Hoe AirPods op een Lenovo-laptop aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods op een Lenovo-laptop aan te sluiten
Hoe AirPods op een Lenovo-laptop aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Klik op Bluetooth > Een Bluetooth-apparaat toevoegen en voeg vervolgens de AirPods toe wanneer ze verschijnen.
  • Als AirPods niet in de lijst staan, houdt u de koppelingsknop op de oplaadcassette ingedrukt.
  • AirPods werken met alle laptops, inclusief Lenovo-laptops, met een Bluetooth-verbinding.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u AirPods op een Lenovo-laptop aansluit en loskoppelt. Deze instructies zijn van toepassing op elke Lenovo-laptop en alle AirPod-modellen.

Hoe sluit ik mijn AirPods aan op mijn Lenovo-laptop?

Apple AirPods worden over het algemeen gezien als oordopjes die alleen kunnen worden gekoppeld aan Apple-apparaten, maar ze werken ook met Lenovo-laptops en andere apparaten via Bluetooth-instellingen. Hier leest u hoe u uw AirPods synchroniseert met uw Lenovo-laptop.

Je moet de AirPods en hun oplaadcassette tijdens het proces relatief dicht bij je Lenovo-laptop houden.

  1. Klik op uw Lenovo-laptop op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak.

    Mogelijk moet u op de pijl naast het systeemvak klikken om het pictogram weer te geven.

    Image
    Image
  2. Klik op Een Bluetooth-apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  3. Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  4. Wacht tot de laptop de AirPods detecteert.

    Als de AirPods niet in de lijst worden weergegeven, houdt u de knop Setup/Pair op de achterkant van uw AirPods ingedrukt totdat het lampje erop wit wordt.

  5. Klik op AirPods.

    Image
    Image
  6. Het apparaat is nu gekoppeld aan uw Lenovo-laptop.

Bottom Line

Om uw AirPods los te koppelen van uw Lenovo-laptop, schakelt u de Lenovo Bluetooth-verbinding uit of houdt u de koppelingsknop op de achterkant van de AirPods-behuizing ingedrukt.

Werken AirPods met Lenovo?

Ja, AirPods werken met alle laptops en apparaten met een Bluetooth-verbinding, inclusief Lenovo-laptops. AirPods zijn sneller te koppelen met op Apple gebaseerde apparaten zoals iPads of MacBooks, maar voor al het andere is het mogelijk om ze op dezelfde manier te koppelen als elk ander Bluetooth-apparaat aan uw systeem.

Waarom herkent mijn Lenovo-laptop mijn Airpods niet?

Als je Lenovo-laptop je AirPods niet herkent, zijn er verschillende redenen om de schuld te geven. Hier is een blik op enkele van de meest effectieve oplossingen.

  • Zet het uit en weer aan. Probeer uw Lenovo-laptop uit en weer in te schakelen. Hierdoor worden vaak de eenvoudigste problemen opgelost, waaronder koppelingsproblemen.
  • Controleer of uw AirPods in de koppelingsmodus staan. Controleer of uw AirPods in de koppelingsmodus staan en of u de configuratie-/koppelingsknop correct ingedrukt houdt. Probeer het deksel van de oplaadcassette te openen om het aan te moedigen.
  • Ontkoppel en repareer de AirPods. Als uw AirPods eerder werkten en nog steeds op de lijst met Bluetooth-apparaten op uw Lenovo-laptop staan, probeer ze dan te ontkoppelen en opnieuw te koppelen.
  • Houd andere apparaten uit de buurt. Soms kan het hebben van je eerder gekoppelde apparaten in de buurt de verbinding onderbreken, vooral met Apple-apparaten. Houd ze fysiek uit elkaar om ervoor te zorgen dat het werkt.
  • Update je AirPods. Als je AirPods niet koppelen met je Lenovo-laptop, probeer ze dan bij te werken via je iPhone of iPad. Een firmware-update lost vaak problemen op.

FAQ

    Hoe sluit ik AirPods aan op een Mac?

    Selecteer op je Mac het Apple pictogram > Systeemvoorkeuren > Bluetooth > Schakel Bluetooth in Open vervolgens de AirPods-behuizing en druk op de knop aan de achterkant om de AirPods in de koppelingsmodus te zetten. Selecteer de oordopjes wanneer ze verschijnen in het Bluetooth-voorkeurenvenster om de AirPods met uw Mac te verbinden.

    Hoe verbind ik AirPods met Android?

    Om AirPods te verbinden met Android-apparaten, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld via Settings > Bluetooth Druk op de koppelingsknop op de AirPods-behuizing. Zodra het indicatielampje wit wordt op de AirPods-behuizing, zoekt u naar uw AirPods en tikt u erop in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw Android-telefoon of -tablet.

    Hoe sluit ik AirPods aan op een PS4?

    Je hebt een Bluetooth-adapter nodig om een PS4 met AirPods te verbinden. Verbind uw Bluetooth-adapter met de PS4 > zet de adapter in de koppelingsmodus op basis van de instructies van de fabrikant > en houd de koppelingsknop op de AirPods-behuizing ingedrukt totdat de Bluetooth-adapter stopt met knipperen. Bevestig een succesvolle koppeling op je PS4 via Settings > Devices > Audio Devices > Output Apparaat > Hoofdtelefoon aangesloten op controller en Uitgang naar hoofdtelefoon > Alle audio

Aanbevolen: