Enorme, alles-in-één oplader heeft veel trucs

Inhoudsopgave:

Enorme, alles-in-één oplader heeft veel trucs
Enorme, alles-in-één oplader heeft veel trucs
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Laadt tot vier apparaten tegelijk op, zowel draadloos als met kabels.
  • Werkt als een draagbare powerbank.
  • Begint temperamentvol te worden bij lagere laadniveaus.
Image
Image

De Eggtronic Power Bar is een MFI-gecertificeerd laadstation met een eenvoudig doel: om elk apparaat dat je bezit op te laden terwijl je er mooi uitziet op je bureau. Het slaagt in beide, op voorwaarde dat er geen ruimte is op uw werkruimte.

Hoe groot is het?

Als je afmetingen wilt, is de Power Bar ongeveer 7 cm breed, 18,5 cm lang en iets meer dan 3 cm dik. Het is goed voor een tas en kan op of in een bureau zitten, maar het is veel minder draagbaar dan veel andere oplaadoplossingen, vooral als je rekening houdt met de snoeren en adapters die je misschien ook mee moet nemen.

Vanwege het strakke, minimalistische ontwerp heeft de Power Bar niet veel bewegende delen.

Die maat heeft echter enkele voordelen. De Power Bar kan tot vier apparaten tegelijk opladen, juist omdat er ruimte is voor allemaal. Het heeft twee Qi draadloze oplaadpunten, die compatibel zijn met de iPhone 8 en later, evenals AirPods van de tweede generatie met die functie. Het heeft ook een power puck aan het ene uiteinde om je Apple Watch af te maken. Het vierde "slot" is niet voor de hand liggend, maar je kunt ook de meegeleverde USB-C-kabel naar een compatibel apparaat gebruiken, zelfs als dat vierde gadget je laptop is.

Image
Image

Het gewicht maakt de Power Bar ook effectief als powerbank wanneer hij niet is aangesloten. Een volledige lading geeft hem 10.000 mAh stroom om door te geven aan je gadgets. Die capaciteit betekent dat het twee iPhone 11s en een Apple Watch volledig kan opladen en nog steeds wat sap over heeft. Het zal niet zo goed gaan als je een grotere batterij toevoegt, zoals die in een MacBook Air, maar er is nog veel te doen.

Waarmee kun je het gebruiken?

In zijn uiterlijk, branding en functionaliteit richt de Power Bar zich meer op Apple-producten. Maar je kunt hem ook gebruiken met Android-apparaten die draadloos opladen of USB-C hebben. Als het echter om laptops gaat, specificeert de fabrikant alleen het gebruik van 30W-apparaten zoals de MacBook Air.

Ik heb alleen een MacBook Pro, die een 61W-steen gebruikt. Toen ik de Power Bar aansloot, liet de Pro zien dat hij op een voedingsadapter werkte, maar dat de batterij niet werd opgeladen. De Power Bar zou waarschijnlijk werken als een soort "levensondersteuning" als je echt het risico loopt dat de batterij leeg raakt en een paar seconden nodig hebt om wat werk te besparen, maar je moet er niet op rekenen om je laptop te laten werken.

Image
Image

Werkt het?

Voor gemak en functionaliteit werkt de Power Bar prima. Meestal werkt het zelfs geweldig, maar het heeft een paar eigenaardigheden die een twijfelachtige eerste indruk maken.

Vanwege zijn strakke, minimale ontwerp (het is in feite een rechthoek), heeft de Power Bar niet veel bewegende delen. De ronde Apple Watch-oplader springt eruit zodat je het apparaat erop kunt laten rusten, en hij wordt ingetrokken voor op reis.

De Power Bar richt zich qua uiterlijk, branding en functionaliteit meer op Apple-producten.

De oplader heeft ook een rij van vijf LED's; twee groene tonen de status van de draadloze spots door te knipperen wanneer ze actief zijn en constant te blijven wanneer ze klaar zijn om een telefoon neer te ploffen, en drie blauwe laten zien hoeveel energie de Power Bar nog heeft.

En dan is er nog de knop.

De knop en ik hebben een gecompliceerde relatie. Het zet de Power Bar aan en het ding blijft opladen zolang er iets op is aangesloten, of een paar minuten nadat je het hebt verwijderd. Maar toen de hoeveelheid beschikbare lading tot een bepaald punt zakte (ongeveer een blauwe LED of zo), merkte ik dat ik vaak op de knop drukte omdat de Power Bar gewoon geen zin meer had om te werken. Hoewel dat veel mensen overkomt, vooral rond 14.00 uur op vrijdag, was ik nog steeds verrast om dit soort gedrag te zien van een plastic blok vol elektronen.

Image
Image

Ik was ook niet erg onder de indruk van de plaatsing van de knop of de lampjes. Ze bevinden zich op hetzelfde paneel als de USB-C-poort die je gebruikt om de Power Bar te vullen, wat betekent dat die kant aan de achterkant zit, om geen kabel raar rond je bureau te laten lopen. Het is gemakkelijk genoeg om de knop te voelen (hoewel het misschien een betere keuze zou zijn geweest om hem bovenaan te plaatsen om te voorkomen dat je het ding eromheen duwt), maar visuele indicatoren zoals LED's zijn alleen nuttig als je ze kunt zien.

Voor het gemak en de functionaliteit werkt de Power Bar prima.

Het is duidelijk dat je weet of je apparaat wordt opgeladen of niet, omdat er een kleine bliksemschicht op het scherm zit of zoiets. Maar het is beter als de indicatoren op de Power Bar hun werk doen, en dat doen ze alleen in bepaalde posities.

Over het algemeen is de Power Bar een handig, zij het eenvoudig, oplaadapparaat dat met veel dingen werkt. Een paar kleine eigenaardigheden zorgen ervoor dat het niet helemaal geweldig is, maar het doet genoeg dat je er waarschijnlijk mee kunt leven als je merkt dat je gadgets vaak bijna leeg zijn.

Aanbevolen: