Draw Something is de Pictionary-app die je nodig hebt

Inhoudsopgave:

Draw Something is de Pictionary-app die je nodig hebt
Draw Something is de Pictionary-app die je nodig hebt
Anonim

Draw Something is een ongelooflijk leuke app van het pictionary-type die in 2012 viraal ging en de mobiele gamewereld stormenderhand veroverde. Jaren later is de app nog steeds een van de top-apps op Google Play en de Apple App Store.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Draw Something, Draw Something Pro en Draw Something Classic voor iOS-, Android- en Amazon Fire-apparaten.

Hoe werkt iets tekenen?

Draw Something is een tekengame-app gebaseerd op Pictionary. De app koppelt je aan je vrienden of willekeurige spelers, dan deel je om de beurt je tekeningen en raad je wat elkaar tekende.

Als het jouw beurt is om te tekenen, krijg je een woord en een palet aan kleuren om met je vinger of een stylus op het scherm van je apparaat te tekenen. Als je klaar bent, raadt de andere speler wat je hebt getekend. Als ze het goed raden, verdienen ze munten.

Wat moet je tekenen?

Als je een woord krijgt, kun je alles tekenen wat je maar kunt bedenken dat het beste de visuele betekenis van dat woord weergeeft. Dit kan het tekenen van één object of meerdere inhouden. Je kunt maar één kleur gebruiken, of je kunt er zoveel gebruiken als je wilt.

Image
Image

Draw Something Gameplay-instructies

Draw Something is supergemakkelijk om te spelen. Zo werkt het:

  1. Download de Draw Something-app voor iOS of Android en meld je aan voor een gratis account door verbinding te maken met Facebook of je e-mailadres te gebruiken.

    Je moet een gebruikersaccount maken om contact te maken met vrienden en de score bij te houden terwijl je speelt.

  2. Tik op Start een spel en kies vervolgens Quick Match om te worden gekoppeld aan een willekeurige speler, of kies ervoor om vrienden uit te nodigen om te spelen via e-mail of Facebook.
  3. Je krijgt een paar woorden die als gemakkelijk, gemiddeld en moeilijk worden beoordeeld. Hoe moeilijker het woord dat je kiest om te tekenen, hoe meer munten de andere speler verdient door het correct te raden.

    Image
    Image

De andere gebruiker ontvangt een melding wanneer je klaar bent met tekenen. Ze moeten dan het woord raden, of ze kunnen ervoor kiezen om het woord over te slaan, waardoor alle spelvoortgang wordt gewist en de wedstrijd opnieuw begint.

Je moet dan wachten tot de andere gebruiker zijn tekening heeft verzonden. Je ontvangt een melding wanneer het tijd is om het gekozen woord te raden. Als je begint, krijg je verschillende bommen die je kunt gebruiken om bepaalde letters uit te sluiten. Hoe meer munten je verzamelt, hoe meer kleurenpallets en bommen je kunt kopen in de app-shop.

Er zijn ook dagelijkse uitdagingen die je kunt proberen om badges te winnen en indruk te maken op je vrienden.

De verschillende versies van Draw Something

Er zijn eigenlijk meerdere versies van de Draw Something-app:

  • Draw Something Classic: dit is de belangrijkste app die jaren geleden in de mobiele gaming-scene explodeerde. Het is degene waarmee je wilt beginnen als je de game nog niet eerder hebt geprobeerd.
  • Draw Something: Als je van de gratis versie houdt, kun je overwegen om te upgraden om een grotere verscheidenheid aan woorden te krijgen om te tekenen en meer extra functies.
  • Draw Something Pro: Dit is de app die is ontworpen voor degenen die de advertenties niet kunnen uitstaan. Je krijgt niet alleen een advertentievrije gameplay, maar er zijn ook nog veel meer woorden om uit te kiezen voor je tekeningen.

Draw Something kan het beste worden gespeeld op mobiele apparaten met grote schermen, zoals de Apple iPad.

Aanbevolen: