Hoe de iPad op de juiste manier vast te houden

Inhoudsopgave:

Hoe de iPad op de juiste manier vast te houden
Hoe de iPad op de juiste manier vast te houden
Anonim

Wat te weten

  • Portret: Houd de iPad vast met de kortere zijden aan de boven- en onderkant. Dit betekent dat de camera bovenaan staat.
  • Landschap: Houd de iPad vast met de lange zijde boven en onder. De volumeknoppen moeten bovenaan staan.
  • Foto of video: plaats de Home-knop onderaan of rechts op het scherm om de camera aan de achterkant uit te lijnen met de bovenkant van de iPad.

Dit artikel legt de verschillende manieren uit om je iPad correct vast te houden en de verschillende voordelen van elke methode. Deze instructies zijn van toepassing op alle iPad-modellen.

Hoe de iPad in portretmodus te houden

Portretmodus, wat betekent dat je de iPad vasthoudt met een kortere kant naar boven, werkt goed om op internet te surfen of Facebook te checken. Apple heeft de iPad ontworpen om websites beter weer te geven in de portretmodus, en dat is hoe je je telefoon meestal vasthoudt tijdens het surfen op internet. Als je het op deze manier vasthoudt, houd dan de Home-knop onderaan, waardoor het onder het scherm wordt geplaatst.

Image
Image

Deze oriëntatie maakt het gemakkelijker om de Home-knop te bereiken. Het zet ook de camera bovenaan, wat het plaatsen van videogesprekken met FaceTime makkelijker maakt. Het is ook de beste oriëntatie voor het maken van selfies.

Als de Home-knop onderaan staat, worden de volumeknoppen rechtsboven en de slaapknop bovenaan de iPad geplaatst. De iPad ondersteboven houden lijkt misschien goed te werken omdat de iPad het scherm kantelt, maar als de slaapknop zich onderaan het scherm bevindt, is het gemakkelijk om hem per ongeluk te activeren als je de iPad op een tafel of op je schoot laat rusten.

Hoe de iPad in liggende modus te houden

Landschapsmodus, wat betekent dat je de iPad vasthoudt met een langere kant naar boven, is meestal bedoeld voor games en het bekijken van video's. Het kan de tekst op het scherm ook prominenter en comfortabeler maken om te lezen zonder dat u Toegankelijkheidsopties hoeft in te schakelen.

Image
Image

Bij gebruik van de liggende modus bevindt de Home-knop zich rechts van het scherm. De volumeknoppen bevinden zich bovenop de iPad en de vergrendelknop bevindt zich in de linkerbovenhoek. Het laat ook handig niets achter op de bodem. Net als wanneer je het apparaat in staande modus houdt, zorgt het weghouden van de knoppen aan die kant van de iPad ervoor dat je ze niet per ongeluk activeert.

De iPad werkt ongeacht hoe je hem oriënteert. Maar door deze standen zijn de knoppen beter toegankelijk en kunt u de tablet op een oppervlak laten rusten zonder per ongeluk het volume te wijzigen of het apparaat te vergrendelen.

Hoe de iPad vast te houden tijdens het maken van foto's of het vastleggen van video

Deze regels voor het plaatsen van de Home-knop onderaan het scherm in de portretmodus of rechts van het scherm in de landschapsmodus zijn ook van toepassing bij het maken van foto's of video's met de iPad. Met de Home-knop aan de onderkant of aan de rechterkant van het scherm wordt de camera aan de achterkant uitgelijnd met de bovenkant van de iPad.

Als de camera zich aan de onderkant van de iPad bevindt, is het gemakkelijker om per ongeluk je vingers in de weg te krijgen wanneer je de tablet vasthoudt. Als u de iPad in het midden vastpakt en dicht bij uw borst of gezicht houdt, kunnen uw handen en polsen de camera aan de achterkant hinderen.

Wilt u de liggende of staande modus gebruiken, maar merkt u dat uw iPad in één richting vastzit? Ontdek wat u moet doen als uw iPad niet draait.

Aanbevolen: