Hoe iPad aan en uit te zetten (elk model)

Inhoudsopgave:

Hoe iPad aan en uit te zetten (elk model)
Hoe iPad aan en uit te zetten (elk model)
Anonim

Wat u moet weten

  • iPads met een Home-knop: Houd On/Off/Sleep ingedrukt totdat een schuifregelaar verschijnt. Schuif de stroom uit.
  • No Home-knop: Houd On/Off/Sleep en Volume Down ingedrukt totdat een schuifregelaar verschijnt. Schuif de stroom uit.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw iPad uitschakelt. Dit artikel is van toepassing op elk model van de iPad, inclusief het origineel, alle versies van de iPad mini en alle iPad Pro's.

Hoe elk iPad-model uit te schakelen

Het uitschakelen van een iPad zonder Home-knop is iets anders dan het uitschakelen van een iPad met een Home-knop, maar we zullen de verschillen uitleggen. Dit is wat je moet doen:

  1. Voor iPads met een home-knop: Houd de On/Off/Sleep-knop in de rechterbovenhoek van de iPad.

    Voor iPads zonder home-knop: Houd de On/Off/Sleep-knop ingedrukt, evenals devolume omhoog of omlaag-knop aan de zijkant van de iPad.

  2. Houd de knop(pen) ingedrukt totdat er een schuifregelaar op het scherm verschijnt.
  3. Verplaats de Slide om uit te schakelen schuif helemaal naar rechts. Als u van gedachten verandert en deze niet wilt uitschakelen, kiest u Annuleren om de iPad aan te houden.

    Image
    Image
  4. Als je ervoor hebt gekozen om de iPad uit te schakelen, verschijnt er een draaiend wiel in het midden van het scherm voordat het gedimd wordt en uitgaat.

Hoe elk iPad-model aan te zetten

Het inschakelen van een iPad is eenvoudig: houd de Aan/Uit/Sleep-knop in de rechterbovenhoek van de iPad ingedrukt totdat het scherm oplicht. Wanneer het scherm oplicht, laat je de knop los en de iPad start op.

Bottom Line

Het uitschakelen van een iPad is niet helemaal hetzelfde als het resetten van een iPad, en het is vooral niet hetzelfde als het uitvoeren van een harde reset op een iPad.

Wat als de iPad niet aan gaat?

In sommige zeldzame gevallen reageert een iPad niet wanneer je hem probeert op te starten. Als dat het geval is, moet u de iPad dwingen opnieuw op te starten.

Als je een iPad met een home-knop hebt, houd je de Power-knop en de Home-knop tegelijkertijd ongeveer 5 tot 10 seconden om het apparaat te forceren om opnieuw op te starten.

Als je iPad geen home-knop heeft, is het een beetje lastiger. Druk eerst kort op de volume omhoog-knop. Druk vervolgens kort op de volume omlaag-knop. Houd ten slotte de Power-knop ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet verschijnen.

Gebruik de vliegtuigmodus in plaats van je iPad uit te zetten

Als je de batterij wilt sparen of je iPad mee wilt nemen in het vliegtuig, hoef je hem niet uit te zetten. Gebruik uw iPad op elk moment, ook tijdens het opstijgen en landen wanneer laptops niet kunnen worden gebruikt, door de iPad in de vliegtuigmodus te zetten.

FAQ

    Hoe zet ik het belsignaal op een iPad uit?

    Schakel 'Niet storen' in op de iPad om inkomende oproepen, waarschuwingen en andere meldingen tijdelijk te stoppen. Om iPad-geluiden te bedienen, gaat u naar Instellingen > Geluiden en sleept u de schuifregelaar om het gewenste volume in te stellen.

    Hoe zet ik de pop-upblokkering op een iPad uit?

    Om de pop-upblokkering op een iPad uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Safari. Scrol omlaag naar het gedeelte Algemeen en schakel Block Pop-ups. uit

Aanbevolen: