Hoe Binkw32.dll te repareren ontbreekt fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Binkw32.dll te repareren ontbreekt fouten
Hoe Binkw32.dll te repareren ontbreekt fouten
Anonim

Binkw32.dll-fouten worden veroorzaakt door problemen die de specifieke game die u probeert te installeren of te spelen heeft met de Bink Video-codec die is gemaakt door RAD Game Tools, Inc.

Meestal zijn de "procedure entry point"-fouten met betrekking tot binkw32.dll te wijten aan het uitvoeren van "gekraakte" versies van games. U kunt deze fout zien wanneer u een game probeert te spelen zonder de originele cd of dvd, iets wat vaak wordt gedaan met illegaal gedownloade games.

Veel populaire pc-games gebruiken de Bink Video-codec. Je game kan de codec (en dus binkw32.dll) gebruiken, zelfs als je nog nooit iets van RAD Game Tools hebt geïnstalleerd.

Afhankelijk van welke game dit probleem ondervindt, kun je de fout in bijna elk van de besturingssystemen van Microsoft zien, van Windows 95 tot en met recentere versies zoals Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

Binkw32.dll Fouten

Image
Image

Er zijn veel manieren waarop de fout op uw computer kan verschijnen. Meestal vertelt het u dat u het DLL-bestand mist.

Hieronder staan enkele van de meest voorkomende variaties van de fout:

  • BINKW32. DLL ontbreekt
  • Binkw32.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat BINKW32. DLL niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Kan binkw32.dll niet vinden!
  • Een poging om een .dll met vertraging te laden of een functieadres te krijgen in een met vertraging geladen.dll is mislukt. Dll: binkw32.dll
  • Dit programma kan niet starten omdat binkw32.dll op uw computer ontbreekt. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen

Zelfs na het vervangen van het bestand binkw32.dll, ontvangen sommige gebruikers een van deze gerelateerde fouten of een andere soortgelijke:

  • Het ingangspunt van de procedure _BinkSetVolume@12 kon niet worden gevonden in de dynamische linkbibliotheek binkw32.dll.
  • Het ingangspunt van de procedure _BinkSetMemory@8 kon niet worden gevonden in de dynamische linkbibliotheek binkw32.dll.

Het bestand is niet blinkw32 maar binkw32 (zonder een "L"). Je ziet misschien veel verwijzingen online om te knipperen in plaats van bink, maar het zijn gewoon typefouten.

De foutmelding kan van toepassing zijn op elk pc-videospel dat de Bink Video-codec gebruikt.

Sommige veelvoorkomende games die deze fouten kunnen genereren, zijn Age of Conan, Dungeon Lords, Civilization III, Demon Stone, Battlefield 2142, Battlefield 1942, Age of Empires III, Dungeon Siege II, World in Conflict, Sid Meier's Pirates!, Broken Sword 4, Ragnarok, BioShock, Battlefield Vietnam, Empire Earth II, DarkRO, Hitman: Blood Money, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Star Wars: Battlefront II, Tomb Raider: Legend en nog veel meer.

Hoe Binkw32.dll fouten te herstellen

Download het binkw32.dll DLL-bestand niet afzonderlijk van een "DLL-downloadsite". Er zijn veel redenen waarom het downloaden van DLL's van deze sites nooit een goed idee is. Als je een kopie van het bestand nodig hebt, is het altijd het beste om het te verkrijgen van de legitieme, originele bron. Als je het al hebt gedownload, verwijder het dan van waar je het ook hebt geplaatst en ga verder met de volgende stappen.

  1. Sluit en heropen het spelprogramma dat de binkw32.dll-fout heeft gegenereerd. Welke game je ook speelt, er is mogelijk een tijdelijk probleem dat een herstart kan oplossen.
  2. Download en installeer de RAD Video Tools om mogelijk het ontbrekende of corrupte bestand te vervangen.

    De download wordt geleverd in de vorm van een 7Z-bestand, dus je hebt 7-Zip op je computer nodig om het te openen. Er staat ook een wachtwoord op de downloadpagina die je nodig hebt bij het openen ervan.

  3. Installeer het spel opnieuw. Aangezien de fout een videocodec betreft die in je game-installatie had moeten zitten, zal het probleem waarschijnlijk worden opgelost door de hele game opnieuw te installeren.

    Zelfs als u niet wordt gevraagd, moet u ervoor zorgen dat u uw computer opnieuw opstart na het verwijderen en voor het opnieuw installeren. Door uw computer op dit punt opnieuw op te starten, weet u zeker dat alle geladen bestanden uit het geheugen worden gewist en dat de verwijdering 100 procent voltooid is.

  4. Download de laatste update van de game. Bezoek de website van de gamedesigner en download het nieuwste servicepack, patch of een andere update voor je specifieke game.

    In veel gevallen, zelfs met enkele gevallen van het "procedure-ingangspunt _BinkSetVolume@12" en gerelateerde fouten, is de binkw32.dll-fout mogelijk gecorrigeerd in een game-update.

  5. Kopieer het bestand binkw32.dll van de systeemmap van je game naar de hoofdmap van je game. In sommige spellen wordt het bestand in de verkeerde map geplaatst wanneer het spel wordt geïnstalleerd.

    Als je game bijvoorbeeld is geïnstalleerd in C:\Program Files\Game, kopieer je het bestand van de map C:\Program Files\Game\System naar de hoofdmap van de game in C:\Program Files\Game.

  6. Kopieer het bestand binkw32.dll naar uw Windows-systeemmap. Sommige mensen die deze fouten ervaren, hebben dit probleem opgelost door het bestand binkw32.dll te kopiëren van de locatie in de installatiemap van het spel naar de map C:\Windows\System.
  7. Kopieer het bestand binkw32.dll van de spelschijf naar de installatiemap van het programma. Als je het DLL-bestand niet kunt vinden in de systeemmap van het spel of de Windows-systeemmap, of als het kopiëren van die DLL niet werkte, is de volgende beste plaats om het te krijgen vanaf de originele cd.

    Als de fout zich bijvoorbeeld voordoet tijdens het spelen van Age of Empires III, opent u de schijf vanuit de Verkenner en zoekt u het bestand Disk1C~1.cab. Open dat CAB-bestand en kopieer de binkw32.dll-bestand van daar naar de installatiemap van de game, in dit geval waarschijnlijk C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Age of Empires III.

    In de meeste gevallen wil je het DLL-bestand kopiëren naar de map met het primaire applicatiebestand van de game, meestal een EXE-bestand dat wordt gebruikt om het spel te starten telkens wanneer het wordt geopend via een snelkoppeling. Je kunt deze map vinden door met de rechtermuisknop op een snelkoppeling naar het spel te klikken (meestal op het bureaublad) en de optie te kiezen om de locatie van het bestand te openen.

  8. Is het spel illegaal? In de meeste gevallen verschijnen het "procedure-ingangspunt _BinkSetVolume@12" en gerelateerde fouten alleen wanneer een illegale versie van een spel wordt uitgevoerd. Als dit het geval is, is onze enige aanbeveling hier om de game te kopen en het opnieuw te proberen.
  9. Upgrade je videokaart. Het is een minder vaak voorkomende reden, maar in sommige gevallen wordt de "procedure entry point _BinkSetVolume@12"-fout en andere soortgelijke veroorzaakt door het draaien van een spel op een computersysteem met een inferieure videokaart. Het upgraden van de kaart naar een kaart met meer geheugen en verwerkingskracht zou het probleem kunnen oplossen.

Zorg ervoor dat je de website van de gamedesigner bezoekt en ontdek wat de minimale videokaartvereisten zijn voor de game die je probeert te spelen. Je moet er zeker van zijn dat je een kaart koopt die krachtig genoeg is om het spel te spelen.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: