Hoe de SIM &-geheugenkaart in een Samsung Galaxy S7/Edge te vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe de SIM &-geheugenkaart in een Samsung Galaxy S7/Edge te vervangen
Hoe de SIM &-geheugenkaart in een Samsung Galaxy S7/Edge te vervangen
Anonim

Wat te weten

  • S7 Edge: Schakel het apparaat uit. Open de sim-/geheugenkaartlade en steek de uitwerppin erin om de lade eruit te laten springen. Trek voorzichtig om het te verwijderen.
  • Plaats vervolgens de nieuwe simkaart/geheugenkaart in de lade. Match de vorm met je simkaart of microSD-kaart. Plaats de lade terug en plaats deze opnieuw.
  • S7: Gebruik de uitwerppin om de simkaart- en geheugenkaartlade te ontgrendelen. Vervang de SIM/MicroSD-kaart en plaats de lade opnieuw.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw telefoon uit elkaar ha alt om de simkaart en geheugenkaarten voor uw Samsung Galaxy S7- en S7 Edge-apparaten te vervangen.

De simkaart en geheugenkaart in een Samsung Galaxy S7 Edge vervangen

De simkaart en geheugenkaart bevinden zich op dezelfde plek op beide apparaten: de bovenrand van de telefoon, die wordt gemarkeerd door een dunne rechthoekige sleuf met een klein gaatje. Zorg ervoor dat je telefoon is uitgeschakeld voordat je begint:

  1. Zoek de uitwerppin van uw Samsung Galaxy S7 Edge. Als je je Samsung Galaxy S7 Edge gloednieuw hebt gekocht, vind je een kleine metalen sleutel in de doos, die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de simkaart en geheugenkaarten.

    Als je de uitwerppin niet hebt, kun je een rechtgebogen paperclip gebruiken.

    Image
    Image
  2. Open de sim-/geheugenkaartlade. Steek de uitwerppin (of paperclip) in het gaatje om de lade eruit te laten springen. Trek voorzichtig aan de randen van de lade om deze te verwijderen.

    Image
    Image
  3. Plaats de simkaart/geheugenkaart op de lade. Stem de vorm van de verzonken delen af op uw simkaart en/of microSD-kaart. De naam en het merk op beide kaarten moeten naar boven wijzen en het gouden gedeelte van de simkaart moet naar beneden gericht zijn.

    Voor apparaten waarop nog geen simkaart of geheugenkaart is geïnstalleerd, zie je twee rechthoekige openingen. De grotere is voor de geheugenkaart en de kleinere binnenuitsparing is voor de simkaart.

    Image
    Image
  4. Vervang de lade. Plaats de lade voorzichtig terug in de telefoon en duw totdat deze stevig op zijn plaats zit.

    Image
    Image

De simkaart en geheugenkaart in een Samsung Galaxy S7 vervangen

Voor degenen die de reguliere Samsung Galaxy S7 bezitten, is de procedure in principe hetzelfde:

  1. Open de sim-/geheugenkaartlade. Gebruik de uitwerppin of een rechtgebogen paperclip om in het gaatje voor de simkaart- en geheugenkaartlade te drukken. De lade moet eruit springen na het gebruiken van de vereiste hoeveelheid kracht.

    Image
    Image
  2. Vervang de SIM/MicroSD-kaart en plaats vervolgens de lade terug. Lijn uw simkaart of geheugenkaart uit met de lade en schuif de lade vervolgens voorzichtig terug in de sleufopening. Druk erop totdat de lade goed is verzegeld.

    Image
    Image

Aanbevolen: