Hoe Apple TV+ te kijken op een Roku

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV+ te kijken op een Roku
Hoe Apple TV+ te kijken op een Roku
Anonim

Wat te weten

  • Als u wilt weten of uw Roku Apple TV+ ondersteunt, drukt u op Home op de Roku-afstandsbediening en selecteert u Instellingen > Systeem > Over.
  • Om de Apple TV+ app te installeren, drukt u op Home op de Roku-afstandsbediening en selecteert u Zoeken. Zoek en selecteer Apple TV+. Selecteer Kanaal toevoegen.
  • Om de Apple TV+ app te openen, selecteer Home op de Roku-afstandsbediening. Zoek Apple TV in uw lijst met geïnstalleerde zenders en selecteer deze.

Dit artikel legt uit hoe je Apple TV+ kunt bekijken op bijna elke Roku-mediaspeler of Roku TV.

Ontdek of Apple TV op uw Roku kan worden geïnstalleerd

Hoewel Apple TV beschikbaar is op de meeste Roku-mediaspelers, kunnen sommige oudere modellen de streaming-app niet uitvoeren omdat ze niet snel of modern genoeg zijn om het nieuwe kanaal van Apple te ondersteunen.

Hoe weet je of je Roku de Apple TV-app kan gebruiken? De eenvoudigste manier om erachter te komen, is door het daadwerkelijk te installeren. Als het compatibel is, zie je de Apple TV-app in de lijst met beschikbare kanalen; als het niet compatibel is, zie je het daar niet. Dit voorkomt dat u probeert een incompatibele app op een ouder Roku-apparaat te installeren.

Je kunt ook het modelnummer van je Roku vergelijken met de lijst met compatibele apparaten op de Roku-ondersteuningspagina. Voor alle duidelijkheid: dit is vrijwel zeker niet nodig. Maar als u het wilt controleren, kunt u als volgt uw Roku-modelnummer vinden:

  1. Druk op de Home-knop op uw Roku-afstandsbediening.

  2. Kies met uw Roku-afstandsbediening Instellingen.
  3. Selecteer Systeem.
  4. Selecteer Over. U zou uw modelnummer op deze pagina moeten zien staan. Vergelijk het modelnummer met de lijst op Roku's ondersteuningspagina.

    Image
    Image

De Apple TV-app bevat, naast andere streamingdiensten, de Apple TV+ streamingdienst.

Hoe de Apple TV-app op een Roku te installeren

Begin met het zoeken naar Apple TV in de lijst met geïnstalleerde apps op het startscherm van je Roku. Als de Apple TV-app nog niet is geïnstalleerd en in de zenderlijst op je Roku staat, moet je deze installeren.

  1. Druk op de Home-knop op uw Roku-afstandsbediening.
  2. Kies met uw Roku-afstandsbediening Zoeken.
  3. Zoeken naar Apple.
  4. Als je Apple TV in de resultaten ziet verschijnen, selecteer je deze.

    Image
    Image
  5. Selecteer Kanaal toevoegen. Mogelijk moet u uw Roku-beveiligingscode invoeren voordat het kanaal wordt gedownload.
  6. Nadat de app is geïnstalleerd, selecteert u OK.
  7. Druk op Home.
  8. De app is nu geïnstalleerd. Zoek Apple TV in uw lijst met geïnstalleerde zenders en selecteer deze.

    Image
    Image

Wanneer de Apple TV-app start, moet je inloggen (als je al een account hebt) of de instructies volgen om je abonnement te starten. Apple TV+-service kost $ 5 per maand na je eerste proefperiode van zeven dagen (hoewel je mogelijk in aanmerking komt voor een gratis jaar service als je een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Macintosh hebt gekocht).