De 7 beste BLU-telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste BLU-telefoons van 2022
De 7 beste BLU-telefoons van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste camera: Beste Levensduur batterij: Beste Ontwerp: Beste Ultra-Budget: Beste Klein: Beste voor selfies:

Beste algemeen: BLU Bold N1

Image
Image

BLU is een voorloper geweest op het gebied van budgetsmartphones en zijn technisch onderlegde Bold N1 leidt in dat opzicht de leiding. Het 6,4-inch Full HD+ AMOLED-scherm is een zeldzaamheid in deze prijsklasse. Het scherm, versterkt door Gorilla Glass 5, verbergt ook een ultrasone vingerafdruksensor voor wachtwoordloze beveiliging.

Als je naar de voorkant kijkt, zul je merken dat er geen selfiecamera zichtbaar is - dat komt omdat een 13 MP pop-upcamera in de rand van de telefoon is weggestopt. De camera zelf is niet veel om over naar huis te schrijven, maar het zorgt voor een van de meest indrukwekkende randloze ontwerpen die we ooit hebben gezien. De Bold N1 beschikt echter nog steeds over een robuuste 16MP camera bovenop een 5MP dieptegevoelige begeleidende sensor, verpakt met MediaTek Helio P70's AI-mogelijkheden voor nabewerking.

De 2,1GHz octa-core chipset is mid-range hardware, maar is nog steeds geschikt voor een soepele en consistente Android-werking, vooral met 4 GB RAM om te helpen bij multitasking. Als dat nog niet genoeg is, heb je de keuze uit USB-C 18W snel opladen of draadloos opladen voor de 3.500mAh-batterij. Veel succes met het vinden van een andere smartphone met al deze vlaggenschiptechnologie voor minder dan $ 300.

Beste camera: BLU G9 Pro

Image
Image

Als je geen seconde kunt gaan zonder een foto te maken, overweeg dan om de AI-aangedreven BLU G9 Pro en zijn reeks camera's te bekijken. De primaire camera aan de achterzijde is een 16MP f/1.8-sensor, terwijl een secundaire 20MP-optie opkomt voor nachtopnamen. Beiden worden geholpen door een derde dieptegevoelige camera voor portretmodus. Deze camera's zullen de wereld niet in vuur en vlam zetten, maar u kunt erop rekenen voor de meeste routinesituaties. Er is ook een 24 MP selfie-camera die het midden van een 6,3-inch Full HD + -scherm splitst. Het druppelvormige bezelontwerp maximaliseert de schermruimte zonder de overtollige uitsparingen die te zien zijn op andere modellen voor alle schermen.

Wat de prestaties betreft, is de BLU G9 Pro een zeer kleine stap onder het vlaggenschipachtige BLU Bold N1. MediaTek leent de talenten van de Helio P60 met een 2,0 GHz octa-core architectuur, plus 4 GB RAM en 128 GB uitbreidbare opslag. Dat is genoeg kracht om alles te doen wat Android toestaat zonder problemen, zoals het probleemloos uitvoeren van enkele van de beste games van Google Play. Een batterij van 4000 mAh met draadloos opladen en een USB-C-poort die 18 W-opwaarderingen kan ontvangen, houdt je de hele dag in actie.

Beste batterijduur: BLU Vivo XL5

Image
Image

De BLU Vivo XL5 is uitgegroeid tot een favoriet bij fans onder de nieuwste lijn smartphones van het bedrijf. Het is een goed gebouwd apparaat met een unieke gestikte leren achterkant en een redelijk prijskaartje. De Vivo XL5 is uitgerust met een gebogen 6,3-inch HD+ IPS-scherm dat slechts 267 ppi bedraagt; meer dan voldoende voor basis-apps en informele media.

In tegenstelling tot de meeste BLU-telefoons, gebruikt de Vivo XL5 een chipset van de weinig bekende leverancier Unisoc, die zijn ARM Cortex-A55 1,6 GHz octa-core processor levert. Combineer dat met 3 GB RAM en Android 9.0 Pie, en de telefoon zal iedereen met redelijke verwachtingen tevreden stellen. Het 720p-scherm houdt de prestaties hoog met behoud van een uitstekende batterijduur. Met een cel van 4000 mAh beweren sommige gebruikers dat de Vivo XL5 twee volle dagen meegaat bij matig gebruik, en snel opladen zorgt ervoor dat je snel weer in actie komt. Andere keuzefuncties zijn onder meer 64 GB uitbreidbare opslag, een 13 MP-camera met dieptewaarneming, een 13 MP selfie-camera en een vingerafdruksensor.

Beste ontwerp: BLU G9

Image
Image

De stijlbewuste zal bij de BLU G9 willen beginnen. Hoewel het misschien een mindere versie van de G9 Pro is, blijft het een van BLU's mooiste smartphones onder de $ 150. BLU gebruikt een gebogen glasontwerp aan de achterkant, met één kleuroptie die een betoverend blauw verloop biedt. Het is inmiddels een bekend ontwerp in de smartphonewereld en BLU doet niet veel om de G9 te onderscheiden, wat misschien wel het grootste voordeel is.

De G9 offert veel van de voorzieningen van de G9 Pro op om een lagere prijs te behouden. De G9 heeft een 6,3-inch scherm, maar het is 720p en er zijn slechts twee camera's aan de achterkant. Je krijgt een 13MP + 2MP combo met een geadverteerde 52MP Super Zoom, een AI-aangedreven pixeltruc om een hogere resolutie te simuleren. Een 13 MP selfiecamera voegt zich bij het feest aan de voorkant. De G9 gaat ook naar de 2,0GHz octa-core MediaTek Helio P22+, een gemiddelde mid-range chipset met 4GB RAM-geheugen. Deze downgrades zijn zeker acceptabel gezien het prijskaartje en de kwaliteit van de build. De BLU G9 heeft nog steeds een vingerafdruksensor, een snellaadbatterij van 4000 mAh, 64 GB opslagruimte met een microSD-kaartsleuf en meer.

Beste Ultra-Budget: BLU Studio Mega 2019

Image
Image

Laat niemand je vertellen dat het onmogelijk is om een fatsoenlijke smartphone onder de $ 100 te krijgen. BLU is die uitdaging consequenter aangegaan dan alle andere, en het nieuwste Studio Mega-model zet de trend voort. BLU's 2019-model bouwt voort op het origineel met een 6-inch HD+ IPS gebogen scherm, 1,6GHz octa-core MediaTek-chipset, het dubbele RAM van 2GB, dual-SIM-functionaliteit en 32GB geheugen met een microSD-kaartsleuf om nog meer toe te voegen.

De Studio Mega heeft een 13MP primaire camera met een LED-flitser. De 8 MP camera aan de voorzijde heeft ook een eigen flitser, een functie die bij de meeste vlaggenschiptelefoons ontbreekt. Alles zit in een ongeïnspireerd plastic chassis dat veel meer rand heeft dan nodig is, maar de kromming van het scherm helpt bij de esthetiek. En hoewel de lage prijs dicteert dat je leuke extra's zoals NFC en een vingerafdruksensor misloopt, is het gemakkelijk om die zonden te vergeven in het licht van een verder acceptabele en benaderbare smartphone-ervaring. De BLU Studio Mega is een geweldige beginners- of zakelijke telefoon voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in het uitgeven van honderden dollars.

Beste kleine: BLU Studio Mini

Image
Image

De meeste BLU-telefoons omarmen de phablet-rage, maar als je de grote smartphone-hype nog niet hebt gekocht, zal de BLU Studio Mini de juiste keuze zijn. Het HD+ IPS-scherm strekt zich uit tot 5,5 inch en dankzij de 18:9-beeldverhouding voelt het veel kleiner aan dan het op papier meet, namelijk 150,5 mm hoog en 71,5 mm breed. Het kan een beetje fors aanvoelen met een dikte van 10,4 mm, maar BLU staat ook niet bekend om zijn onberispelijke techniek.

De resolutie komt uit op 720p, maar dat is scherp genoeg voor het bescheiden formaat scherm. Anders is de BLU Studio Mini een vrij eenvoudige telefoon. Specificaties zijn onder meer een 1,6 GHz octa-core chipset, 2 GB RAM, 32 GB opslagruimte met ruimte voor uitbreiding, 13 MP en 8 MP camera's aan de voor- en achterzijde, elk met een LED-flitser, een batterij van 3000 mAh en dual-sim. Dat alles is genoeg om een solide Android 9.0 Pie-ervaring te draaien met slechts kleine aanpassingen door BLU. En omdat het een sport is onder de BLU Studio Mega, is de Mini zelfs goedkoper met een prijs van minder dan $ 100 die bij elk budget past.

Beste voor selfies: BLU Pure View

Image
Image

Als de aankoopbeslissing van je smartphone afhangt van de mogelijkheid om geweldige selfies te maken, dan is de BLU Pure View speciaal voor jou gemaakt. Met twee 8MP-camera's aan de voorkant, heb je geen moeite om iedereen in de scène te passen zonder een selfiestick te gebruiken. De groothoeksensor legt 120 graden van het onderwerp vast naast de 85 graden van de standaardsensor. Er is ook een speciale flitser om pijn bij weinig licht te voorkomen, en de camera is een van de weinige uit de BLU-reeks met gezichtsontgrendeling. Je zou vergelijkbare flexibiliteit verwachten met de achteruitrijcamera, maar er is slechts één 13 MP-camera met een eigen LED-flitser en een vingerafdruksensor die eronder zit.

De BLU Pure View biedt een Android 7.0 Nougat-ervaring met een 1,3 GHz octa-core MediaTek-chipset, 3 GB RAM en 32 GB uitbreidbare opslag. BLU heeft zich er niet toe verbonden om nieuwere versies van Android naar de Pure View te brengen, maar het is iets om te overwegen als verdere updates belangrijk voor je zijn.

Aanbevolen: