ASUS breidt Zenbook line-up uit met drie nieuwe laptops

ASUS breidt Zenbook line-up uit met drie nieuwe laptops
ASUS breidt Zenbook line-up uit met drie nieuwe laptops
Anonim

Tijdens CES 2022 onthulde ASUS nieuwe toevoegingen aan zijn Zenbook-serie, samen met nieuwe Chromebooks en gaming-laptops.

De Zenbook-toevoegingen zijn de Zenbook 14 OLED, 14X OLED Space Edition en de 17 Fold OLED. Andere nieuwe apparaten zijn de Chromebook Flip CX5, die een 360° ErgoLift-scharnier heeft dat het scherm in elke hoek kan aanpassen, en de ASUS TUF Gaming F15-laptop.

Image
Image

De 14 OLED is een lichtgewicht 14-inch laptop aangedreven door de nieuwste 12th generatie Intel Core-processors, 16 GB RAM en PCIe 4.0 SSD's. Het heldere OLED NanoEdge Validated-scherm wordt geleverd met DisplayHDR True Black 500 voor diepere schaduwen en TÜV Rheinland-certificering voor oogbescherming.

De Space Edition voegt 32 GB RAM, PCIe 4.0 x4 SSD en een 3,5-inch OLED-scherm aan de achterkant toe met aanpasbare animaties genaamd ZenVision. Deze laptop is ook speciaal gebouwd om extreme temperaturen van -11 tot 141 graden Fahrenheit te weerstaan.

De 17 Fold OLED is een 17,3-inch laptop met een touchscreen-display dat in het midden kan worden gevouwen tot twee naadloze 12,5-inch schermen met Full HD-resolutie. Met zijn Bluetooth-toetsenbord en touchpad heeft de 17 Fold meerdere bedieningsmodi, zoals Laptop, Tablet en Extend. Momenteel moeten de releasedatums voor de Zenbooks nog worden aangekondigd.

Image
Image

Wat betreft de Chromebook, de Flip CX5 heeft een 16:10-scherm met een scherm-tot-lichaamverhouding van 87 procent. In combinatie met het eerder genoemde Ergolift-scharnier biedt de CX5 een werkelijk meeslepende entertainmentervaring.

De F15-laptop is niet traag, want hij heeft ook de nieuwste Intel Core i7-processor, maar voegt een NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU met een Full HD-scherm toe. Net als de Zenbooks hebben de CX5- en F15-laptops geen aangekondigde lanceringsdatum.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: