Hoe verwijderde screenshots op iPhone te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde screenshots op iPhone te herstellen
Hoe verwijderde screenshots op iPhone te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt verwijderde afbeeldingen vinden in de Photos app door naar de onderkant van het hoofdmenu te scrollen en te kijken in de Recently Deleted map.

  • Alle afbeeldingen die nog in je map Recent verwijderd staan, kunnen worden hersteld en weer aan je filmrol worden toegevoegd.
  • Afbeeldingen in de map Recent verwijderd die langer dan 30 dagen zijn of afbeeldingen die zijn verwijderd uit de map Recently Deleted kunnen niet worden hersteld.

Dit artikel legt uit hoe je afbeeldingen kunt vinden en herstellen die zijn verwijderd uit de filmrol van je iPhone.

Kun je verwijderde screenshots op een iPhone herstellen?

Ja, dat kan! Wanneer je een screenshot of foto van de filmrol van je iPhone verwijdert, komt deze in een specifieke map terecht, waar hij 30 dagen blijft staan voordat hij definitief wordt verwijderd.

  1. Open de Photos app.
  2. Scroll omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Recent verwijderd.

    Image
    Image
  3. Alle foto's die je in de afgelopen 30 dagen hebt verwijderd, worden hier weergegeven. Onder aan de miniatuur van elke afbeelding ziet u hoeveel dagen een foto nog heeft voordat deze automatisch wordt verwijderd.

  4. Tik op een afbeelding om deze beter te bekijken. Tik op Herstellen om het terug te sturen naar je filmrol.

    Image
    Image

Kan ik verwijderde screenshots herstellen?

Je kunt dit ook doen. Alle eerder verwijderde afbeeldingen in de Recently Deleted map van je iPhone kunnen worden hersteld en weer aan je filmrol worden toegevoegd.

Herstelde afbeeldingen verschijnen weer in je filmrol ten opzichte van toen je ze in eerste instantie nam. Als u bijvoorbeeld een foto van twee weken geleden herstelt, verschijnt deze vóór de afbeeldingen die een paar dagen geleden zijn gemaakt.

  1. Open de Photos app.
  2. Scroll omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Recent verwijderd.

    Image
    Image
  3. Zoek de afbeelding die u wilt herstellen (afhankelijk van hoe lang geleden de afbeelding is verwijderd, moet u mogelijk omhoog scrollen om deze te vinden). Tik en houd de afbeelding vast om de miniatuur uit te vouwen.

  4. Tik op Herstellen om de afbeelding onmiddellijk terug te sturen naar je filmrol. Je kunt het vinden in de Recents map.
  5. Je kunt op een afbeelding tikken (in plaats van erop te tikken en vast te houden) om deze beter te bekijken. Vanaf hier kun je knijpen om in of uit te zoomen, tik op Herstellen om het naar je filmrol te sturen, of tik op Verwijderen om de afbeelding permanent te verwijderen van je iPhone (dit kan niet ongedaan worden gemaakt).
  6. Als je op Herstellen tikt, verschijnt er een verificatieknop. Tik op Recover Photo om te bevestigen en stuur de afbeelding terug naar je filmrol of tik op Cancel om het herstel te stoppen.

    Image
    Image

Zijn verwijderde screenshots voor altijd verdwenen?

Nou ja en nee. Afbeeldingen die van de filmrol van uw iPhone zijn verwijderd, worden verplaatst naar de map Recently Deleted, maar zijn nog tot 30 dagen toegankelijk vanaf het moment dat u Delete selecteert.

Nadat die 30 dagen zijn verstreken, besluit je de map Recent verwijderd te wissen, of je verwijdert handmatig een afbeelding in die map, het is voorgoed verdwenen en je zult' kan het niet herstellen.

FAQ

    Hoe zet ik schermafbeeldingen op de iPhone uit?

    Er is geen manier om schermafbeeldingen op de iPhone uit te schakelen. Op iOS 12 en hoger kunt u echter zo maken dat schermafbeeldingen worden uitgeschakeld wanneer het scherm verlicht is. Ga naar Settings > Display and Brightness en schakel Raise to Wake. uit

    Waarom zijn de schermafbeeldingen van mijn iPhone wazig?

    De Berichten-app heeft een beeldmodus van lage kwaliteit om mobiele gegevens op te slaan. Als je schermafbeeldingen wazig lijken wanneer je ze in een bericht verzendt, ga dan naar Instellingen in de Berichten-app en schakel Lage-kwaliteit beeldmodus. uit

    Hoe maak ik lange screenshots op mijn iPhone?

    Als je een paginagrote schermafbeelding van een website wilt maken, maak dan een schermafbeelding en tik op het voorbeeld in de hoek voordat het verdwijnt. Tik op Volledige pagina om de pagina als PDF op te slaan. Deze optie is niet voor alle iPhones beschikbaar.

    Hoe verwijder ik schermafbeeldingen op de iPhone?

    Om schermafbeeldingen op de iPhone te verwijderen, opent u de schermafbeelding in de Foto's-app en tikt u op de prullenbak. Als u een foto niet kunt verwijderen, wordt deze gesynchroniseerd met uw Mac. Verbind je iPhone met je Mac en verwijder de foto op beide apparaten.

Aanbevolen: