Swap SIM-kaarten op uw Galaxy S6 of S6 Edge

Inhoudsopgave:

Swap SIM-kaarten op uw Galaxy S6 of S6 Edge
Swap SIM-kaarten op uw Galaxy S6 of S6 Edge
Anonim

In tegenstelling tot eerdere apparaten in de Galaxy S-lijn van smartphones, hebben de Galaxy S6 en S6 Edge geen verwijderbare achterkant, wat betekent dat je de batterij niet gemakkelijk kunt verwisselen of het geheugen kunt uitbreiden met een MicroSD-kaart. Gelukkig kun je op Galaxy S6-apparaten nog steeds simkaarten wisselen, wat vooral belangrijk is als je internationaal reist.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Galaxy S6- en S6 Edge-smartphones, maar deze stappen werken mogelijk ook met telefoons van andere fabrikanten, waaronder Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Image
Image

De simkaart in een Samsung Galaxy S6 verwisselen

De simkaartlade bevindt zich onder de aan / uit-knop aan de rechterkant van de S6. Zorg ervoor dat je telefoon is uitgeschakeld voordat je hem opent:

    Gebruik de Samsung Galaxy S6 uitwerppin

    Nieuwe Samsung Galaxy S6-apparaten worden geleverd met een uitwerppin voor de simkaartlade. Steek de uitwerppin in het kleine gaatje naast de sleuf van de SIM-lade om deze open te laten springen.

    Als je de uitwerppin niet hebt, kun je in plaats daarvan een rechtgebogen paperclip gebruiken.

    Verwijder de simkaartlade

    Trek voorzichtig aan de randen van de lade om de simkaart uit uw Galaxy S6 te verwijderen.

    Verwijder de oude simkaart en plaats de nieuwe op de lade

    Let op de vorm van de lade om erachter te komen hoe je je nieuwe kaart moet plaatsen. Een van de hoeken moet een diagonaal patroon hebben dat overeenkomt met de helling op uw kaart. De naam en het merk op de kaart moeten naar boven wijzen en de gouden contactpunten naar beneden.

    Vervang de simkaartlade

    Duw de lade voorzichtig terug in de telefoon totdat deze stevig vastzit.

Image
Image

In tegenstelling tot de Galaxy S5 zijn Galaxy S6-apparaten niet waterdicht, dus de simkaart kan beschadigd raken als je telefoon nat wordt.

De simkaart in een Samsung Galaxy S6 Edge verwisselen

Het wijzigen van de simkaart op de Samsung Galaxy S6 Edge is in wezen hetzelfde proces. Het enige verschil is de locatie van de simkaartlade, die zich linksboven op de telefoon bevindt (vanaf de voorkant gezien). Zorg ervoor dat uw telefoon is uitgeschakeld voordat u begint.

Aanbevolen: