Sommige iOS-gebruikers ervaren een 'Geen service'-bug na 14.7.1-update

Sommige iOS-gebruikers ervaren een 'Geen service'-bug na 14.7.1-update
Sommige iOS-gebruikers ervaren een 'Geen service'-bug na 14.7.1-update
Anonim

Sommige iPhone-bezitters verliezen hun carrier-service na het updaten naar iOS 14.7.1.

De 14.7.1-patch is uitgebracht op 26 juli en repareert een recente bug die verhinderde dat sommige Apple Watch-bezitters hun apparaat konden ontgrendelen met Touch ID. Maar volgens 9to5Mac zeggen sommige mensen op het Apple Developer-forum dat ze "Geen service"-berichten krijgen van hun providers sinds ze de update hebben geïnstalleerd.

Image
Image

"Ik heb onlangs mijn software geüpdatet naar 14.7.1 en ik ben mijn mobiele data volledig kwijt", schrijft iemand op het Apple Developer-forum. "Ik heb alle stappen voor probleemoplossing geprobeerd en krijg het nog steeds niet werkend."

"Ongeveer 2 weken geleden wakker geworden met 'Geen service' en nog steeds", schrijft een andere gebruiker met een iPhone X. "Begon te denken dat het gewoon mijn telefoon was. Alles geprobeerd. Nog steeds."

Een andere persoon zei in dezelfde thread dat hun iPhone 8 Plus ook hetzelfde probleem had. "Het instellingenscherm 'Mobiel' is leeg."

Apple raadt over het algemeen stappen aan zoals het herstarten van je iPhone, het resetten van je netwerkinstellingen of het verwijderen en opnieuw plaatsen van je simkaart om dit soort problemen op te lossen, maar de forumposters zeggen dat deze oplossingen niet werken.

…hopelijk hoeven iPhone-bezitters die het probleem "Geen service" ervaren niet te lang op een oplossing te wachten.

Apple is bezig met zijn grote iOS 15-update. Enkele van de opmerkelijke verbeteringen zijn een offline modus voor Siri, FaceTime-oproepen voor niet-gebruikers via internet, deelbare gezondheidsgegevens en meer. Het is momenteel in bèta en zal naar verwachting in september officieel worden gelanceerd.

Maar er zijn tekenen dat Apple volgens Forbes ook aan een patch van 14,8 werkt. Het heeft waarschijnlijk beveiligingsupdates en bugfixes. Het is nog niet bekend wanneer het uitkomt, maar hopelijk hoeven iPhone-bezitters die het probleem "Geen service" ervaren niet te lang op een oplossing te wachten.

Aanbevolen: