Hoe meerdere foto's aan Instagramverhalen toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere foto's aan Instagramverhalen toe te voegen
Hoe meerdere foto's aan Instagramverhalen toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Jouw Verhaal, tik op het pictogram bibliotheek/galerij, tik op Selecteer meerdere en kies vervolgens de afbeeldingen die je aan je verhaal wilt toevoegen.
  • Tik op Volgende, breng eventuele wijzigingen aan, tik nogmaals op next en tik vervolgens op Share.
  • Je kunt elke afbeelding bewerken voordat je de groep met je vrienden deelt.

Dit artikel legt uit hoe je meerdere afbeeldingen of video's op je Instagram-verhaal kunt plaatsen met behulp van de iOS- en Android Instagram-apps.

Hoe voeg je meerdere foto's of video's toe aan je Instagram-verhaal

Het selecteren van meerdere foto's of video's om allemaal tegelijk te delen op je Instagram-verhalen bespaart tijd en moeite. Zo doe je het:

  1. Open de Instagram-app en tik op Jouw verhaal in de linkerbovenhoek.

    Je kunt ook naar rechts vegen vanuit je homefeed of op je profielfoto tikken vanaf je profieltabblad om naar het tabblad Verhalen te gaan.

  2. Tik op het bibliotheek-/galerijpictogram in de linkerbenedenhoek om de meest recent gemaakte foto's en video's op je apparaat te zien.
  3. Selecteer optioneel een mediamap met behulp van de vervolgkeuzeknop in de linkerbovenhoek.

    Als je van plan bent om een combinatie van foto's en video's tegelijk te uploaden, laat deze dan in de standaard mediamap van je apparaat staan. Als je meerdere video's wilt selecteren, kies dan je videomap om alle foto's eruit te filteren, zodat je gemakkelijker de gewenste clips kunt vinden.

  4. Tik op de Select Multiple knop.

    Image
    Image
  5. Tik op de foto's of video's die je aan je verhaal wilt toevoegen. De cirkel in de rechterbovenhoek van elke miniatuur wordt blauw. Er verschijnt een nummer in, dat de volgorde aangeeft waarin de afbeeldingen worden geplaatst.

    Als je van gedachten verandert over het toevoegen van een foto of video of de volgorde wilt wijzigen, deselecteer je de foto of video door er nogmaals op te tikken. Je kunt maximaal 10 foto's en video's tegelijk plaatsen.

  6. Als je tevreden bent met je selectie, tik je op Volgende.
  7. Maak optionele bewerkingen aan uw foto's of video's door te tikken op de sticker, drawing of textknoppen. Tik op een foto of video die wordt weergegeven in de selectietool onder aan het scherm om te wisselen tussen het afzonderlijk bewerken van elke foto.

  8. Tik op Volgende.
  9. Tik op de blauwe Share-knop naast je verhaal om het te posten of alleen te delen met goede vrienden.

    Image
    Image

Waarom meerdere foto's of video's delen in een Instagram-verhaal?

Als je drie video's en zeven foto's op je Instagram-verhaal wilt plaatsen, selecteer dan degene die je wilt uit je bibliotheek, galerij of andere mediamap. Vervolgens kunt u de afbeeldingen onmiddellijk uploaden en plaatsen met een enkele tik. Op deze manier posten is een uitstekende oplossing als:

  • Je wilt gedurende de dag meerdere scènes of clips vastleggen.
  • Je hebt geen tijd om Instagram te openen en er rechtstreeks op te posten.
  • Je weet niet zeker of de foto's of video's die je hebt gemaakt verhaalwaardig zijn, dus je wilt graag beslissen welke je later wilt plaatsen.
  • Je wilt alleen de beste foto's of video's kiezen om in je verhalen te plaatsen.
  • Je bevindt je op een locatie met een slechte internetverbinding en kunt helemaal niet posten.

Aanbevolen: