Hoe Bose Soundlink te koppelen

Inhoudsopgave:

Hoe Bose Soundlink te koppelen
Hoe Bose Soundlink te koppelen
Anonim

Wat te weten

  • Als de Soundlink voor de eerste keer wordt ingeschakeld, gaat hij naar de koppelingsmodus.
  • Koppel met je telefoon volgens de gebruikelijke koppelingsprocedure voor elk apparaat.
  • Om de fabrieksreset of tweede luidspreker te koppelen, houdt u het Bluetooth-pictogram ingedrukt totdat het lampje knippert om de luidspreker in de koppelingsmodus te zetten en koppelt u vervolgens zoals gewoonlijk.

Dit artikel laat zien hoe je een Bose Soundlink Bluetooth-speaker verbindt met een iPhone of Android-apparaat. Bijna alle Bose Soundlink-speakers gebruiken een vergelijkbare Bluetooth-koppelingsmethode. De plaatsing van het Bluetooth-pictogram verschilt van apparaat tot apparaat, maar het pictogram is hetzelfde.

Een Bose Soundlink-luidspreker koppelen

Bij een gloednieuwe Soundlink-speaker moet je hem eerst in het stopcontact steken met een oplader in de muur.

  1. Druk op de luidspreker op het power-pictogram. Als het aan/uit-lampje rood is, moet het worden opgeladen; als het oranje is, is de batterij halfvol; groen betekent dat de batterij vol is.
  2. De Bluetooth-luidspreker moet in verbindingsmodus gaan wanneer hij voor de eerste keer wordt ingeschakeld.
  3. Als u de taal wilt wijzigen, tikt u op de Plus (+) en Minus(- ) pictogrammen om door de opties te bladeren.
  4. Schakel de Bluetooth-instellingen van je telefoon in en koppel ze:

    • Op iOS-apparaten: Ga naar Instellingen > Bluetooth en tik op de Bluetooth-tuimelschakelaar aan/groen. Selecteer onder Mijn apparaten Bose Soundlink.
    • Op Android-apparaten: Ga naar Instellingen > Verbonden apparaten > Verbindingsvoorkeuren > tik de Bluetooth tuimelschakelaar on/groen. Tik op Nieuw apparaat koppelen > selecteer Bose Soundlink.
  5. Het Bluetooth-lampje op de luidspreker knippert blauw wanneer deze klaar is om verbinding te maken. Het zal wit knipperen wanneer het verbinding maakt en het zal effen wit lijken wanneer het is verbonden met een apparaat.

Image
Image

De Bose Soundlink-luidspreker koppelen aan een tweede apparaat

Een fabrieksreset-luidspreker koppelen of een tweede apparaat koppelen aan de Bluetooth-luidspreker:

  1. Houd het Bluetooth-pictogram op de luidspreker ingedrukt totdat het indicatielampje blauw knippert. De luidspreker staat nu in de koppelmodus.
  2. Schakel de Bluetooth-instellingen van uw telefoon of tablet in en koppel deze:

    • Op iOS-apparaten: Ga naar Instellingen > Bluetooth en zorg ervoor dat de Bluetooth tuimelschakelaar is on/groen. Selecteer onder Mijn apparaten Bose Soundlink.
    • Op Android-apparaten: Ga naar Instellingen > Verbonden apparaten > Verbindingsvoorkeuren > de Bluetooth-tuimelschakelaar is on/groen. Tik op Nieuw apparaat koppelen > selecteer Bose Soundlink.
  3. Het Bluetooth-lampje op de luidspreker knippert blauw wanneer deze klaar is om verbinding te maken. Het zal wit knipperen wanneer het verbinding maakt en zal effen wit verschijnen wanneer het is verbonden met een apparaat.

Aanbevolen: