5 Dingen om te overwegen bij het kopen van een gebruikte iPad

Inhoudsopgave:

5 Dingen om te overwegen bij het kopen van een gebruikte iPad
5 Dingen om te overwegen bij het kopen van een gebruikte iPad
Anonim

Het kopen van een gebruikte iPad is een geweldige manier om geld te besparen, maar net als wanneer je op zoek gaat naar een gebruikte auto, moet je een paar dingen weten voordat je een aankoop doet. U wilt ook een goede deal krijgen op de iPad, wat betekent dat u een model moet uitkiezen dat niet verouderd is en voor een redelijke prijs wordt verkocht.

Top 5 dingen om te overwegen bij het kopen van een gebruikte iPad

Hier zijn de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kopen van een gebruikte iPad:

  • Hoeveel moet je uitgeven aan een gebruikte iPad?
  • Wat is het verschil tussen een gebruikte en opgeknapte iPad?
  • Waar moet je een gebruikte iPad kopen?
  • In welke staat moet een gebruikte iPad zijn?
  • Hoe oud moet een gebruikte iPad zijn?

Image
Image

Hoeveel moet je uitgeven aan een gebruikte iPad?

Flipsy.com houdt de gemiddelde prijzen bij voor gebruikte iPads op eBay en Amazon. Gebruikte iPads gaan meestal voor ongeveer de helft of een derde van hun oorspronkelijke waarde. Als u een nieuwer model aanschaft, controleer dan de prijs van een gloednieuw apparaat om te zien of het de moeite waard is om wat meer uit te geven om garantie te krijgen. Gebruikte iPads hebben meestal geen garantie, maar sommige gerenoveerde iPads wel.

Prijsbereik Wat u kunt verwachten
<$100 iPad 4, iPad 3, iPad 2 iPad 1e generatie, iPad Mini 1e generatie, iPad Air 1e generatie
$100-$200 iPad 5, iPad Mini 2 Retina, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air 2
$200-$300 iPad 8, iPad 7, iPad 6, iPad Air 3, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9 1e generatie
$300-$400 iPad Mini 5, iPad Pro 12.9 2e generatie
$400-$500 iPad Pro 11 1e generatie
$500-$600 iPad Pro 11 2e generatie, iPad Pro 12.9 3e generatie
$600-$800 iPad Pro 12.9 4e generatie

Bottom Line

Een opgeknapte iPad is teruggestuurd naar Apple en gerepareerd. Als je een opgeknapte iPad van Apple koopt, bespaar je geld en, belangrijker nog, ontvang je van Apple dezelfde iPad-garantie van een jaar als op een nieuwe iPad. Het is echter mogelijk dat u ergens anders een gebruikte iPad voor een lagere prijs kunt kopen.

Waar moet ik een gebruikte iPad kopen?

Als je een vriend, een familielid of een vriend-van-een-vriend hebt die een iPad verkoopt, heb je dit probleem opgelost. Kopen van iemand die je kent, vermindert de stress van de uitwisseling. Je moet nog steeds de juiste iPad kopen voor een redelijke prijs en bekijken wat je moet doen tijdens en na de transactie. Andere mogelijkheden zijn:

  • Kopen op eBay: Een groot voordeel van eBay is de laag tussen jou en de koper. Je kunt op eBay vertrouwen als het item dat je ontvangt niet overeenkomt met de beschrijving. Houd echter rekening met eventuele verzendkosten.
  • Koop bij Amazon: Ja, Amazon heeft een gebruikte marktplaats. Als u naar een iPad zoekt, ziet u zowel nieuwe als gebruikte prijzen. De gebruikte prijs is de goedkoopste totale prijs, die zowel de kosten van de iPad als eventuele verzendkosten combineert.
  • Koop van Craigslist: De internetversie van een rubriek met rubrieksadvertenties van de krant, je kunt bijna alles kopen en verkopen op Craigslist. Helaas zijn er geen garanties wanneer u een iPad koopt op Craigslist.

In welke staat moet een gebruikte iPad zich bevinden?

Bekijk de iPad om te zien of deze in goede staat lijkt te zijn. Controleer het scherm op eventuele barsten en de behuizing op eventuele deuken. Een klein deukje in de behuizing van de iPad is niet erg, maar eventuele schade aan het scherm is een dealbreaker. Koop geen iPad met een gebarsten scherm, ook al is het maar een klein barstje buiten het scherm. Een kleine barst leidt meestal tot een grotere, en je zult er misschien versteld van staan hoe snel het kan veranderen in een verbrijzeld scherm.

Lanceer een paar apps, waaronder de Notes-app, waarmee je het schermtoetsenbord kunt gebruiken. Open de Safari-webbrowser en ga naar verschillende websites als je wifi-toegang hebt.

Sluit de iPad aan op een stopcontact en controleer of het batterijpictogram in de rechterbovenhoek een bliksemschicht toont, wat betekent dat hij aan het opladen is. Dat geeft aan dat de poort aan de onderkant van de iPad in goede staat verkeert.

Hoe oud moet een gebruikte iPad zijn?

Kijk naar modellen van de afgelopen twee jaar. Deze modellen zijn de krachtigste, met de meeste functies, en Apple zal ze de komende jaren ondersteunen.

Controleer het geadverteerde modelnummer om er zeker van te zijn dat het overeenkomt met het iPad-model dat u koopt. Als de persoon van wie u koopt niet zeker lijkt te zijn van het model, controleer dan nogmaals. U kunt het modelnummer van de iPad vinden door de app Settings te openen, naar General, te gaan en About te kiezen U kunt de modelnaam vergelijken met de lijst met modellen.

Bottom Line

Als je nog nooit een iPad of andere Apple-producten hebt gehad, kan het proberen van een gebruikte iPad je helpen beslissen of je meer geld wilt uitgeven aan een nieuw apparaat. Als u bekend bent met Apple-producten, maar niet geïnteresseerd bent in de nieuwste en beste versie, zal een oudere gebruikte iPad aan uw behoeften voldoen als u naar muziek wilt luisteren en op internet wilt surfen. Als je een iPad nodig hebt voor je werk of het spelen van online games met 3D-graphics, ben je beter af met een nieuwe iPad.

Nadat u een iPad in uw bezit heeft gekocht

Nadat je alles hebt uitgecheckt, reset je de iPad. Zelfs als de iPad is hersteld naar de fabrieksinstellingen toen je hem ophaalde, moet je hem resetten voordat de aankoop is voltooid. Het duurt niet lang om te resetten, en het is de moeite waard om te weten dat services zoals Zoek mijn iPad zijn uitgeschakeld wanneer je het in bezit neemt.

Hoe belangrijk het ook is om Zoek mijn iPad uit te schakelen wanneer je een gebruikte iPad koopt, het is essentieel om Zoek mijn iPad in te schakelen nadat je hem in bezit hebt genomen en hebt ingesteld voor gebruik. Het installatieproces zou u hierom moeten vragen, maar als dit niet het geval is, schakelt u de functie in door naar Instellingen te gaan en de Find My iPad om te draaien.schakelaar. Zoek mijn iPad lokaliseert niet alleen de iPad als deze ontbreekt; je kunt het ook in de verloren modus zetten of op afstand resetten.

Welke iPad moet ik kopen

Hoewel het cruciaal is om te beslissen waar u een gebruikte iPad het beste kunt kopen, is het essentiële onderdeel van het proces ervoor te zorgen dat u de juiste iPad voor u koopt. Je wilt niet binnen een jaar of twee vast komen te zitten met een verouderde iPad.

Houd rekening met de prijs, schermgrootte, camerakwaliteit, CPU en opslagruimte bij het vergelijken van iPad-modellen. Vermijd niet-ondersteunde iPad-modellen. Verouderde iPads krijgen geen updates van het besturingssysteem meer en veel nieuwe apps werken er niet op.

Image
Image

De levensduur van de 3e generatie iPad was slechts 221 dagen. Het was de laatste iPad die de oude 30-pins dockconnector ondersteunde. Het werd vervangen door de iPad 4 met een Lightning-connector.

FAQ

    Waar kan ik een gebruikte iPad verkopen?

    Je kunt een online service vinden die je iPad zal kopen. Vraag meerdere offertes aan, zodat u weet dat u de beste deal krijgt. SellCell, BuyBack Boss en Decluttr zijn enkele voorbeelden. Je kunt ook profiteren van een van de beste inruilprogramma's van Apple of je iPad verkopen op Craigslist of Facebook Marketplace.

    Waar kan ik een refurbished iPad kopen?

    De beste plaats om een opgeknapte iPad te kopen is de online winkel van Apple. Een refurbished iPad van Apple wordt geleverd met dezelfde garantie van 1 jaar als een nieuwe iPad, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het kopen van een refurbished iPad. Het is ook mogelijk om een refurbished iPad te kopen bij retailers zoals Best Buy of Newegg.

    Wat is de beste tijd om een iPad te kopen?

    Als je op zoek bent naar een oudere of afgeprijsde iPad, overweeg dan om te kopen op Amazon's Prime Day. Of wacht tot er een nieuw model wordt uitgebracht en bekijk dan oudere versies met korting van Apple, Best Buy en andere retailers. Black Friday en Cyber Monday zijn ook goede tijden om iPads met korting te verkennen.

Aanbevolen: