Polk Audio Command Soundbar Review: groots geluid in een compact pakket

Inhoudsopgave:

Polk Audio Command Soundbar Review: groots geluid in een compact pakket
Polk Audio Command Soundbar Review: groots geluid in een compact pakket
Anonim

Bottom Line

Deze alles-in-één audio-oplossing van Polk is een uitstekende opstelling met veel functies voor diegenen die een groots geluid willen, maar niet de ruimte hebben voor een enorme opstelling.

Polk Audio Command Soundbar

Image
Image

We hebben Polk Audio Command Soundbar gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Door alle functies van een smart-tv in een soundbar op te nemen, kun je nu elke oude tv omtoveren tot een "slimme" versie zonder dat je een extra box (Apple TV, Chromecast, enz.) hoeft toe te voegen of een geheel nieuwe tv.

Polk Audio is een grote naam in de audiowereld, dus het is geen verrassing dat ze zijn toegetreden tot dit nieuwe gebied van audioapparatuur voor thuis. De Command Soundbar, uitgebracht in 2018, is de eerste slimme soundbar van Polk Audio met ingebouwde functies en de persoonlijke assistent van Amazon Alexa.

Hoewel dit soort soundbars relatief nieuw zijn, zijn er veel opties om uit te kiezen als je momenteel naar zoiets zoekt om je audio-ervaring te upgraden. Lees voordat je het pistool springt onze volledige recensie hieronder om erachter te komen of de Command Soundbar het beste bij je past.

Image
Image

Ontwerp: groots geluid in een klein pakket

De meeste soundbars hebben een vrij typisch ontwerp met een lange reeks luidsprekers gehuld in zwart plastic en luidsprekerdoek. Polk's Command Soundbar wijkt niet te ver af van dit formaat, maar heeft wel een aantal unieke ontwerpwijzigingen vanwege de slimme functies. Ondanks zijn lengte is de hele opstelling niet enorm in vergelijking met sommige audioapparatuur voor thuis, hoewel het ook niet de meest compacte is.

Gelegen pal in het midden bovenop de soundbar is het iconische ronde ontwerp van Amazon Alexa met alle gebruikelijke knoppen en LED's. Het lijkt alsof er een Echo Dot in de soundbar is ingebed, en dat is niet ver van de waarheid. Als je een van deze apparaten eerder hebt gebruikt of gezien, herken je de ring-LED die meldingen van Alexa weergeeft, de mute-knop, actieknop en bedieningselementen voor het volume. De LED is vooral handig om snel het audioniveau van uw luidsprekers te controleren.

Verhuizen naast de soundbar, is er een klein Polk-logo aan de voorkant, met de rest van de soundbar gewikkeld in zwarte luidsprekerdoek. Aan de achterkant zijn er veel verschillende poorten voor allerlei soorten verbindingen, wat geweldig is voor diegenen die graag willen aanpassen hoe hun luidsprekeropstellingen werken. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de soundbar aan te sluiten op een reeks in-/uitgangen, afhankelijk van hun voorkeur, maar het is teleurstellend dat er geen goede oude 3,5 mm-aansluiting is.

De subwoofer die bij het pakket wordt geleverd, heeft ongeveer de grootte van een kleine pc-toren en meet 14.5 inch hoog en ongeveer 7,5 inch breed. Hij maakt draadloos verbinding met de soundbar, zodat je hem bijna overal in de kamer kunt plaatsen. Het halfglanzende zwarte plastic waarvan het is gemaakt, ziet er vrij basic uit, maar het is in ieder geval niet lelijk.

De Command Soundbar bevat ook een afstandsbediening als je een hekel hebt aan het idee van spraakbediening. Over het algemeen is het vrij eenvoudig, wat niet echt een slechte zaak is, omdat het uitsluitend je luidsprekers moet bedienen. De afstandsbediening is een beetje opzichtig met zijn gouden rand, maar hij heeft een aantal coole functies zoals nachtmodus, audiotype en meer waar we later in het gedeelte over functies op in zullen gaan.

Over het algemeen is het ontwerp van Polk's soundbar niet revolutionair, maar hij ziet er vrij strak uit en past perfect naast je tv zonder een doorn in het oog te zijn.

Configuratieproces: app-installatie vereist

Hoewel iedereen misschien niet geïrriteerd is door het idee om gedwongen te worden een app te downloaden om je nieuwe luidsprekerarray in te stellen, vind ik het persoonlijk een beetje frustrerend. Het hele installatieproces is niet al te verontrustend, maar je moet wel een smartphone bij de hand hebben om de installatie te voltooien.

Het lijkt alsof er een Echo Dot in de soundbar is ingebed, en dat is niet ver van de waarheid.

Eerst eerst, sluit de voedingskabels van zowel de soundbar als de subwoofer aan. De twee systemen zouden zonder problemen automatisch moeten synchroniseren. De volgende stap vereist dat je naar je favoriete app store gaat en de Polk Connect-app downloadt. Als u klaar bent, start u het op en volgt u de instructies op het scherm waarmee u het systeem op uw wifi-netwerk kunt aansluiten, een kamer kunt selecteren en een paar andere basisdingen kunt doorlopen. Het laatste deel is om de Alexa-assistent te verbinden met je Amazon-account, wat ook een beetje vervelend kan zijn.

Zodra je het proces hebt voltooid, is je nieuwe home-audiosysteem klaar voor gebruik, maar helaas heeft de Polk Connect-app niet veel functies buiten de eerste installatie. Omdat ze vereisen dat je dit downloadt, zou het leuk zijn als het wat extra functies had, maar je kunt het net zo goed verwijderen nadat je klaar bent.

Geluidskwaliteit: zo goed als soundbars krijgen

Het beoordelen van de algehele geluidskwaliteit van een luidspreker hangt van veel factoren af. Ten eerste is dit een relatief betaalbare soundbar voor een degelijke thuisaudio-opstelling, maar verbleekt in vergelijking met een echte stereo-opstelling met een versterker. Met dit in gedachten maakte de Command Soundbar indruk op ons met zijn prestaties in vergelijking met vergelijkbare luidsprekers in deze prijsklasse.

Te beginnen met de hoge tonen van de soundbar, lijkt de Command het meest te worstelen met dit gebied. We merkten enkele harde tonen op tijdens bepaalde nummers die de matte hoge tonen benadrukken, vooral in nummers waar het los van de muziek aanvoelde.

Midrange prestaties zijn solide. Meestal een van de belangrijkste gebieden voor zowel muziek als dialoog, het is geweldig om te zien dat de Command Soundbar het hier goed doet. Dit maakte een groot verschil bij het luisteren naar stemmen tijdens scènes waar je door de gemiddelde tv-luidsprekers vaak moeite hebt met het volume omhoog of omlaag, afhankelijk van de actie. Als je iemand bent die een hekel heeft aan het niet kunnen horen van dialogen, maar denkt dat dreunende actie te luid is, zal dit zeker helpen om dat op te lossen.

Bass is iets waar de meeste soundbars sombere prestaties in leveren. Dankzij de toevoeging van een subwoofer presteert de opstelling van Polk echter behoorlijk goed. Een wereldschokkende bas is iets dat de meeste mensen toeschrijven aan kwaliteitsaudio, maar dat is niet per se waar. Je krijgt hier geen waanzinnige hoeveelheid van de kleine subwoofer, maar het is meer dan genoeg om zich te onderscheiden van je tv-luidsprekers of andere soundbars zonder een zelfstandige woofer. De mogelijkheid om de bas via de afstandsbediening naar jouw voorkeur af te stemmen, betekent dat je hem perfect naar wens kunt instellen.

We hebben de Command Soundbar getest op een reeks films, tv, muziek en games en waren aangenaam verrast door de algehele geluidskwaliteit in vergelijking met vergelijkbare slimme soundbar-opties. Als je een grote audiofiel bent die het beste eist, kan het een beetje ontbreken, maar het is zeker een stapje hoger dan de meeste soundbars.

Image
Image

Kenmerken: Smart TV-functies ingebakken

Zoals we eerder zeiden, is Alexa rechtstreeks in de soundbar ingebakken, wat een reeks coole functies biedt om hem te onderscheiden van anderen. Met behulp van spraakopdrachten kunnen gebruikers zaken als het volume regelen, invoer wijzigen, muziek bedienen, nummers of Alexa-programma's selecteren en alle functies uitvoeren met de assistent (vragen stellen, het weer controleren en nog veel meer). Persoonlijk vond ik het heerlijk om de stemassistent in de luidspreker te hebben, maar ik heb in het verleden ook een Echo Dot gebruikt. Als je Alexa haat, zul je het hier waarschijnlijk ook niet leuk vinden.

Als je extra slimme functies wilt, kun je ook een Fire TV-stick aansluiten en de soundbar gebruiken om van je tv een echt "slim" apparaat te maken, compleet met al je favoriete streaming-apps en meer. Hoewel het leuk zou zijn geweest om dat erbij te hebben, zijn streaming-apparaten nu redelijk goedkoop en hebben veel mensen geen extra smart-tv-box nodig, omdat de meeste tv's nu dergelijke mogelijkheden hebben.

Prijs: niet de goedkoopste, maar inclusief subwoofer

Soundbars kunnen sterk variëren in prijs, afhankelijk van hun functies en prestaties. Terwijl sommige onder de $ 100 kunnen lopen, kunnen anderen oplopen tot enkele honderden dollars. Polk Audio is niet de meest hoogwaardige apparatuur voor liefhebbers, maar wordt door de meesten zeer gerespecteerd, vooral door de gemiddelde consument.

Deze soundbar, die in de meeste winkels ongeveer $ 300 verkoopt, is niet de goedkoopste optie als je op zoek bent naar pure audioprestaties voor een prijs. De slimme functies in het pakket, evenals de subwoofer die in de doos is gekoppeld, zorgen ervoor dat het zeker meer gerechtvaardigd aanvoelt.

De slimme functies in het pakket, evenals de subwoofer in de doos, maken de prijs zeker meer gerechtvaardigd.

De belangrijkste zorg voor kopers is of u van plan bent de meegeleverde slimme functies te gebruiken. Als je dat doet, kan het voldoende zijn om Alexa al uitgerust te hebben met je nieuwe setup om de extra kosten te rechtvaardigen. Als je dat niet doet, dan kun je beter een "domme" audio-installatie gebruiken die minder kost.

Polk Audio Command Soundbar versus Anker Nebula Soundbar

Anker bracht eind 2019 zijn Nebula Soundbar uit (zie op Amazon) en deze kwam nauw overeen met de slimme soundbar van Polk Audio met een paar belangrijke verschillen.

Elk van deze soundbars is uitgerust met verschillende slimme mogelijkheden, maar de twee benaderen die term anders. Terwijl de Polk-balk vooral de opname van Alexa benadrukt als het onderscheid tussen niet-slimme luidsprekeropties, bevat de Anker Amazon's Fire TV-systeem direct in de soundbar. Dit betekent dat je hem op een gewone tv kunt aansluiten en er een smart tv van kunt maken zonder extra hardware. U kunt dit ook doen met de Polk, maar hiervoor moet u extra kopen.

De Anker bevat ook de Alexa-assistent, maar op een andere manier. Als je de ingebouwde Echo Dot op de Command Soundbar een van de aantrekkelijkere functies vindt, ben je misschien teleurgesteld over de Nebula-versie, omdat deze alleen werkt met de afstandsbediening en beperkte functionaliteit heeft.

In termen van prijs is de Anker ongeveer $ 70 goedkoper, maar dat is exclusief een subwoofer zoals je krijgt bij de Polk. De subwoofer maakt echt een enorm verschil in termen van geluidskwaliteit, dus we zouden het moeilijk hebben om een soundbar aan te bevelen zonder de subwooferoptie.

Een solide alles-in-één audiopakket met een subwoofer en slimme functies

Hoewel sommigen de slimme functies van de Polk Audio Command Soundbar misschien niet nodig hebben, is het alles-in-één audiopakket uitgerust met een subwoofer een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte audio-installatie voor thuis.

Specs

  • Productnaam Opdracht Soundbar
  • Productmerk Polk Audio
  • Prijs $300.00
  • Releasedatum juni 2018
  • Gewicht 21.2 lbs.
  • Productafmetingen 44 x 3,3 x 2,1 inch.
  • Kleur Zwart
  • Garantie Drie jaar
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Poorten HDMI (ARC), Toslink Optical, (2) 4K HDMI 2.0a (HDR-compatibel), USB-A

Aanbevolen: