Wat te overwegen bij het zoeken naar USB-video-opname

Inhoudsopgave:

Wat te overwegen bij het zoeken naar USB-video-opname
Wat te overwegen bij het zoeken naar USB-video-opname
Anonim

Er kunnen veel factoren zijn die een rol spelen bij het kiezen van een video-opnameapparaat voor uw computer. Met prijzen variërend van slechts $ 20 tot meer dan $ 200, hoeft de beslissing niet moeilijk of duur te zijn. Er zijn echter veel opties (een snelle zoekopdracht op Tigerdirect leverde 24 resultaten op) en hier zullen we proberen u te helpen het apparaat te kiezen dat bij u past.

Image
Image

Gebruik

Wat wil je vastleggen? Wilt u een back-up maken van oudere VHS-banden? Wil je tv-programma's kunnen vastleggen en opslaan? Hoe zit het met uw camcorder?

Uw eerste overweging zou uw gebruiksscenario moeten zijn. Als u van plan bent oudere VHS-banden naar dvd te converteren, wilt u misschien een apparaat zoeken dat wordt geleverd met videobewerkingssoftware. Als je weet dat je gewoon kopieën gaat maken, heeft de software misschien geen prioriteit voor je.

Image
Image

Je moet er ook voor zorgen dat het video-opnameapparaat dat je koopt de juiste aansluitingen heeft voor de videorecorder of camcorder die je erop wilt aansluiten. Er is niets erger dan het bestellen van een video-opnameapparaat om te ontdekken dat u uw video-afspeelapparaten er niet op kunt aansluiten.

Ten slotte, als u van plan bent uw opnameapparaat te gebruiken voor televisie-opnamen, kunt u in plaats daarvan een tv-tuner overwegen. Veel van deze apparaten hebben aansluitingen waarmee u zowel een videorecorder of camcorder als kabel of satelliet kunt aansluiten.

Bottom Line

Bij het zoeken naar USB-opnameapparaten vindt u een brede prijsklasse. Als u weet hoeveel u wilt uitgeven, helpt dit u een heel eind bij het kiezen van een apparaat. Helaas correleert prijs niet met functies. Er zijn veel apparaten die met software worden geleverd, maar die minder kosten dan apparaten die dat niet doen. Zorg ervoor dat u weet wat u bereid bent te besteden wanneer u begint met winkelen.

Kenmerken

Hoe wilt u de video gebruiken die u op uw pc vastlegt? Als je de video's gewoon op dvd wilt branden, heb je niet veel speciale functies nodig met je apparaat, omdat je andere software kunt gebruiken om deze schijven te branden. Als je echter je video's wilt bewerken of ze op draagbare apparaten wilt gebruiken, wil je misschien een apparaat zoeken waarmee je video's kunt bewerken of ze kunt converteren naar andere videoformaten voor gebruik op andere apparaten.

En welke verbindingen heb je nodig? De meeste apparaten worden geleverd met standaarddefinitieverbindingen, maar er zijn er ook waarmee u HD-video kunt vastleggen. De meeste nieuwe camcorders nemen wel HD-video op en het zou zonde zijn om die kwaliteit niet in uw overdrachten te krijgen.

Een andere overweging is dat als je alleen video van je HD-camcorder gaat overzetten, je misschien helemaal geen opnameapparaat nodig hebt! De meeste hedendaagse camcorders hebben een ingebouwde USB-poort en kunnen rechtstreeks op uw pc worden aangesloten voor overdracht en het branden van dvd's.

The Bottom Line

Uiteindelijk is het kiezen van een opnameapparaat niet eenvoudig. De opties zijn enorm en met zo'n brede prijsklasse is het belangrijk om je onderzoek te doen. Wat je wilt vastleggen, hoe je het wilt gebruiken en of je je video's al dan niet wilt bewerken, spelen allemaal een rol bij de beslissing. Net als het type video dat u wilt vastleggen. Neem de tijd en u zult zeker de USB-video-opnamekaart vinden die bij u past.

Aanbevolen: