WHO lanceert campagne om samen videogamen aan te moedigen

Inhoudsopgave:

WHO lanceert campagne om samen videogamen aan te moedigen
WHO lanceert campagne om samen videogamen aan te moedigen
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Als de organisatie die in het verleden mensen heeft gewaarschuwd voor 'gamingverslaving' zich uitspreekt voor het samen spelen van games terwijl ze in quarantaine zitten, weet je dat de wereld is veranderd.

Image
Image

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werkt samen met verschillende grote uitgevers van videogames om het PlayApartTogether-initiatief te promoten. Het moedigt mensen aan om videogames met elkaar te spelen terwijl ze op hun plaats schuilen en sociale afstand nemen tijdens de COVID-19-pandemie.

Wat is dat nu? Dit is dezelfde wereldwijde organisatie die in het recente verleden het begrip 'spelverslaving' heeft gepromoot, dus je weet dat er dingen veranderen als ze samenwerken met gamingbedrijven zoals Activision Blizzard (Overwatch, Destiny 2), Riot Games (League of Legends) en Pocket Gems (War Dragons), samen met streamingplatforms zoals Twitch en YouTube Gaming.

The big picture: Het idee hier is om mensen aan te moedigen de WHO-richtlijnen te volgen om de verspreiding van COVID-19 te vertragen door sociale afstand te nemen, je handen te wassen en een goede ademhaling etiquette.

Wat ze zeiden: "Fysieke afstand mag geen sociaal isolement betekenen! Laten we fysiek uit elkaar blijven - en andere volksgezondheidsmaatregelen nemen, zoals handhygiëne - om de curve af te vlakken en PlayApartTogether om deze crisis door te komen", zegt Nicolo Laurent, CEO van Riot Games, in een verklaring. "Voor relschoppers is het spelen van games meer dan alleen een spel; het is een zinvolle levensbeschouwing. En nu, voor de miljarden spelers over de hele wereld, kan het spelen van games helpen bij het nastreven van het redden van levens. Laten we deze COVID-19-baasstrijd samen verslaan.”

Het komt erop neer: mensen brengen meer tijd binnenshuis door om de curve af te vlakken; videogames kunnen een belangrijk onderdeel zijn om uzelf en uw kinderen bezig te houden en te vermaken tijdens de crisis. Nu zijn zelfs de wereldwijde gezondheidsinstanties het erover eens.

Via: Digitale trends

Aanbevolen: