Spotify, Netflix werken samen aan nieuwe streaming-hub voor entertainment

Spotify, Netflix werken samen aan nieuwe streaming-hub voor entertainment
Spotify, Netflix werken samen aan nieuwe streaming-hub voor entertainment
Anonim

Spotify heeft een nieuwe sectie op zijn platform toegevoegd die soundtracks en podcasts samenbrengt die zijn gekoppeld aan Netflix-shows.

Volgens Spotify biedt de nieuwe nagesynchroniseerde Netflix Hub officiële afspeellijsten voor shows als Bridgerton, On My Block en La Casa de Papel (Money Heist). Officiële soundtracks voor shows zoals de live-action vertolking van Cowboy Bebop en de weggelopen hit Squid Game zullen daar ook te zien zijn.

Image
Image

En als je je favoriete programma's verder wilt verkennen, staan er ook Netflix-gerichte podcasts op de nieuwe hub, waaronder The Crown: The Official Podcast en Netflix Is A Daily Joke.

Naast de nieuwe sectie, introduceert Spotify een verbeterde albumervaring voor de Netflix-western, The Harder They Fall. Het album biedt fans een uniek kijkje achter de schermen bij de creatie van de soundtrack en liedjes van populaire artiesten.

Fans van La Casa de Papel kunnen genieten van een nieuwe quiz die je persoonlijkheid moet matchen met een personage uit de show, samen met een begeleidend nummer van de soundtrack. Spotify creëerde ook een nieuwe bestemmingspagina voor de serie, inclusief video's van de cast en de soundtrack. Op het moment van schrijven lijkt de pagina echter niet te werken.

Image
Image

De Netflix Hub is momenteel beschikbaar voor zowel gratis als premium-gebruikers in de VS, het VK, Canada, Ierland, India, Australië en Nieuw-Zeeland. Spotify heeft niet gezegd of het plannen heeft om de nieuwe hub naar andere landen of regio's te brengen.

Spotify stelt echter dat het van plan is de Netflix-hub regelmatig bij te werken met nieuwe inhoud.

Aanbevolen: