J5 Tactical V1-Pro Flashlight Review: robuust, compact nachtzicht

Inhoudsopgave:

J5 Tactical V1-Pro Flashlight Review: robuust, compact nachtzicht
J5 Tactical V1-Pro Flashlight Review: robuust, compact nachtzicht
Anonim

Bottom Line

De J5 Tactical Flashlight is een goedkope, stevige zaklamp, perfect voor dagelijks of incidenteel gebruik. De duurzame carrosserie is bestand tegen vallen op de garagevloer en is waterbestendig genoeg om in de regen buiten te staan.

J5 Tactical V1-Pro zaklamp

Image
Image

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

We hebben de J5 Tactical V1-Pro Flashlight gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De J5 Tactical V1-Pro Flashlight is een goedkope zaklamp met een duurzame, metalen behuizing en drie lichtfuncties. Zijn kleine formaat en stevige, weerbestendige constructie maken hem ideaal om mee te nemen in de elementen of in een stoffige garage. We hebben het in huis getest, zodat we je kunnen vertellen hoe goed het opstaat.

Image
Image

Ontwerp en opstelling: zoombaar licht en een compact ontwerp

De J5 Tactical V1-Pro Flashlight heeft een volledig metalen behuizing die heel prettig aanvoelt om vast te houden. Door zijn compactheid voelt hij erg stevig aan. Alles is zo stevig aan elkaar bevestigd dat het stof buiten houdt en bestand is tegen het binnendringen van water bij spatten. De kop van de zaklamp fungeert als een scoop, die het licht over een cirkel verspreidt of op een smal vierkant richt. Een metalen clip aan de zijkant bevestigt hem stevig aan riemen of zakken. De knop op de basis wordt beschermd door metalen randen.

De J5 Tactical V1-Pro Flashlight heeft een volledig metalen behuizing die prettig in de hand ligt.

Toen we de zaklamp gebruikten, ontdekten we dat hij warm wordt als hij ongeveer tien minuten aan staat. De zaklamp heeft sowieso een relatief lage batterijduur en is dus niet geschikt voor urenlang gebruik. Meerdere minuten per keer gebruiken is geen probleem. Warm worden is een beetje een probleem, maar we raden deze zaklamp toch aan voor de gemiddelde gebruiker die hem maar af en toe nodig heeft.

Image
Image

Batterij: een oplaadbare optie en wekenlang dagelijks gebruik

De V1-Pro heeft twee batterijopties. Een enkele AA-batterij kan de batterij een paar weken af en toe van stroom voorzien. Als u de voorkeur geeft aan een oplaadbare batterij, kan deze werken met elke 14500 lithium-ionbatterij, zoals de Sanyo-Panasonic. Geen van beide wordt bij de zaklamp geleverd.

Een enkele AA-batterij kan de batterij een paar weken af en toe van stroom voorzien.

De zaklamp stierf volledig na ongeveer anderhalf uur continu gebruik op de helderste stand. De batterij gaat niet erg lang mee, maar we vinden hem geweldig voor het formaat en de prijs.

Image
Image

Prestaties: onverwoestbare prestaties met een groot bereik

De V1-Pro is een geweldige zaklamp voor stoffige omstandigheden zoals kelders of, voor onze tests, de Texaanse woestijn. Tijdens onze tests kwam er geen stof in de zaklamp en ook het bespatten met water had geen invloed op de prestaties. Zelfs als je deze kleine zaklamp op de betonnen garagevloer liet vallen, deed het niet zo veel als het lichaam. Het licht van 300 lumen was zichtbaar vanaf ongeveer 700 meter afstand.

Zelfs het laten vallen van deze kleine zaklamp op de betonnen garagevloer deed het lichaam niet zo veel pijn.

Er zijn drie verlichtingsopties: hoog, laag en stroboscoop. Het doorbladeren van de functies gaat heel snel met een halve druk op de knop. Helaas was het onmogelijk om de gewenste functie betrouwbaar te kiezen.

Bottom Line

De V1-Pro-zaklamp kost minder dan $ 15 op Amazon, hoewel de adviesprijs $ 29,95 is. We denken dat de prijs redelijk is voor een zaklamp die zo duurzaam is. Er zijn goedkopere opties op de markt, maar elk onderdeel van het ontwerp van deze zaklamp voelt duurzaam en van hoge kwaliteit aan.

Competitie: de beste optie voor incidenteel gebruik

Als de batterijduur van de J5 Tactical V1-Pro Flashlight een probleem is, is een andere optie de iets duurdere Anker Super Bright Tactical Flashlight met een batterijduur van bijna zes uur. Met slechts $ 25 is het een handige keuze voor licht dagelijks gebruik, en het kan worden opgeladen, zodat u nooit hoeft te zoeken naar een andere AA.

Als je een zaklamp nodig hebt die bedoeld is voor urenlang gebruik, zoals het spotten van herten, dan zou je de Romer draagbare oplaadbare zoeklamp kunnen overwegen. Het is slechts $ 25, lichtgewicht om buitenshuis in te pakken en oplaadbaar.

Een geweldige zaklamp voor in huis

De J5 Tactical V1-Pro zaklamp is perfect geschikt voor incidenteel, zelfs dagelijks, licht gebruik. Het kleine formaat neemt niet veel ruimte in beslag en de prijs is precies goed voor een zaklamp die zo duurzaam is.

Specs

  • Productnaam V1-Pro zaklamp
  • Product Merk J5 Tactical
  • UPC 751354542226
  • Prijs $29.95
  • Gewicht 2,3 oz.
  • Productafmetingen 4,25 x 1,125 x 0,875 inch.

Aanbevolen: