduit in de buurt is.

Beacons bieden statuseffecten voor een reeks van 20 blokken op niveau één en tot 50 blokken verderop op niveau vier. Je behoudt ook het statuseffect tussen 11 en 16 seconden nadat je buiten bereik bent, op basis van het niveau van het baken. Je kunt bakens opwaarderen door ze op steeds grotere piramides te plaatsen die gemaakt zijn van minerale blokken.

De belangrijkste vangst met bakens is dat een baken een onbelemmerd zicht op de lucht moet hebben, dus als je er een wilt gebruiken om sneller diep onder de grond te mijnen, heb je een grote open kuil nodig.

Conduits werken op dezelfde manier als bakens, maar ze worden geactiveerd door de nabijheid van prismarine, donkere prismarine, prismarine-stenen of zeelantaarns. Er zijn er minimaal 16 nodig om er een te activeren en 42 om er een volledig te laten stijgen. Als het volledig waterpas is, kan een baken je haast geven op een afstand van maximaal 96 blokken.

Het voordeel van leidingen is dat ze alleen werken als ze onder water worden geplaatst, en je behoudt het statuseffect slechts 10 seconden nadat je het water hebt verlaten. Dat betekent dat ze vooral nuttig zijn voor mijnbouw onder water.

Hoe ontgin je sneller in Minecraft?

Hoewel je geen haastig drankje op jezelf kunt gebruiken in Minecraft, kun je sneller mijnen door de efficiëntie-betovering op een houweel te plaatsen.

Zo krijg je de betovering van efficiëntie op een houweel:

  1. Interactie met een betoverende tafel om de betoveringsinterface te openen.

    Image
    Image
  2. Plaats een houweel en lapis lazuli in de interface en selecteer een optie die de efficiëntie betoverd.

    Image
    Image
  3. Verplaats de betoverde houweel naar je inventaris en gebruik hem om sneller te mijnen.

    Image
    Image

Aanbevolen: