Een profiel toevoegen aan een Amazon Fire-tablet

Inhoudsopgave:

Een profiel toevoegen aan een Amazon Fire-tablet
Een profiel toevoegen aan een Amazon Fire-tablet
Anonim

Wat te weten

  • Het profiel van elke persoon op een Fire-tablet moet deel uitmaken van je Amazon-huishouden en een Amazon-account hebben.
  • Profielen zijn te vinden onder Settings > Profiles & Family Library.
  • Je moet een wachtwoord of pincode inschakelen om tiener- of kinderprofielen aan je tablet toe te voegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je profielen van mensen toevoegt aan je Amazon Fire-tablet. Dit wordt gedaan via de website van Amazon en vereist mogelijk een gratis account.

Hoe voeg je iemand toe aan je Kindle Fire

Amazon Huishoudens staan op het moment van schrijven in totaal zes mensen toe op een account. Van die zes kunnen er twee als volwassenen worden aangemerkt, terwijl de andere vier kinderen of tieners kunnen zijn. Volwassenen en tieners hebben een Amazon-account nodig en kinderen kunnen rechtstreeks door hun ouders worden toegevoegd.

  1. Ga naar Amazon Household en selecteer de juiste benaming. Volwassenen en tieners krijgen een e-mail om te bevestigen dat ze lid willen worden van het huishouden, terwijl kinderen door hun ouders kunnen worden toegevoegd.

    Image
    Image

    Tip

    Kinderaccounts zijn beperkt tot wat beschikbaar is in Amazon Kids en alle inhoud die je voor hen op het apparaat toestaat. Tieneraccounts hebben wat meer vrijheid, maar kunnen nog steeds geen bestellingen plaatsen vanaf je tablet zonder toestemming van de ouders.

  2. Zodra ze hun account hebben bevestigd, veeg je naar beneden vanaf de bovenkant van je tablet en tik je op de profielfoto in de rechterbovenhoek van het menu. Dit opent een lijst met alle profielen in uw huishouden. Mogelijk moet u uw Fire-tablet opnieuw opstarten voordat u een juiste lijst ziet.

    Image
    Image
  3. Tik op degene die je verkiest en het zal overschakelen naar dat profiel. Dit kan ook vanuit het vergrendelscherm door op de profielfoto te tikken.

    Image
    Image

    Tip

    Accounts voor volwassenen zijn vergrendeld, zodat accounts voor kinderen en tieners geen toegang hebben tenzij ze de pincode of het wachtwoord hebben.

Inhoud delen met mensen op een Amazon Fire-tablet

Het delen van een profiel betekent niet automatisch dat je alle media deelt. En als u slechts enkele aankopen wilt delen en andere privé wilt houden, kunt u dat op elk gewenst moment in een browser doen. In tegenstelling tot het uitlenen van een Kindle-boek, geeft het delen van inhoud iedereen die is goedgekeurd in uw huishouden permanente toegang tot dat stuk inhoud, totdat u de instellingen wijzigt.

  1. Ga naar de Amazon-pagina Mijn inhoud en apparaten en kies Inhoud linksboven. U kunt ook inhoud op deze pagina kiezen met behulp van de voorgesorteerde inhoudsknoppen.

    Image
    Image
  2. Zoek naar een specifiek stuk inhoud of filter het op type.

    Image
    Image

    Tip

    U kunt inhoud in bulk toevoegen met Alles selecteren > Toevoegen aan bibliotheek. Dit kan alleen worden gedaan met vijfentwintig items op een keer.

  3. Klik op het selectievakje naast de inhoud en selecteer vervolgens Meer acties aan de rechterkant. Vanaf hier kun je bibliotheken selecteren waarmee je je inhoud wilt delen.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe schakel ik over naar een kinderprofiel op een Amazon Fire?

    Als u profielen op een Fire-tablet wilt wijzigen, sleept u eerst vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Instellingen te openen. Ga vervolgens naar Profiles & Family Library en selecteer het account om ernaar over te schakelen.

    Hoe kan ik het profiel van een kind verbergen of zichtbaar maken op een Kindle Fire?

    Ga eerst naar Instellingen > Profiles & Family Library om alle beschikbare profielen weer te geven. Selecteer Beheer de Amazon Kids-ervaring van dit kind onder het profiel dat je wilt verbergen, scrol omlaag en zet de schakelaar naast Show Profile on Lock Screen uit.

Aanbevolen: