Uw Netflix-wachtwoord wijzigen

Inhoudsopgave:

Uw Netflix-wachtwoord wijzigen
Uw Netflix-wachtwoord wijzigen
Anonim

Tussen het onthouden van je Netflix-wachtwoord en beslissen wie er toegang toe heeft, kan het beheren van een Netflix-account frustrerend zijn. Iedereen met de kennis en toegang tot een Netflix-account kan een primaire abonnee van zijn account blokkeren. Netflix heeft responsieve beveiligingsfuncties en een behulpzame klantenservice om gebruikers te helpen bij het beveiligen van accounts, ook al is het maar om een Netflix-wachtwoord te wijzigen.

Hoe u uw Netflix-wachtwoord kunt wijzigen vanuit een webbrowser

Dit is de meest directe manier om toegang te krijgen tot je Netflix-accountbedieningen en je wachtwoord te wijzigen. Je hebt een volledig toetsenbord en meer controle tijdens het navigeren.

Er is een supereenvoudige manier om naar het Wachtwoord wijzigen-scherm te gaan op mobiel en desktop. Open gewoon deze link:

  1. Open een webbrowser en navigeer vervolgens naar Netflix.com.
  2. Log in op je Netflix-account.
  3. Selecteer je profielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster op het Netflix-bibliotheekscherm waarin je kunt bladeren naar iets om naar te kijken.

    Image
    Image
  4. Kies in het vervolgkeuzemenu Account.

    Image
    Image
  5. Ga op de Account pagina naar de Lidmaatschap & Facturering sectie en selecteer Wachtwoord wijzigen.

    Image
    Image
  6. Voer op de pagina Wachtwoord wijzigen uw huidige wachtwoord in om te verifiëren dat u het bent. Voer vervolgens tweemaal een nieuw wachtwoord in. Als u klaar bent, selecteert u Save om het wachtwoord te wijzigen.

    Image
    Image

Hoe u uw Netflix-wachtwoord kunt wijzigen vanaf mobiel

Als je Netflix alleen op een mobiel apparaat gebruikt, kun je je wachtwoord wijzigen vanaf je Android- of iOS-telefoon of -tablet.

  1. Open de Netflix-app.
  2. Tik in het hoofdscherm op Meer (deze bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm). Het pictogram is drie gestapelde regels.
  3. Vanuit het More scherm, selecteer Account in de lijst onder je profielfoto's.
  4. De Netflix-app wordt geopend op je accountpagina. Zoek en selecteer bovenaan de pagina Wachtwoord wijzigen.

  5. Voer uw huidige wachtwoord in samen met het nieuwe wachtwoord. Controleer het nieuwe wachtwoord en selecteer vervolgens Opslaan als u klaar bent.

Hoe u uw Netflix-wachtwoord kunt wijzigen van oudere en niet-ondersteunde mobiele apparaten

Er zijn twee Netflix-apps voor mobiel omdat Netflix alleen huidige apparaten ondersteunt die niet zijn aangepast of geroot. Als je apparaat is aangepast of buiten het ondersteuningsvenster staat, gebruik je waarschijnlijk de niet-ondersteunde semi-officiële Netflix-app die in wezen een portal is naar de Netflix-website. U kunt uw wachtwoord nog steeds wijzigen en het is vergelijkbaar met de browserversie.

  1. Open de Netflix-app.
  2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm, weergegeven door drie gestapelde regels.
  3. Een menu schuift uit de zijkant van het scherm. Scroll naar beneden.

  4. Kies Account uit het menu.

    Image
    Image
  5. Kijk op het Netflix-accountscherm tegenover je e-mailadres en tik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.
  6. Voer op het volgende scherm uw huidige wachtwoord in gevolgd door uw nieuwe wachtwoord twee keer. Als je zeker bent van de wijziging, tik je op Opslaan om je wachtwoord bij te werken.

    Image
    Image

Als u zich aanmeldt bij Netflix vanaf een onbekend apparaat (zoals een nieuw aangeschafte computer, tablet of smartphone), wordt er onmiddellijk een melding naar het e-mailadres van de primaire abonnee verzonden. Deze melding bevat details over het inloggen, inclusief de locatie en het type apparaat dat is gebruikt om in te loggen. Als deze toegang is geautoriseerd, kunt u de e-mail negeren. Zo niet, dan kunt u verschillende stappen ondernemen.

Hoe je iemand van een Netflix-account schopt

Er is een optie om alle apparaten opnieuw te laten inloggen met het nieuwe wachtwoord. Selecteer deze optie als je het nieuwe Netflix-wachtwoord niet wilt delen. Hiermee worden alle aangesloten apparaten uitgelogd uit het Netflix-account, en alleen degenen met het nieuwe wachtwoord kunnen weer inloggen.

Image
Image

Als je een wachtwoord wijzigt en later besluit om de toegang tot het account te beperken, is er de optie om je af te melden bij alle apparaten in de accountinstellingen, waardoor andere gebruikers worden uitgelogd van het Netflix-account. Als service wil je, als primaire abonnee, andere gebruikers misschien laten weten dat je het Netflix-wachtwoord niet langer wilt delen.

Wat te doen als je Netflix-account is gehackt

Als iemand op een snode manier toegang probeert te krijgen tot een Netflix-account, ontvang je een e-mailmelding over de activiteit en instructies over wat je vervolgens moet doen.

Image
Image

Deze opties omvatten het wijzigen van het Netflix-wachtwoord of het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Netflix raadt aan dit te doen via de Hulp nodig? optie op de inlogpagina.

Als je deze methode gebruikt om een nieuw wachtwoord in te stellen, heb je een e-mailadres of telefoonnummer nodig, zodat verdere instructies kunnen worden verzonden via e-mail, sms of een telefoontje. Voor het herstellen van een e-mailadres zijn de voor- en achternaam van de primaire abonnee nodig en de creditcard of betaalpas die aan het account is gekoppeld.

Wat te doen als je uit je Netflix-account wordt gegooid

Als een niet-geautoriseerde gebruiker toegang krijgt tot een Netflix-account en het wachtwoord wijzigt, kan de primaire abonnee het Netflix Helpcentrum bezoeken of de klantenservice bellen via het nummer in de waarschuwingsmail.

Image
Image

De medewerker van de klantenservice stelt de abonnee verschillende vragen om het account te verifiëren en kan op afstand wijzigingen aanbrengen in het account. Deze wijzigingen omvatten het bijwerken van het wachtwoord en het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Klantenservice kan ook details geven over de hack, inclusief de locatie waar deze vandaan komt en welk type apparaat is gebruikt.

De medewerker van de klantenservice kan aanbevelen het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld, te wijzigen, omdat het voor een indringer gemakkelijk zou zijn om het wachtwoord opnieuw te wijzigen met toegang tot het oorspronkelijke e-mailadres.

Andere Netflix-wachtwoordtips

Zodra alle problemen zijn opgelost, ontvangt de primaire abonnee een e-mail waarin het probleem wordt beoordeeld en een andere link naar het Netflix Helpcentrum met artikelen over hoe een Netflix-account veilig te houden.

Image
Image

Netflix raadt aan om een uniek wachtwoord voor een account te bewaren en dit regelmatig te wijzigen. Netflix stelt een wachtwoord voor dat ten minste acht tekens lang is, met een mix van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen en zonder woordenboekwoorden, namen of persoonlijke informatie.

Aanbevolen: