Microsoft en Sega werken samen aan Cloud Gaming Initiative

Microsoft en Sega werken samen aan Cloud Gaming Initiative
Microsoft en Sega werken samen aan Cloud Gaming Initiative
Anonim

Sega werkt samen met Microsoft zodat het Azure-cloudtechnologie kan gebruiken met zijn "Super Game"-cloudinitiatief.

Een recente aankondiging onthult dat Sega wil meedoen in de groeiende wereld van cloudgaming en hoopt daarvoor de Azure-cloudtechnologie van Microsoft te gebruiken. De bedrijven zullen samenwerken om Sega's cloud gaming-initiatief vooruit te helpen en te proberen te anticiperen op toekomstige gamingtrends.

Zoals Yukio Sugino, president en chief operating officer van Sega, in de aankondiging zegt: "… we streven ernaar een alliantie op te bouwen die zowel de krachtige game-ontwikkelingsmogelijkheden van SEGA als de geavanceerde technologie en ontwikkelomgeving van Microsoft gebruikt."

Image
Image

Zowel Microsoft als Sega zullen ook samenwerken aan de ontwikkeling en verfijning van verschillende gerelateerde technologieën. Deze omvatten het soort tools dat nodig is voor wereldwijde online communicatie en verbeteringen van de netwerkinfrastructuur, en natuurlijk games die Sega van plan is te maken op ontwikkelingsplatforms van de volgende generatie.

Image
Image

"We kijken ernaar uit om samen te werken terwijl ze [Sega] nieuwe manieren onderzoeken om unieke game-ervaringen voor de toekomst te creëren met behulp van Microsoft-cloudtechnologieën", zegt Sarah Bond, corporate vice president bij Microsoft, in de aankondiging: "Samen we zullen opnieuw bedenken hoe games worden gebouwd, gehost en beheerd, met als doel meer waarde toe te voegen aan zowel spelers als SEGA."

Dat is voorlopig alles wat we weten over de samenwerking tussen Microsoft en Sega. Beide bedrijven zullen samenwerken om cloudgaming te creëren (en hopelijk vooruit te gaan), maar er zijn nog geen specifieke details vrijgegeven. Vermoedelijk betekent dit veel meer dan het streamen van Genesis-games, maar we zullen moeten afwachten.

Aanbevolen: