Hoe Apple TV+ Family Sharing in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV+ Family Sharing in te stellen
Hoe Apple TV+ Family Sharing in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Apple Family Sharing instellen: Ga op een Mac naar Apple menu > System Preferences > Family Sharing. Ga ermee akkoord verantwoordelijk te zijn voor aankopen.
  • Ga op een iOS-apparaat naar Instellingen > uw naam > Delen met gezin > Een familielid toevoegen en schakel de kanalen om te delen met On.
  • Ga op een Mac naar Systeemvoorkeuren > Delen met gezin > TV-kanalen en zorg ervoor dat Apple TV+ in je lijst met kanalen staat.

Dit artikel legt uit hoe je Apple Family Sharing instelt om Apple TV+ te delen met je gezinsleden via een Mac of een iOS-apparaat.

Hoe Apple Family Sharing in te stellen

Voordat u Apple TV+ kunt delen met uw gezinsleden, moet u eerst Apple Family Sharing instellen. Het is een eenvoudig proces. Je vindt de optie in je instellingen op een iPhone of iPad, of je kunt ze openen op een Mac via het Apple menu > Systeemvoorkeuren> Delen met gezin

Als je gezinsdeling instelt, moet één volwassene uit het huishouden de gezinsleden toevoegen en verwijderen. Deze persoon is ook verantwoordelijk voor alle aanklachten tegen uw Apple-account van Apple TV+ of van andere verbonden apps in het Apple-ecosysteem.

In beide configuratiemethoden moet je ermee instemmen de persoon te zijn die verantwoordelijk is voor alle aankopen die door gedeelde gezinsleden worden gedaan. Dit betekent dat u uw creditcardgegevens moet verstrekken (als u deze nog niet heeft verstrekt; als u dat wel heeft gedaan, moet u deze bevestigen). Je moet ook familieleden uitnodigen voor je deelgroep.

Apple TV+ delen met familieleden

Als je 'Delen met gezin' hebt ingesteld, kun je verschillende Apple-services, waaronder Apple TV+, gaan delen met leden van je gezinsgroep. Tijdens het eerste installatieproces moest u ten minste één programma selecteren om met gezinsleden te delen. Als je alleen Apple TV hebt, of als je Apple TV hebt geselecteerd als de optie om te delen, hoef je niets meer te doen. Je gezinsleden zouden automatisch toegang moeten hebben tot je Apple TV+-kanaal.

Als je een andere service hebt geselecteerd, kun je Apple TV+ nog steeds delen met behulp van de onderstaande stappen.

Je moet Family Sharing instellen op een Apple-apparaat (iPhone, iPad of Mac-computer). U kunt het niet instellen vanaf een Apple TV, een Windows-apparaat of computer of andere niet-Apple-apparaten die Apple TV+ ondersteunen.

Deel Apple TV+ vanaf een iOS-apparaat

Zodra je je hebt aangemeld voor Apple Family Sharing en je iPhone of iPad beschikbaar hebt, kun je Apple TV+ delen vanaf dat apparaat inschakelen.

  1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat en tik vervolgens op [uw naam], die uw Apple ID-instellingen. bevat

    Image
    Image
  2. Selecteer in uw Apple ID-instellingen Delen met gezin.

    Image
    Image
  3. In Delen met gezin kun je op Een gezinslid toevoegen tikken als de persoon die je met Apple TV+ wilt delen nog niet in je gezinsgroep zit.

    Je kunt op elk gewenst moment een nieuw gezinslid toevoegen aan je Family Sharing Group, zolang je beschikbare ruimtes hebt om met hen te delen. Onthoud dat je beperkt bent tot vijf extra gezinsleden (zes in totaal, maar je telt als één).

    Image
    Image
  4. Zodra je zeker weet dat je deelt met de gewenste gezinsleden, tik je op de schakelaar Aan/Uit naast TV-kanalenom uw tv-kanalen te delen met uw familiegroep.

    Als je Apple TV+ wilt delen met je familiegroep, moet je alle kanalen waarop je bent geabonneerd delen met alle leden van je gezin.

    Image
    Image
  5. Als je niet meer weet op welke tv-kanalen je bent geabonneerd, kun je op TV-kanalen tikken om de TV-kanalen te openen pagina en bekijk al uw abonnementen.

    Image
    Image
  6. Als je klaar bent met het delen van je tv-kanalen, kun je de instellingen sluiten en zijn de Apple TV+ en andere kanalen beschikbaar voor de leden van je gedeelde familiegroep.

    Niet alle inhoud is beschikbaar om te delen in een gedeelde familiegroep. Hoewel Apple TV+ en andere kanalen kunnen worden gedeeld, is het misschien niet mogelijk als u sommige apps en andere items op uw account probeert te delen.

Deel Apple TV+ vanaf een macOS-computer

Je kunt Apple TV+ ook delen vanaf je macOS-computer als dat het apparaat is dat je in de buurt hebt of als je het gebruikte om Family Sharing in te stellen.

  1. Op je macOS-computer, open Systeemvoorkeuren.

    Image
    Image
  2. In het Systeemvoorkeuren dialoogvenster, selecteer Delen met gezin.

    Image
    Image
  3. Selecteer TV-kanalen.

    Image
    Image
  4. Controleer of Apple TV+ in uw lijst met kanalen staat. Als dat zo is, wordt het gedeeld. Anders moet u mogelijk controleren of u delen met het gezin hebt ingeschakeld en bent geabonneerd op Apple TV+.

    Image
    Image

Aanbevolen: