Anker Super Bright Tactical Flashlight Review: duurzame buitenverlichting

Inhoudsopgave:

Anker Super Bright Tactical Flashlight Review: duurzame buitenverlichting
Anker Super Bright Tactical Flashlight Review: duurzame buitenverlichting
Anonim

Bottom Line

Ondanks een stevige, volledig metalen behuizing en waterdichtheid, wordt de Anker Super Bright Tactical-zaklamp te heet, te snel om het aan te bevelen.

Anker L90 Super Bright tactische zaklamp

Image
Image

We hebben de Anker Super Bright Tactical Flashlight gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het kan een moeilijke keuze zijn om erachter te komen welke zaklamp de functies biedt die je nodig hebt voor je buitenhobby's. De Anker Super Bright Tactical Flashlight is een lichtgewicht zaklamp met een stevige behuizing en IP65-classificatie die belooft water en stof buiten te houden, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis. We hebben het op de proef gesteld om te zien of het de prijs waard was.

Image
Image

Ontwerp en installatie: een stevige aluminium behuizing met één fout

Anker maakt kwaliteitsproducten, en dit is geen uitzondering. De antislip aluminium behuizing voelt zwaar en duurzaam aan, maar is toch licht van gewicht. De zaklamp kan op zijn voet balanceren om als lamp te gebruiken. Met de schuifkop kunt u het licht richten voor een puntig, zoomend effect of het licht over een groot gebied verspreiden.

In overeenstemming met de waarschuwing wordt de zaklamp binnen tien minuten na het inschakelen onaangenaam warm.

De knop bevindt zich aan de onderkant, waardoor een achterwaartse greep (zoals een agent die een Maglite vasthoudt) de natuurlijke keuze is, maar we wilden het niet zo houden. Een voordeel van het ontwerp is dat de knop wordt beschermd door metalen randen.

Zodra we de zaklamp openden, merkten we iets verontrustends: "Heet" gedrukt waar de scoop de handgreep van de zaklamp raakt. Trouw aan de waarschuwing wordt de zaklamp binnen tien minuten na het inschakelen onaangenaam warm. Het is een behoorlijk groot probleem dat een kleine zaklamp zonder andere manier om hem vast te houden zo heet wordt. De gemiddelde gebruiker die alleen een zaklamp nodig heeft om een reis naar een donkere kelder te maken, zal niet worden beïnvloed, maar het handvat dat te heet wordt om comfortabel vast te houden, elimineert de mogelijkheid om het te gebruiken om 's nachts te wandelen.

Image
Image

Batterij: batterijduur van zes uur

De Anker Super Bright Tactical Flashlight bevat een oplaadbare 3350mAh-batterij. Milliampère (mAh) is een maat voor de batterijcapaciteit. Ter vergelijking: AA-batterijen hebben doorgaans minder dan 3000 mAh. De batterij, eenmaal in de zaklamp geplaatst, wordt opgeladen door een micro-USB-kabel die in de basis van de zaklamp is gestoken. Het is beschermd tegen overladen door een overladingspreventiecircuit. De batterij hoeft nooit te worden verwijderd om op te laden, dus het is niet waarschijnlijk dat deze verloren gaat. Mocht het toch misgaan, dan kan de batterij worden vervangen door een willekeurige 18650-batterij (een oplaadbare lithium-ionbatterij).

We dachten dat de levensduur van de batterij geweldig was. Anker adverteerde met een batterijduur van zes uur en we ontdekten dat deze bijna zeven uur duurde. Het duurde ongeveer drie en een half uur om leeg te laden. We dachten dat de batterijduur redelijk was voor een zaklamp die je niet dagelijks gebruikt. Als je een zaklamp nodig hebt voor dagelijks gebruik, zoals nachtelijke wandelingen, moet deze vrij vaak worden opgeladen.

Image
Image

Prestaties: verschillende verlichtingsopties die de meeste mensen niet nodig hebben

De Anker Super Bright Tactical Flashlight heeft een redelijk heldere Cree LED van 900 lumen en vijf lichtinstellingen: hoog, gemiddeld, laag, stroboscoop en SOS. Op de hoogste lichtinstelling was het licht zichtbaar vanaf ongeveer 900 voet afstand in de vlakke woestijn van Texas. De handleiding geeft aan dat de zaklamp je laatste keuze moet onthouden en automatisch moet gebruiken na een lange druk op de knop, maar we vonden dat niet consequent waar.

De metalen behuizing wordt na een paar minuten heet, waardoor je hem niet lang kunt gebruiken.

Af en toe konden we de laatst gebruikte lichtfunctie naar voren halen, maar over het algemeen schakelde de zaklamp door alle opties. Als we de highlight-optie wilden, moesten we helemaal terug door de stroboscoop- en SOS-functies. Iemand moet deze willen, maar we vragen ons af wat het nut is. Zouden de meeste mensen een SOS-signaal van een zaklamp herkennen? Al deze functies verzandden in wat een perfect bruikbare zaklamp had kunnen zijn. Daarom zouden we deze zaklamp niet kopen voor een vergelijkbaar geprijsde zaklamp met een eenvoudige functieset.

Image
Image

Bottom Line

Deze zaklamp kost $27.99 adviesprijs. Dit is een beetje duur voor een zaklamp die niet lang kan worden vastgehouden zonder onredelijk heet te worden. Wij zouden er aan voorbij gaan ten gunste van een zaklamp die minder lichtfuncties heeft. Als u echter een stroboscoop, weinig licht of SOS-instelling nodig heeft of wilt, biedt deze de uitstekende kwaliteit die u van Anker mag verwachten.

Concurrentie: er zijn betere opties

De ROMER oplaadbare handheld zoeklamp is een superieure keuze voor urenlang gebruik buitenshuis in het donker. Het plastic handvat ligt prettig in de hand, in tegenstelling tot de metalen behuizing van de Anker-zaklamp, die na een paar minuten gebruik heet wordt.

Als je een zaklamp wilt voor incidenteel gebruik, is er geen reden om zoveel uit te geven als de Anker kost. De J5 Tactical Flashlight is goedkoper, minder dan $ 15, en heeft een eenvoudige functionaliteit met drie lichtfuncties. Een ding om op te merken is dat er, net als Anker, geen manier is om op betrouwbare wijze de ene functie te kiezen die je echt wilt. Halve keer drukken doorloopt echter snel de drie opties.

Deze zaklamp heeft een paar te veel gebreken

De Anker-zaklamp heeft een kwaliteitsconstructie die we van Anker verwachten, maar daar houden de leuke dingen op. De metalen behuizing wordt na enkele minuten heet, waardoor je hem niet lang kunt gebruiken. Talloze lichtfuncties waren een hoofdpijndossier dat weinig bijdroeg aan het ontwerp. We zouden deze doorgeven.

Specs

  • Productnaam L90 Super Bright Tactical Flashlight
  • Product Merk Anker
  • UPC 848061039610
  • Prijs $27.99
  • Gewicht 6,2 oz.
  • Productafmetingen 6,25 x 1,6 x 1,6 inch.
  • Garantie 18 maanden

Aanbevolen: