25 Vine Stars die nu beroemd zijn

Inhoudsopgave:

25 Vine Stars die nu beroemd zijn
25 Vine Stars die nu beroemd zijn
Anonim

De Vine-service is stopgezet, maar we hebben de onderstaande informatie voor archiefdoeleinden achtergelaten. Zie onze Wat was Vine? voor meer informatie over deze populaire app voor het delen van video's.

Als je Vine nooit kende terwijl het nog actief was, heb je helaas veel geweldige video's gemist die beroemde Vine-sterren maakten voor mensen met een belachelijk korte aandachtsspanne.

Vine: een opfriscursus over wat het was

Vine was een kort, doorlopend sociaal videonetwerk dat op Instagram leek. Met Vine was het niet nodig om zelfs maar zeven seconden van een video uit te zitten, aangezien Vine-video's slechts zes seconden lang waren.

De grootste en populairste Vine-gebruikers (waarvan de meesten jonge tieners en twintigers waren) waren in staat om miljoenen volgers aan te trekken en deel te nemen aan lucratieve reclamecampagnes.

Ze deden allemaal fulltime waar ze van hielden, vijfcijferige bedragen vragen voor een enkele advertentie van merken die hen graag wilden sponsoren. En het bewees dat internetfaam en beroemdheden niet meer alleen voor de beste YouTubers waren.

Ondanks het feit dat een Vine-video in slechts een paar seconden was afgelopen voordat deze automatisch vanaf het begin in een lus begon te lopen, beweerden sommige van de topgebruikers dat het uren zou kunnen duren om een enkele video te filmen en te bewerken als ze dat wilden wees de absolute beste.

Dus, wie waren deze Vine-sterren eigenlijk? En waren hun video's zelfs zo goed?

Hier zijn slechts 25 enorme Vine-sterren die zichzelf hebben veranderd in enkele van de grootste en meest invloedrijke sociale-mediasterren die je vandaag de dag nog steeds kunt vinden op andere sociale netwerken zoals YouTube en Instagram nu Vine weg is.

KingBach

Image
Image

KingBach (of Andrew King Bachelor) was een van de grootste Vine-sterren op het netwerk voor het delen van video's met bijna 15 miljoen volgers.

Samen met het regeren over Vine vroeger, is Bachelor ook een acteur die met verschillende grote beroemdheden heeft gewerkt, met rollen voor verschillende tv-shows, waaronder House of Lies, MTV2's Wild 'N Out, Black Jesus, The Mindy Project en Punk'd.

Hij maakte in 2013 kennis met Vine door een andere grote Vine-ster, Brittany Furlan, en verwijderde bijna een van de Vine-video's die hem hielpen beroemd te worden.

Nash Grier

Image
Image

Nash Grier was blijkbaar de droomjongen van elk tienermeisje, trok meer dan 12 miljoen Vine-volgers en verspreidde zich naar praktisch alle uithoeken van de sociale-mediawereld (en zelfs delen van de reguliere media).

Hij verscheen op Good Morning America, The View, Fox News en verdiende onlangs een acteerplek in een film.

Hoewel zijn Vine-video's volkomen willekeurig leken, beweerde hij dat hij ze zorgvuldig had gepland en gescript - soms meerdere keren opnieuw verfilmd en uren besteed aan het perfect bewerken ervan. Tegenwoordig heeft hij miljoenen abonnees op YouTube en ook op andere populaire sociale netwerken.

Lele Pons

Image
Image

Bekend om haar hilarische, ultra-overdreven Vine-video's, trok Lele Pons maar liefst 10 miljoen volgers en was de meest gevolgde vrouwelijke Vine-ster.

Net als veel andere grote Vine-sterren staat ze erom bekend behoorlijk gekke dingen voor haar Vines te doen (zoals van een brug springen). In veel van haar video's haalde ze grappen uit over andere mensen en maakte ze grappen over zichzelf.

Ze was een grote Vine-ster die je vaak kon zien samenwerken met andere grote Vine-sterren om met hen mee te doen in hun video's en in haar eigen video's.

Bretagne Furlan

Image
Image

Brittany Furlan was een andere vrouwelijke topster van Vine met ongeveer 10 miljoen volgers.

Ze is een internetpersoonlijkheid die enorm creatief en hilarisch wist te worden met haar komische sketches, zowel op Vine als op haar YouTube-kanaal.

Door Time Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen online, probeerde Furlan door te breken in de acteerindustrie voordat ze het echt goed deed met haar bekendheid op Vine. In 2014 won ze de Vine-ster van het jaar bij de Streamy Awards.

Jerome Jarre

Image
Image

Met meer dan acht miljoen Vine-volgers was Jerome Jarre een ander lachend gezicht om bovenaan de lijst te zien en werd hij vaak "die Fransman" genoemd.

Nadat hij kort na de lancering in 2013 een account op Vine had aangemaakt, trok hij in de eerste zes maanden 20.000 volgers voordat hij omhoogschoot tot meer dan een miljoen nadat hij in de Ellen DeGeneres Show was opgenomen.

Hij werd uiteindelijk zo groot dat hij een deal van $ 1 miljoen voor een merkaanbeveling kreeg aangeboden, die hij uiteindelijk afwees omdat het niet de boodschap was die hij aan zijn volgers wilde meegeven.

Rudy Mancuso

Image
Image

Rudy Mancuso was een totale pro in het delen van komische Vine-video's geïnspireerd door zijn Spaanse achtergrond en het delen van zijn occasionele multi-instrumentale muziektalent met zijn 10 miljoen Vine-volgers.

Oh, en zijn we vergeten te vermelden dat hij goede vrienden was (en waarschijnlijk nog steeds is) met Justin Bieber? JEP. Af en toe had een van zijn Vines willekeurig de Biebs.

Mancuso had ook een klein Vine-account genaamd Awkward Puppets met meer dan twee miljoen volgers.

Logan Paul

Image
Image

Met negen miljoen volgers was Logan Paul een andere grote Vine-ster die feitelijk in hetzelfde appartementsgebouw in LA woonde als vijf andere top Vine-sterren (inclusief KingBach). Ze werkten allemaal regelmatig samen om in elkaars video's te schitteren en als resultaat hielpen ze elkaar om groter en groter te worden op Vine.

Een journalist van Tech Insider bracht een paar dagen door met Paul en enkele andere grotere Vine-sterren en onthulde hoe het was om een leven van Vine-sterrendom te leiden. Hij heeft ook een broer, Jake Paul, die vaak speelde in zijn Vine-video's en bijna vijf miljoen volgers had.

Sinds de ondergang van Vine heeft Logan Paul veel controversiële video's gemaakt op zijn YouTube-kanaal, wat eigenlijk alleen maar heeft bijgedragen aan zijn bekendheid.

Brent Rivera

Image
Image

Brent Rivera interesseerde zich voor acteren toen hij pas 11 jaar oud was en begon zijn YouTube-kanaal in 2009 en daarna, natuurlijk, zijn Vine-kanaal in 2013 toen het werd gelanceerd, waarmee de nu 18-jarige tienerkomiek naar een heel nieuw niveau van internetfaam.

Rivera's acteervaardigheden kwamen tot uiting in zijn hilarische Vine-video's, waarvan hij er vaak ook zijn eigen familieleden, leraren en klasgenoten had om in te schitteren. Je moest klaar zijn om te lachen toen je zijn kanaal volgde.

Christian DelGrosso

Image
Image

Over de komische genieën van Vine gesproken, Christian DelGrosso was een andere Vine-ster die je moet volgen toen de app er nog was.

Droomde hij ervan om acteur te worden, hij meldde zich aan voor Vine toen het voor het eerst uitkwam en werkte zo hard als hij kon om elke dag een video uit te brengen. Hij kreeg 10.000 volgers binnen een maand na het plaatsen van zijn eerste Vine, Later kreeg hij meer dan zeven miljoen volgers en perfectioneerde hij zijn eigen unieke stijl van komische eigenzinnigheid volledig, waarbij hij vaak ook samenwerkte met andere grote Vine-sterren. En ja, hij heeft ook een YouTube-kanaal.

Brandon Calvillo

Image
Image

Hoewel Brandon Calvillo's Vine-video's als buitengewoon grappig en creatief kunnen worden beschouwd, waren ze ook vaak behoorlijk vulgair. Hoe dan ook, zijn harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en heeft hem uiteindelijk meer dan 5,5 miljoen Vine-volgers opgeleverd.

Als je van het soort komedie houdt waarin veel wordt gevloekt en beledigd, dan heb je misschien ook van zijn kanaal genoten. Het was niet voor iedereen, maar hey, iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en gevoel voor humor.

Hij werkte vaak samen met Jason Nash in zijn video's, een andere populaire Vine-ster met meer dan twee miljoen volgers.

David Lopez

Image
Image

Toen je de Vine-video's van David Lopez bekeek, zag je meteen hoeveel creatieve inspanning erin ging.

Een van de unieke dingen aan de video's van Lopez was dat hij dit hilarische, Spaanse alter-ego-personage Juan had, dat hij in zijn video's gebruikt om zijn komedie te benadrukken. Ondanks dat hij meer dan zes miljoen volgers op Vine heeft, heeft hij het ook op zijn YouTube-kanaal helemaal op zijn kop gezet, waarbij hij net zoveel creatieve inspanning (zo niet meer) in zijn langere komische video's deed.

AlliCattt

Image
Image

AlliCattt was toevallig BFF's met Lele Pons, tenminste in de dagen dat Vine er nog was, maar ze had een aanstekelijke energie en een geweldige Vine-stijl die helemaal van haarzelf was.

Ze heeft oorspronkelijk een Vine-account gemaakt zodat ze Tyler the Creator, haar toenmalige liefde, kon volgen. Van haar grappige parodieën tot haar beschamend nauwkeurige herkenbare schetsen, ze perfectioneerde de kunst van het entertainen van haar vier miljoen volgers op Vine en de honderdduizenden abonnees die ze op haar YouTube-kanaal heeft.

The Gabbie Show

Image
Image

Gabrielle Hanna van "The Gabbie Show" is een populaire YouTuber en was een top Vine-ster die de hele tijd verse, creatieve inhoud plaatste.

Haar Vine-video's waren zowel origineel als hilarisch, en ze aarzelde nooit om zichzelf voor de gek te houden als dat betekende dat haar publiek er om moest lachen. Met meer dan vier miljoen volgers, luidde haar Vine-biografie: "Ik ben nogal grappig voor een meisje." Haar komische acteervaardigheden hebben het zeker bewezen!

Brandon Bowen

Image
Image

Brandon Bowen was een Vine-ster die de "haters" nooit bij hem laat komen!

In 2014 uploadde hij een hilarisch eenvoudige Vine-video waarin alleen hijzelf met twee plastic lepels voor zijn ogen te zien was, en iedereen vertelde dat hij "te druk had om de haters uit te bannen." Het was een van zijn meest populaire Vine-video's en hielp hem uiteindelijk meer dan drie miljoen volgers aan te trekken.

Daar houdt het echter niet op. Bowen bleef grappige video's uploaden op Vine en YouTube, terwijl hij ook vaak samenwerkte met andere grote Vine-sterren in hun video's.

Eh Bee

Image
Image

De familie Eh Bee, bekend als de eerste familie van Vine, vatte de eigenzinnige essentie van het moderne gezinsleven bijna perfect samen en trok daarbij bijna drie miljoen volgers.

Of het nu ging om het proberen om de kinderen van hun apparaten en naar buiten te krijgen of worstelen om het juiste te zeggen tegen de vrouw (Mama Bee) en het daarbij te verknoeien, hun Vine-kanaal was een van de meest unieke, grappige en creatieve die je zou kunnen volgen.

Je voelde je echt een deel van de familie na het bekijken van slechts een paar van hun Vine-video's. Tegenwoordig hebben ze meer dan negen miljoen abonnees op YouTube!

QPark

Image
Image

QPark was een ander charismatisch genie van Vine die vaak overdreven komedie gebruikte om zijn video's echt te laten opvallen.

Bovendien stond hij erom bekend dat hij op zeer willekeurige, drukke openbare plaatsen in New York City grappen uithaalde met als enige doel zijn drie miljoen volgers te vermaken.

Zach King

Image
Image

Ben je een fan van het kijken naar video's met gekke speciale effecten? Toen was het Vine-kanaal van Zach King een must-follow tijdens de dagen van Vine.

Zijn professionele bewerkingsvaardigheden in combinatie met zijn creatieve concepten kunnen je wegblazen. Hij had 3,8 miljoen volgers op Vine en meer dan een miljoen op zijn YouTube-kanaal, FinalCutKing.

Hij won de prijs voor Best Vine Creativity bij de Streamy Awards 2014.

Darius Benson

Image
Image

Met drie miljoen volgers wist Darius Benson precies hoe hij een slimme, grappige schets moest maken die de Vine-gemeenschap aansprak.

Hij was een andere grote Vine-ster waarvan bekend was dat hij samenwerkte met andere Vine-sterren in video's, hoewel hij in veel van zijn clips gewoon twee verschillende personages speelde.

Net als andere grote Vine-sterren is hij sterk aanwezig op andere sociale netwerken en werkt hij er hard aan om langere video's te maken op zijn YouTube-kanaal.

Daz_Black

Image
Image

Daz_Black was een Vine-ster uit het VK die enkele van de meest hilarische en willekeurige video's had die je ooit hebt gezien.

Van overdreven overdreven indrukken van Kim Kardashian tot tirades over super herkenbare situaties, hij wist het op de juiste manier belachelijk te maken als het gaat om het vermaken van zijn drie miljoen volgers.

Je kon hem ook zien samenwerken met andere grote Vine-sterren uit het VK en zijn populaire gamekanaal op YouTube runnen.

Meghan McCarthy

Image
Image

Her Vine-biografie zei het al: "Ik ben ouder dan ik klink."

Meghan McCarthy was vooral bekend om haar uitgesproken stem op Vine, die gemakkelijk kan worden aangezien voor een vierjarige.

Soms duidde ze haar eigen stem over een videoclip van iemand die praat (zoals Kanye West bijvoorbeeld) in een zeer ernstige situatie voor een komisch effect.

Met meer dan drie miljoen volgers op Vine en meer dan twee miljoen abonnees op YouTube weet ze absoluut hoe ze moet entertainen!

Danny Gonzalez

Image
Image

Als je van het idee van het Vine-kanaal van Zach King houdt, zou je waarschijnlijk ook van het kanaal van Danny Gonzalez hebben gehouden.

Hoewel zijn stijl eigenzinniger en komischer was, kende hij duidelijk zijn weg in professionele videobewerkingssoftware. En zijn schetsen waren enkele van de meest originele en creatieve die je op Vine kon vinden.

Hij had twee miljoen volgers en plaatst af en toe langere schetsen met leuke effecten op zijn YouTube-kanaal.

Jay Versace

Image
Image

Jay Versace gebruikte zijn extreem willekeurige, fantasierijke komische talent om zijn Vine-kanaal relatief snel te laten groeien tot 2,8 miljoen Vine-volgers.

Zijn volharding en steun voor andere Vine-sterren door hun video's opnieuw te maken, hielp hem zijn aantal volgers binnen een tijdsbestek van één maand met 400.000 volgers te verhogen.

Veel van zijn Vines bestond uit dat hij verschillende personages speelde, en hij plaatste vaak verschillende objecten op zijn hoofd om kijkers te helpen de personages van elkaar te onderscheiden.

Hij is ook op YouTube.

Geul

Image
Image

Nee, hij is geen hond, hoewel de hond de enige was wiens gezicht ooit in zijn video's werd getoond.

Trench was de artiestennaam van deze enorm getalenteerde fingerstyle gitarist, harpiste en multi-instrumentalist die regelmatig covers van populaire liedjes speelde samen met zijn schattige hond Maple.

Een van zijn meest virale Vine-video's betrof Maple die de koebel bespeelde terwijl hij gitaar speelde, waardoor hij vandaag bijna twee miljoen volgers heeft bereikt. Maple had zelfs een eigen Vine-kanaal.

Jus Reign

Image
Image

Jus Reign plaatste Vine-video's niet zo vaak als sommige van de andere grote Vine-sterren op deze lijst, maar toen hij dat deed, waren ze goud.

Hij is een populaire YouTuber die de gekste, gekste video's maakt terwijl hij onschuldig de draak steekt met zijn eigen Indiase achtergrond.

Als het op Vine aankwam, nam hij een vergelijkbare benadering van anderen aan door verschillende personages in dezelfde scène te spelen en willekeurige objecten te gebruiken om ze van elkaar te onderscheiden. Zijn nep-Indiase accent en overdreven grappen hielpen hem aan 1,3 miljoen volgers.

BigCatDerek

Image
Image

BigCatDerek werkte als operationeel directeur bij het Center for Animal Research and Education (CARE) in Texas. Hij filmde veel grappige en superschattige video's van de grote katten die in het centrum leefden, waaronder leeuwen, tijgers, poema's, panters, bobcats en meer … met hier en daar een willekeurige lama-camee!

Als je van dieren houdt, was BigCatDerek een must-follow. Hij had meer dan een miljoen volgers op Vine, en het beste van alles was dat alles wat hij en zijn team bij CARE deden, allemaal ter ondersteuning van dierenrechten, onderzoek en onderwijs was. En ja, hij staat ook op YouTube!

Aanbevolen: