Contact opnemen met Yahoo voor ondersteuningsinformatie

Inhoudsopgave:

Contact opnemen met Yahoo voor ondersteuningsinformatie
Contact opnemen met Yahoo voor ondersteuningsinformatie
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Yahoo Help, kies Mail en selecteer de versie. Kies een onderwerp of selecteer Contact onderaan. Kies Contact opnemen met een Yahoo-specialist.
  • De Yahoo-gemeenschap kan u mogelijk sneller helpen als de ondersteuning bezet is.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u contact kunt opnemen met ondersteuning over een probleem met uw Yahoo Mail, zodat het bedrijf met u kan samenwerken om het probleem op te lossen.

Contact opnemen met Yahoo

Yahoo heeft een paar contactpunten waar u het ondersteuningsteam kunt bereiken. Ga naar @YahooCare om hulp te zoeken via Twitter. Ga naar YahooCustomerCare om hulp te krijgen via de Yahoo Facebook-groep. Voer een ondersteuningsverzoek in om via e-mail contact op te nemen met Yahoo:

  1. Open een webbrowser en ga naar het Yahoo Help-scherm.
  2. Selecteer de Mail tab.

    Image
    Image
  3. Kies welk Yahoo Mail-product problemen ondervindt. Opties zijn onder meer Mail-app voor Android, Mail-app voor iOS, Mail voor desktop, Mobiele e-mail, of Nieuwe e-mail voor desktop.
  4. Kies onder Browse by Topic het onderwerp dat het beste past bij uw reden om contact op te nemen met Yahoo Support.

    Image
    Image
  5. Als u uw antwoord daar niet kunt vinden, kiest u Mail for Desktop in het vervolgkeuzemenu.

  6. Andere opties zijn Spreek met een live agent en Mail Restore, die verloren of verwijderde e-mails van een Yahoo-account vindt.
  7. Als je geen toegang hebt tot je account, selecteer dan Sign-in Helper.

    Image
    Image
  8. Of, scroll naar beneden en selecteer Contact.

    Image
    Image
  9. Hierdoor kom je bij meer opties, waaronder Contact opnemen met een Yahoo-specialist, Vraag het de Yahoo-community of zie productgerelateerde help-artikelen.

    Image
    Image

Controleer het e-mailaccount dat u aan Yahoo hebt verstrekt voor een samenvatting van Yahoo's bevindingen. Het kan stappen bevatten om het probleem op te lossen. Het proces kan van twee tot 24 uur duren.

Als je een simpele vraag hebt en niet wilt wachten op een volledige scan van je Yahoo Mail-account, klik dan op Contact of Yahoo Help Community-knop op het Yahoo Help-scherm onder het tabblad Mail.

Als je een Yahoo-klantenservicenummer online ziet staan, is dit niet bedoeld voor Yahoo-ondersteuning en is het waarschijnlijk een scam. De oproep kan resulteren in een verzoek om creditcard-, bank- of accountaanmeldingsgegevens. Geef deze informatie niet vrij. Yahoo-ondersteuning is gratis en de adressen van hun ondersteuningssites eindigen altijd op yahoo.com

Aanbevolen: