Alle manieren waarop je je Sims kunt vermoorden

Inhoudsopgave:

Alle manieren waarop je je Sims kunt vermoorden
Alle manieren waarop je je Sims kunt vermoorden
Anonim

Het doden van een Sim is niet voor de zwakken. Het kan moeilijk zijn om een Sim te zien lijden en om hulp te zien schreeuwen. Maar het is een geweldige manier om vervelende Townies of ex-mannen kwijt te raken. Zodra een Sim weg is, is dat alles! Dood alleen de Sims die je echt wilt gaan. De dood duurt eeuwig.

Image
Image

Sinds de originele Sims werd uitgebracht, waren er een paar methoden die je Sim bijna gegarandeerd zouden doden. Hieronder volgen de manieren waarop mensen door de jaren heen hun Sims het vaakst hebben vermoord.

Dood een Sim door vuur

Als de Sim weinig kookpunten heeft, laat hem dan koken met het fornuis of de barbecue. Er is een grote kans dat ze een brand beginnen.

Heb je een open haard? Plaats een kleed en/of schilderijen bij de open haard. Laat de Sim de open haard aansteken en wacht gewoon af.

Binnen vuurwerk afsteken is ook een gegarandeerde manier om een vuur te maken.

Dood een Sim door verhongering

Sims moeten toch eten? Nou, zorg ervoor dat ze dat niet doen en ze zullen zeker sterven.

Als je een Sim wilt doden door te verhongeren, lok je hem een kamer in, verwijder je de deur en vervang je hem door een muur. Zet een radio in de kamer en laat ze die aanzetten zodat ze niet kunnen slapen.

Dit is een moeilijke manier om ze te zien sterven. Ze zullen smeken om plezier, eten en mogen in hun broek plassen. Het is een pijnlijk langzaam proces. Dus, tenzij je echt morbide bent, scroll naar een ander deel van het huis.

Dood een Sim door elektrocutie

Elektrocutie is de minst efficiënte manier om een Sim te doden. De kans dat een Sim wordt geëlektrocuteerd tijdens het repareren van een object (bijvoorbeeld een tv) of het vervangen van een gloeilamp is erg klein. Als ze echter geen mechanische vaardigheden hebben, neemt het risico op overlijden toe en is dit een haalbare optie.

Sims kunnen op twee manieren worden gedood door elektrocutie. Ten eerste bij het repareren van een object, zoals een tv of computer. Ten tweede, bij het inschakelen van een apparaat terwijl het in het water staat.

Dood een Sim door te verdrinken

Als je een Sim wilt martelen en uiteindelijk vermoorden, is verdrinken een redelijke optie. Om een Sim te verdrinken, moet je ze in een zwembad laten zwemmen. Ga terwijl ze zwemmen naar de bouwmodus en verwijder de ladder.

Sommige Sims kunnen eeuwig zwemmen, maar als ze eenmaal moe worden en de ladder niet vinden, verschijnt er een gedachtebubbel met een ladder. Wees geduldig, uiteindelijk geven ze het op en Magere Hein komt hen halen.

Vanaf Sims 3 werkt het verwijderen van de ladder niet omdat de ladder vast blijft zitten. Verdrink in plaats daarvan je Sim door een muur rond het zwembad te bouwen.

De meeste mensen wenden zich tot de vier beproefde methoden die hierboven zijn opgesomd om hun Sim uit te roeien. Er zijn echter een paar onconventionele, minder bekende methoden die een einde maken aan het leven van een Sim. Ze zijn niet zo moeilijk te vinden als cheatcodes, maar als je ze eenmaal kent, zullen je Sims nooit meer veilig zijn.

Vliegen kunnen doden

Te beginnen met Sims 2, als je Sim de afwas niet doet, wordt de keuken overspoeld met vliegen die zwermen en je Sim doden.

Het is een ongebruikelijke manier om dood te gaan, aangezien de gewone huisvlieg meestal niet dodelijk is. Maar blijkbaar zijn vooral de vliegen in de Sims-spellen dodelijk.

Hagel is dodelijk

Als je Sims in Sims 2 te lang in een storm rondzwerven, kan een onverwachte hagelstorm ze uitschakelen.

Gegroet is een bijzonder pijnlijke manier om dood te gaan, dus gebruik deze optie niet, tenzij je je Sim echt niet mag en ze graag zou zien lijden.

Pas op voor de lift

Als een Sim in de wereld van Sims 2 in een lift stapt, is de kans groot dat de deuren vroeg sluiten of dat de lift begint te bewegen voordat de Sim binnen is.

Kies indien mogelijk voor de trap om je Sim te beschermen. Maar als je echt niet om je Sim geeft, gok dan op de lift.

Lachen kan dodelijk zijn

Als je Sims in Sims 4 aan het lachen maken, kunnen ze doodgaan. Het klinkt vreemd, maar het gevaar schuilt in het krijgen van een Sim die zo hysterisch wordt dat ze letterlijk dood neervallen van zo hard lachen.

Dit gebeurt door het kijken naar een komedie op tv, het lezen van een grappig boek of iets alledaags als het nemen van een bubbelbad.

Als je uitbreidingspakketten koopt, ontdek je nieuwe manieren waarop je Sims kunnen sterven.

Dood in het uitbreidingspakket 'Universiteit'

De universiteit is een geweldige plek voor je Sim om vrienden te maken, maar wie wist dat naar de universiteit gaan zo gevaarlijk kon zijn? De waarheid is dat Sims die gebonden zijn aan de universiteit, te maken krijgen met een breed scala aan gevaarlijke, levensbedreigende situaties.

  • Automaten: laat je Sim een automaat schudden. Het kan bovenop hen vallen en ze verpletteren.
  • Dood door megafoon: Voordat je besluit om je Sim in een vocale megafoon-touting-activist te veranderen, moet je bedenken dat hij Magere Hein kan aantrekken.
  • Inklapbare bedden: Een van de gemakkelijkste manieren om je Sim in dit uitbreidingspakket te doden, is door het bed te sluiten terwijl je Sim erin ligt.

Dood in het 'Showtime'-uitbreidingspakket

Wil je Sim beroemd worden? Installeer het Showtime-uitbreidingspakket en maak het mogelijk. Er zijn tal van banen voor Sims in de verschillende Sims-spellen, maar het betreden van het veld van de showbizz brengt een aantal dodelijke gevaren met zich mee voor je geliefde Sims.

  • Mislukken als goochelaar: Aan de slag gaan als goochelaar kan behoorlijk moeilijk zijn. Maar als je je Sim stuurt om menigten te vermaken met bepaalde trucs, zoals Buried Alive of Watery Escape, kan je Sim de truc mislukken en sterven. De kans is klein, maar de kans op overlijden is er altijd.
  • Dood zingen: Wie wist dat zanger zijn dodelijk kon zijn? Als je Sim pech heeft, kunnen ze in brand vliegen terwijl ze voor het publiek zingen.

Overige sterfgevallen door uitbreidingspakketten

De meeste uitbreidingspakketten bevatten een of twee nieuwe manieren waarop je Sim kan sterven.

  • Jelly Bean Bush (Supernatural): Het eten van jelly beans van deze struik heeft een kleine kans om te overlijden door vuur, elektrocutie of de dood.
  • Transmutatie (Bovennatuurlijk): Als je met dodelijke spreuken wilt gokken, laat je Sim de transmutatiespreuk een keer te vaak uitspreken. Je Sim verandert zichzelf per ongeluk in een standbeeld.
  • Deadly Mummy (Adventures): Verken de graven en hopelijk ontmoet je een mummie die je Sim zal vervloeken en doden.
  • Bliksem (Seizoenen): laat je Sim buiten rondlopen tijdens een storm in het Seizoensuitbreidingspakket en loop het risico door de bliksem getroffen te worden.

Aanbevolen: