Internationaal bellen met Google Voice Calling

Inhoudsopgave:

Internationaal bellen met Google Voice Calling
Internationaal bellen met Google Voice Calling
Anonim

Met Google Voice kun je goedkoop of gratis internationaal bellen en gebeld worden, afhankelijk van wie de oproep start. Als goedkopere Skype-concurrent kunnen mensen met Google Voice ook gratis bellen van pc naar pc en bellen vanaf slechts één cent per minuut voor sommige internationale bestemmingen.

Als je oproepen wilt verzenden en ontvangen in Google Voice, heb je een Google Voice-nummer nodig. Het werkt net als elk ander telefoonnummer en je kunt je Google Voice-nummer geven aan mensen om contact met je op te nemen.

Image
Image

Google Voice gebruiken voor internationale gesprekken

Naast gratis bellen tussen computers over de hele wereld, kunnen gebruikers van Google Voice bellen naar vaste en mobiele telefoons, maar niet gratis. Bellen naar telefoons binnen de VS en Canada blijft echter gratis.

Google Voice-beltarieven behoren tot de goedkoopste op de markt, met twee cent per minuut voor een oproep naar een mobiel nummer in Frankrijk en één cent per minuut naar een vaste lijn. Deze tarieven zijn goedkoper dan de tarieven van Skype, inclusief extra aansluitkosten; de tarieven van Google Voice zijn echter duurder dan die van Nymgo, die oproepen aanbiedt voor minder dan één cent per minuut.

Als je in de VS bent en een internationaal telefoonnummer belt met Google Voice op je computer of mobiele apparaat, worden internationale tarieven in rekening gebracht. Google Voice publiceert het tarief per minuut voor uitgaande gesprekken, en die tarieven variëren sterk, afhankelijk van het land dat u belt.

Als een beller een oproep plaatst vanaf een internationaal nummer naar uw Google Voice-nummer, is dit gratis in die zin dat er geen kosten per minuut in rekening worden gebracht, maar als de oproep wordt doorgeschakeld naar een smartphone, uw provider kan een vergoeding vragen. Neem contact op met uw provider.

Hoe Google Voice zich opstapelt tot Skype

Google Voice wordt beschouwd als een bedreiging voor Skype. Hoewel Google Voice een kleiner abonneebestand heeft dan Skype, kan het nog steeds de nummer één VoIP-provider uitdagen. Ten eerste zijn Google Voice-oproepen goedkoper dan Skype-oproepen. Google Voice bevat ook een arsenaal aan functies zoals gespreksopname, voicemailtranscriptie en e-mailintegratie, waardoor het beter is als een hulpmiddel voor uniforme communicatie.

Aanbevolen: