Wat is Google Home Max en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Google Home Max en hoe werkt het?
Wat is Google Home Max en hoe werkt het?
Anonim

Google Home Max is de grootste en luidste Google Home-smartspeaker van Google. Het is een verbeterde versie van de originele Google Home-luidspreker, uitgerust met hoogwaardige tweeters en woofers voor eersteklas geluid. Natuurlijk bevat het ook een virtuele assistent in de vorm van Google Assistant die je kunt gebruiken om smarthome-apparaten te bedienen, antwoorden op vragen te krijgen en naar muziek te luisteren.

Wat is Google Home Max?

De Google Home Max maakt deel uit van een groeiende familie van slimme luidsprekers en is in wezen hetzelfde als de Google Home Mini of Google Home, alleen iets groter (en met een paar extra functies). In wezen is het een luidspreker met een geïntegreerde microfoon, zodat je vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven aan de Google Assistent.

Image
Image

Naast deze basisfuncties heeft Google Home Max ingebouwde Wi-Fi (wat essentieel is voor verbinding met internet) en Bluetooth, zodat je muziek of andere audio van je telefoon naar de Home Max kunt streamen. Er is ook een audio-ingang, zodat u muziekbronnen kunt aansluiten met een standaard audiokabel van 3,5 mm.

Je kunt meer dan één Google Home-speaker in je huis plaatsen en ze werken samen als een soort speakernetwerk. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken zoals Sonos om muziek af te spelen op verschillende Google Home-speakers.

Hoe werkt Google Home Max?

Als je ervaring hebt met een andere Google Home-luidspreker, zoals de Google Home Mini ter grootte van een hockeypuck of de originele Google Home, zul je merken dat de Google Home Max vrijwel hetzelfde werkt. Het is een stationaire luidspreker (hij heeft geen batterij, dus hij moet altijd aangesloten zijn op stroom) die de Google Assistent herbergt.

Omdat er geen scherm is zoals de slimme schermen van de Google Nest Hub, communiceer je volledig via spraak met de Home Max. Het doet letterlijk alles wat de Google Assistent op je telefoon kan doen, zoals online informatie opzoeken. Als je smarthome-producten hebt zoals een Nest-thermostaat, alarmsysteem, beveiligingscamera's of slimme stekkers of gloeilampen, kun je de Home Max leren deze apparaten met je stem te bedienen. Veel fabrikanten en app-ontwikkelaars ondersteunen Goggle Home, dus er is bijna geen limiet aan wat u kunt doen met slimme apparaten in uw huis.

Je kunt ook services zoals Spotify, Pandora en YouTube Music aansluiten op je Home Max, zodat je muziek naar de speaker kunt streamen als je hem niet gebruikt om naar het nieuws, satellietradio of andere services te luisteren.

Hoe verschilt Google Home Max van Google Home of Google Home Mini?

Het enige wezenlijke verschil tussen de Google Home Max en andere luidsprekers zoals de Google Home is gewoon een kwestie van grootte. Google Home, in de vorm van een zeer korte vaas, en de puck-achtige Google Home Mini zijn niet groot genoeg voor stevige luidsprekers.

Home Max heeft daarentegen twee 0,7-inch tweeters en een paar 4,5-inch woofers. Dat maakt de Home Max geschikt om als boekenplankspeaker te gebruiken, en klinkt goed genoeg om een kamer met muziek te vullen. In tegenstelling tot de andere luidsprekers in de Google-reeks, kun je twee Home Max-luidsprekers koppelen, waardoor ze links en rechts stereoluidsprekers worden voor een voller stereogeluid.

Wie heeft Google Home Max nodig?

Omdat Google Home Max een vrij grote luidspreker is (althans volgens de normen van slimme luidsprekers), is dit een goede keuze voor iedereen die geluid van hogere kwaliteit wil met een geïntegreerde Google Assistent.

Als je een echte audiofiel bent, kun je een tweede Home Max aan dezelfde kamer toevoegen voor nog beter geluid, hoewel de prijs rond de $ 400 is, het is duur om deze in paren te kopen, dus die optie is het beste als je veel wegwerpgeld om aan audio te besteden.

Ook is het over het algemeen een goed idee om al je luidsprekers in hetzelfde ecosysteem te houden. Als je al een Google Home-luidspreker hebt, blijf dan bij Google. Als je meerdere Amazon Echo-speakers hebt, voeg dan geen Google Home Hub toe aan het netwerk. Ze werken gewoon niet goed samen.

Aanbevolen: