Een Instagram-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina

Inhoudsopgave:

Een Instagram-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina
Een Instagram-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina
Anonim

Wat u moet weten

  • Log op Facebook in en zoek naar 'Instagram'. Zoek Instagram Page App in de resultaten en druk op Nu gebruiken.
  • Druk in Woobox op Voeg je Facebook toe… > kies de pagina > Add Page Tab > Klik hier om Instellen… > Verbinden… > aanmelden > Verbinden… > Opslaan…

Dit artikel legt uit hoe je een Instagram-tabblad toevoegt aan je Facebook-pagina met behulp van een externe add-on voor Facebook.

De Instagram Facebook-paginatab toevoegen

De Instagram/Page-integratie wordt bereikt via een app die een Instagram-tabblad op de Facebook-pagina plaatst. Zo doe je het:

  1. Log in op je Facebook-account. Het moet het account zijn dat toegang heeft tot de pagina waaraan je het Instagram-tabblad wilt toevoegen.
  2. Typ "Instagram" in de zoekbalk boven aan een Facebook-scherm om zoekresultaten voor Instagram te produceren. Druk op Return op uw toetsenbord of klik op het Vergrootglas om het zoeken te starten.
  3. In de Apps sectie, zoek de Instagram optie met de titel Instagram Page App en klik op de Use Nowknop.

    Image
    Image
  4. Klik op de Woobox-app-pagina die wordt geopend op de knop met de tekst Toevoegen aan uw Facebook-pagina (volledig gratis) om de applicatie te installeren.

    Image
    Image
  5. Selecteer in het scherm dat wordt geopend de pagina waaraan u het tabblad Instagram wilt toevoegen in het vervolgkeuzemenu onder Facebook-pagina's.
  6. Klik op Paginatabblad toevoegen. U wordt naar de pagina geleid.

    Image
    Image
  7. Klik op de Klik hier om uw tabblad in te stellen.

    Image
    Image
  8. Geef Woobox toestemming om op je pagina te posten. Zodra je dit hebt gedaan, ga je naar een configuratiepagina. Klik op de knop Verbinden met Instagram. Voer je Instagram-inloggegevens in en volg de aanwijzingen om de app te autoriseren als je hierom wordt gevraagd om het tabblad aan je pagina toe te voegen.

    Image
    Image
  9. Klik op de Verbinden met Instagram knop en autoriseer je account.

    Image
    Image
  10. Klik ten slotte op Instellingen opslaan.

    Image
    Image

Als de installatie is voltooid, kunnen bezoekers van het tabblad op de pagina op afzonderlijke foto's klikken, ze delen en er commentaar op geven. Het doel hier is bezoekersbetrokkenheid.

Als je alle apps hebt uitgeschakeld in je privacyinstellingen, wordt je gevraagd om apps weer in te schakelen voordat het tabblad wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: