Hoe meerdere foto's op Instagram te plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere foto's op Instagram te plaatsen
Hoe meerdere foto's op Instagram te plaatsen
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Instagram op het plusteken (+) en tik vervolgens op de Select Multipleicoon. Tik op de foto's die je in je bericht wilt opnemen (maximaal 10).
  • Tik op het pijl icoon. Selecteer filters voor elke foto of pas hetzelfde filter toe op alle foto's. Tik en houd een foto vast om deze naar een andere plek te slepen.
  • Om een foto te bewerken, tikt u op het wit-zwarte ronde pictogram en tikt u op Bewerken. Je kunt maar één bijschrift schrijven en één locatie taggen voor de fotoset.

Dit artikel legt uit hoe je meerdere foto's op Instagram plaatst, samen met hoe je filters en bewerkingsfuncties gebruikt.

Hoe meerdere foto's aan een Instagram-bericht toe te voegen

De volgende instructies zijn van toepassing op zowel de Android- als de iOS-versie van de Instagram-app. Er zijn bijna geen verschillen tussen de twee platforms.

  1. Open de Instagram-app en selecteer de plusteken (+) knop om een nieuw bericht te beginnen.
  2. Tik op het Select Multiple icoon.

    Als dit de eerste keer is dat je foto's uploadt naar Instagram, moet je de app mogelijk toestemming geven om toegang te krijgen tot je bibliotheek.

  3. Scroll door je galerij en tik op de foto's die je in je bericht wilt opnemen. U kunt de bestelling later gemakkelijk wijzigen.

    Je kunt maximaal 10 foto's in een bericht opnemen. Je kunt ook video's van maximaal één minuut opnemen.

    Image
    Image
  4. Tik op het pijlpictogram in de rechterbovenhoek. Je kunt nu filters selecteren voor elke afzonderlijke foto of je kunt hetzelfde filter op alle foto's tegelijk toepassen door op een filter in het horizontale menu onderaan te tikken.

  5. Je kunt op dit scherm ook de volgorde van je foto's wijzigen. Om de volgorde te wijzigen, tik op een willekeurige foto en houd deze ingedrukt om deze naar de juiste plek te slepen. Tik nogmaals op het pijlpictogram als u klaar bent.

    Als u van gedachten verandert over een foto en deze wilt verwijderen, tikt u erop, houdt u deze vast en sleept u deze naar het prullenbak-pictogram.

  6. Om een individuele foto te bewerken, tikt u op het witte en zwarte ronde pictogram en selecteert u vervolgens Bewerken onder aan het scherm. Vanaf hier kun je op het Toverstafpictogram (Lux) tikken om harde schaduwen direct lichter te maken, hooglichten donkerder te maken en het contrast te verbeteren. Je kunt er ook voor kiezen om de hoek, helderheid, contrast, structuurwarmte, verzadiging en meer aan te passen.

    Image
    Image
  7. Stel je bericht op zoals je normaal zou doen, tag mensen en voeg locaties toe, enz. Tik op het vinkje om te publiceren.

    Je kunt maar één bijschrift schrijven en één locatie taggen voor de hele fotoset. Als je afzonderlijke bijschriften en getagde locaties voor elke foto wilt, moet je ze als afzonderlijke fotoposts plaatsen.

Het bericht met uw foto's wordt weergegeven in de feeds van uw volgers, op uw profiel en mogelijk op de pagina Verkennen van andere gebruikers. Ze hoeven alleen maar naar links te vegen om alle afbeeldingen te bekijken.

Je kunt ook meerdere foto's aan je Instagram-verhalen toevoegen.

Aanbevolen: