Anker PowerCore+ 26800 Battery Pack Bundle Review: Slank

Inhoudsopgave:

Anker PowerCore+ 26800 Battery Pack Bundle Review: Slank
Anker PowerCore+ 26800 Battery Pack Bundle Review: Slank
Anonim

Bottom Line

De Anker PowerCore+ 26800 Battery Pack-bundel is een eenvoudige oplossing om ervoor te zorgen dat uw gadgets onderweg worden opgeladen dankzij de 30 W USB Type-C-stroomvoorziening en twee extra USB-poorten.

Anker PowerCore+ 26800 batterijpakket

Image
Image

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

We hebben de Anker PowerCore+ 26800 Battery Pack-bundel gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Anker heeft naam gemaakt als een van de meest betrouwbare fabrikanten van gadgets en accessoires in de game. Ondanks hun redelijke prijzen blijft de kwaliteit indruk maken en de Anker PowerCore+ 26800 PD met 30W Power Delivery Charger is daarop geen uitzondering. We hebben wat tijd doorgebracht met deze batterijlader voor laptops en hebben hem op de proef gesteld om te zien hoe goed de compacte batterij van Anker bestand is tegen verschillende gadgets.

Design: pluche en licht voor reizigers

Als je ooit Anker-producten hebt gehad, herken je de PowerCore+ 26800 meteen. Het heeft een minimaal rechthoekig ontwerp gemaakt van geëxtrudeerd aluminium met afgeronde randen voor een zeer gladde look en feel. Hij weegt ongeveer 1,3 pond, wat hem een premium gevoel geeft zonder te zwaar aan te voelen.

Image
Image

De PowerCore+ 26800 heeft een enkele knop aan de bovenkant van het apparaat om de resterende levensduur van de batterij weer te geven en drie poorten aan een van de twee platte zijden: twee 5V/3A PowerIQ USB-poorten (Power IQ is Anker's eigen smart-opladen standaard) en een USB Type-C-poort voor stroomvoorziening. Het is een no-nonsense ontwerp dat ter zake komt zonder onnodige details of franje en het ziet er geweldig uit in combinatie met een schoon, modern apparaat als je zowel om vorm als functie geeft.

Configuratieproces: eenvoudig te starten, maar er is nog een andere adapter om mee te nemen

Zoals bij de meeste batterijladers, is er niet veel aan de Anker PowerCore+ 26800. In de doos zit het batterijpakket, een 30W USB Type-C wandoplader en twee kabels: een USB Type-C naar USB Type- C en een micro-USB naar USB Type-C.

Image
Image

Ons apparaat werd voor ongeveer 50% opgeladen op basis van de indicatorlampjes voor de levensduur van de batterij aan de bovenkant. We hebben meteen de levensduur van de batterij doorgenomen, zodat we opnieuw konden beginnen met testen om te zien hoe snel de 30 W-wandoplader de capaciteit van 26800 mAh zou kunnen vullen.

Het is een no-nonsense ontwerp dat er geweldig uitziet in combinatie met een schoon, modern apparaat als je zowel om vorm als functie geeft.

Oplaadsnelheid en batterij: langzaam en gestaag wint deze race

Vanaf nul procent batterijduur, laadde de PowerCore+ 26800 tot 100% op in vier uur leeg, zowel in onze eerste test als onze acht extra batterijcycli, met slechts tien of vijftien minuten afwijkingen. Deze tijd komt perfect overeen met het door Anker gegeven tijdschema, waarin staat dat het in vier uur zal worden opgeladen bij gebruik van de meegeleverde 30 W USB-wandoplader en USB Type-C-kabel.

De Anker PowerCore+ 26800 is te koop voor $ 129,99. Dat alleen al is een deal in termen van vermogen, maar voeg de accessoires toe en het is een absoluut koopje.

We hebben de oplaadmogelijkheden van de PowerCore+ 26800 getest met drie verschillende apparaten: twee smartphones en een laptop. De smartphones die we gebruikten waren een iPhone XS en een Samsung Galaxy S8 Active en de laptop die we bij de hand hadden was een 2016 MacBook Pro 15-inch.

Voor de smartphones zorgden we ervoor dat de PowerCore+ 26800 volledig werd opgeladen en lieten zowel de iPhone XS als de Samsung Galaxy S8 Active volledige batterijcycli doorlopen totdat de batterij leeg was. De iPhone XS werd zes en een half keer opgeladen met een gemiddelde tijd van anderhalf uur via de PowerIQ USB-poort met een Lightning-kabel. De Samsung Galaxy S8 Active daarentegen kon zeven en een half opladen met een gemiddelde oplaadtijd van een uur en vijftien minuten met behulp van de meegeleverde USB Type-C naar USB Type-C-kabel.

Image
Image

We hebben de PowerCore+ 26800 op onze 2016 MacBook Pro 15-inch vier verschillende keren getest om een solide gemiddelde te krijgen. Nu de laptop helemaal leeg was, slaagde de batterij erin om hem in slechts drie en een half uur voor 100% op te laden met een beetje batterijduur.

Bottom Line

De Anker PowerCore+ 26800 is te koop voor $ 129,99. Dat alleen al is een deal in termen van vermogen, maar voeg de 30 W USB-wandoplader en de twee kabels toe en het is een absoluut koopje. De USB-wandoplader alleen kost $ 25,99 en de kabels tellen gemakkelijk op tot $ 10 bij elkaar, wat betekent dat je in feite $ 100 beta alt voor de oplader.

Anker PowerCore+ 26800 vs. RAVPower 26800

Anker PowerCore+ 26800 heeft een bijna identieke concurrent, de RAVPower 26800. De twee accu's hebben exact dezelfde capaciteit en beide kunnen 30W opladen via hun respectievelijke USB Type-C-poorten.

De RAVPower 26800 is te koop voor $ 79,99, een volledige $ 50 minder dan de Anker PowerCore+ 26800, maar het bevat geen USB-wandoplader. Het laadt ook op met behulp van Micro USB, wat betekent dat het een stuk langzamer zal zijn dan de Anker PowerCore+ 26800, die USB Type-C gebruikt. RAVPower beweert dat het batterijpakket in 4-5 uur volledig kan worden opgeladen.

Wil je wat andere opties bekijken? Bekijk onze gids voor de beste draagbare opladers voor laptopbatterijen.

De perfecte kleine krachtpatser

Ja, het is een beetje duurder dan zijn RAVPower-tijdgenoot, maar gezien de meegeleverde accessoires en het meer doordachte ontwerp, is het de moeite waard om extra geld te verdienen, vooral als je rekening houdt met de 18 maanden garantie Anker aanbiedingen.

Specs

  • Productnaam PowerCore+ 26800 batterijpakket
  • Product Merk Anker
  • Prijs $119.00
  • Releasedatum april 2017
  • Gewicht 1,27 lbs.
  • Productafmetingen 6,54 x 3,15 x 0,91 inch.
  • Kleur Gunmetal
  • Verwijderbare kabels Ja, inbegrepen
  • Bediening Knop batterij-indicator
  • Ingangen/uitgangen Eén 30W USB Type-C-poort, twee QuickCharge 3.0 USB-poorten
  • Garantie 18 maanden
  • Compatibiliteit Android, iOS