Hoe Google Chrome-thema's te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Chrome-thema's te maken
Hoe Google Chrome-thema's te maken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Chrome Theme Creator-pagina. Selecteer Toevoegen aan Chrome > App toevoegen > Theme Creator. Geef het thema een naam.
  • Selecteer Upload een afbeelding. Maak indien nodig aanpassingen. Selecteer Kleuren genereren. Ga naar Basic en selecteer Pack and Install > Keep.
  • Ga naar Chrome menu > More Tools > Extensions. Schakel Ontwikkelaarsmodus in. Sleep het CRX-bestand naar het browservenster. Selecteer Thema toevoegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Google Chrome-thema's kunt maken met de Google Theme Creator. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de desktopversie van Google Chrome voor alle besturingssystemen.

Hoe Google Chrome-thema's te maken

Er zijn tal van geweldige Google Chrome-thema's. Toch is het mogelijk om je eigen Chrome-thema te maken. Met de Google Theme Creator-extensie voor Google Chrome kunt u eenvoudig uw eigen thema's bouwen en exporteren vanuit een eenvoudige grafische interface.

Chrome aanpassen met de tool Chrome Theme Creator:

  1. Ga naar de Chrome Theme Creator-pagina en selecteer Toevoegen aan Chrome.

    Image
    Image
  2. Selecteer Add app om de Theme Creator te installeren.

    Image
    Image
  3. Chrome opent automatisch het tabblad Apps. Selecteer Theme Creator.

    Image
    Image
  4. Geef je nieuwe thema een naam in het veld in de linkerbovenhoek van de pagina.

    Image
    Image
  5. Selecteer Upload een afbeelding en kies een afbeelding met hoge resolutie om je thema op te baseren.

    Image
    Image

    Unsplash is een website waar je gratis tonnen geweldige afbeeldingen kunt vinden. Vectorpatronen werken meestal het beste.

  6. Nadat je de afbeelding hebt geüpload, wordt er een voorbeeld weergegeven aan de rechterkant van het scherm. Gebruik de bedieningselementen onder de afbeelding om aanpassingen te maken, inclusief positie, grootte en herhaling.

    Image
    Image
  7. Selecteer Generate Colors om een kleurenschema voor je thema te maken op basis van de afbeelding die je hebt geüpload. De website werkt het voorbeeld automatisch bij om u de kleuren te laten zien die het heeft gedetecteerd van de afbeelding die u heeft geüpload.

    Image
    Image
  8. Als u een van de kleuren wilt wijzigen, gaat u naar het tabblad Kleuren. Op dit tabblad kunt u een van de kleuren voor het browservenster selecteren en de kleuren naar wens wijzigen.

    Image
    Image
  9. Ga naar het tabblad Basic en selecteer Pack and Install om je nieuwe thema te verpakken als een extensie voor Chrome.

    Image
    Image
  10. Je ontvangt een waarschuwing van Chrome om je te laten weten dat kwaadaardige extensies je computer kunnen beschadigen. Selecteer Keep om je thema te downloaden.
  11. Ga naar Chrome menu > More Tools > Extensions en selecteer deOntwikkelaarsmodus tuimelschakelaar in de rechterbovenhoek om deze in te schakelen.

    Image
    Image
  12. Zoek het CRX-bestand op uw computer en sleep het naar het browservenster.

    Image
    Image
  13. Selecteer Thema toevoegen in het pop-upvenster.

    Image
    Image

    Als je de foutmelding cannot decode image ziet, gebruik dan een andere afbeelding voor je aangepaste thema.

  14. Chrome heeft een paar seconden nodig om het thema toe te passen. Als u de standaardwaarde wilt herstellen, selecteert u Undo.

    Image
    Image

Aanbevolen: