Hotmail-berichten verplaatsen in Outlook.com

Inhoudsopgave:

Hotmail-berichten verplaatsen in Outlook.com
Hotmail-berichten verplaatsen in Outlook.com
Anonim

Wat te weten

  • Mappen instellen: Vouw Mappen lijst uit in navigatiedeelvenster > selecteer Nieuwe map > voer naam in > bevestig.
  • Handmatig verplaatsen: Selecteer het selectievakje naast bericht > selecteer Verplaatsen naar in werkbalk > selecteer map.
  • Automatisch verplaatsen: Open Focused Inbox > kies bericht > Verplaats naar > Verplaats altijd naar andere inbox.

Dit artikel legt uit hoe u Hotmail en andere e-mailberichten in Outlook.com kunt ordenen en verplaatsen via een webbrowser.

Mappen instellen in Outlook. Com

Als je je e-mail wilt ordenen, verplaats dan berichten naar mappen die vergelijkbare of gerelateerde berichten bevatten. Gebruik bijvoorbeeld mappen om e-mail te verdelen in werk- en persoonlijke mappen, of stel mappen in voor elk van uw interesses en verantwoordelijkheden. U kunt één Hotmail-map instellen voor alle e-mail die is geadresseerd aan uw Hotmail-adres om deze gescheiden te houden van uw Outlook-mail of meerdere Hotmail-mappen.

  1. Aanmelden bij Outlook.com.
  2. In het Navigation paneel, vouw de Folders lijst uit om deze uit te vouwen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Nieuwe map onderaan de lijst met mappen.

    Image
    Image
  4. Voer in het tekstvak een beschrijvende naam in voor de map en druk op Enter.
  5. Herhaal dit proces voor zoveel mappen als je wilt gebruiken om je e-mail te ordenen. De mappen verschijnen onderaan de mappenlijst in het navigatievenster.

Mail handmatig verplaatsen in Outlook.com

Elke keer dat u Outlook.com opent en naar uw Postvak IN gaat, scant u de e-mail en verplaatst u berichten naar de mappen die u hebt ingesteld. Maak ruimschoots gebruik van de pictogrammen Verwijderen en Ongewenst op de werkbalk terwijl u sorteert.

  1. Open Outlook.com Inbox.
  2. Beweeg over een bericht dat je wilt verplaatsen en schakel het selectievakje in. Om meerdere e-mails naar dezelfde map te verplaatsen, selecteert u het selectievakje voor elk bericht.

    Image
    Image
  3. Selecteer Verplaats naar in de werkbalk en kies een map. Als u de mapnaam niet ziet, selecteert u Alle mappen en kiest u de map uit de lijst.

    Image
    Image
  4. Herhaal dit proces met e-mails die bestemd zijn voor andere mappen.

Mail automatisch verplaatsen in Outlook. Com

Als je regelmatig e-mails ontvangt die niet belangrijk zijn en die je niet meteen wilt zien, gebruik dan de Focused Inbox. Het Postvak IN met focus toont belangrijke e-mails en e-mails waarmee u vaak communiceert. Onbelangrijke e-mails worden in de Andere Inbox geplaatst.

  1. Open de Outlook.com Focused inbox. Als je het Postvak IN met focus niet ziet, ga dan naar Instellingen en zet de tuimelschakelaar Gericht Postvak IN aan.

    Image
    Image
  2. Beweeg over een onbelangrijke, ongewenste e-mail of spam-e-mail en schakel het selectievakje in.
  3. Selecteer Verplaats naar bovenaan het scherm.

    Image
    Image
  4. Selecteer Altijd verplaatsen naar andere inbox.
  5. E-mail van die persoon of dat afzenderadres wordt automatisch verplaatst naar de Andere inbox, waardoor uw belangrijke e-mails in de Gefocuste Inbox blijven.

Aanbevolen: