Amazon lanceert bètaversie met beperkte toegang voor de radiostation-app

Amazon lanceert bètaversie met beperkte toegang voor de radiostation-app
Amazon lanceert bètaversie met beperkte toegang voor de radiostation-app
Anonim

Amp, de gratis app van Amazon die is ontworpen om je je eigen radio-dj te laten zijn, is begonnen met een bètaversie met beperkte toegang in de VS.

Volgens de aankondiging is Amazon van plan de manier waarop mensen muziek ontdekken uit te breiden door het delen van afspeellijsten samen te voegen met live radio. Amp-gebruikers kunnen shows maken om de muziek die ze leuk vinden te delen met hun publiek, terwijl ze ook optreden als gastheer en DJ voor hun kanaal.

"Amp maakt het voor u mogelijk om de microfoon te pakken en de ether te laten draaien", zei John Ciancutti, VP van Amp, in het persbericht, "We creëren een nieuwe versie van de radio met een oneindige wijzerplaat van shows."

Image
Image

Amazon zegt dat de app gebruikers een bibliotheek met "tientallen miljoenen" nummers biedt voor gebruik in hun shows, met ingebouwde zoekhulpmiddelen om potentiële luisteraars te helpen programma's te vinden die bij hun smaak passen. Amazon legt echter niet uit hoe een app die "volledig gratis te gebruiken" is, zo'n groot assortiment aan gelicentieerde nummers gratis kan aanbieden.

Shows op Amp kunnen worden gepland, in re altime worden gedeeld en zelfs bellers aannemen - met bedieningselementen voor de gastheer om te beslissen wie hij 'on-air' wil zetten en wanneer. Op een gegeven moment (hoewel er geen tijdschema is gegeven), is Amazon ook van plan om Alexa-integratie, tools voor sociaal delen en meer in-app-detectiefuncties toe te voegen.

Als je Amp zelf wilt uitproberen, moet je de gratis iOS-app downloaden en je aanmelden voor de wachtlijst op de officiële website.

Je moet ook een Amazon-account aanmaken als je er nog geen hebt.

Aanbevolen: