T-Mobile Magenta Max-klanten kunnen hun Apple TV+-programma's gratis bekijken

T-Mobile Magenta Max-klanten kunnen hun Apple TV+-programma's gratis bekijken
T-Mobile Magenta Max-klanten kunnen hun Apple TV+-programma's gratis bekijken
Anonim

Apple TV+ is toegevoegd aan de lijst met voordelen van T-Mobile voor zijn Magenta Max mobiele abonnement, met opties die ook beschikbaar zijn voor gewone Magenta-leden.

T-Mobile CEO Mike Sievert onthulde de verandering met de abrupte verklaring: "Apple TV+ is nu inbegrepen bij Magenta Max. Dus nu kun je alle 'Ted Lasso' en andere Apple-originelen streamen die je wilt. Dat is alles. " Afgezien van het voordeel van toegang tot het populaire streamingplatform van Apple, zegt T-Mobile ook dat dit de totale waarde van Magenta Max (volgens hen) tot ongeveer $ 225 aan maandelijkse besparingen brengt voor twee of meer telefoonlijnen.

Image
Image

Buiten streamingdiensten biedt het abonnement ook onbeperkte datastreaming zonder limieten, wifi tijdens de vlucht (ook zonder limieten) en Scan Shield Premium voor betere bescherming tegen dubieuze oproepen. Er is ook een jaarlidmaatschap van AAA met 24/7 pechhulp en T-Mobile Travel waarmee u geld kunt besparen op geselecteerde hotels en autoverhuur. U beta alt dus niet alleen voor toegang tot Apple TV+.

Magenta Max biedt al Netflix (HD voor maximaal twee schermen) en een jaar Paramount+ voor zijn entertainmentvoordelen, dus deze wijziging voegt een derde streamingoptie toe aan de mix. Net als bij Paramount+ laat T-Mobile zien dat Apple TV+ een jaar lang 'on us' blijft, waarbij Apple's abonnementskosten van $ 4,99 per maand worden toegevoegd zodra dat jaar voorbij is.

Bestaande Magenta Max-klanten, evenals klanten die zich willen abonneren, kunnen vanaf 31 augustus genieten van "Ted Lasso" en andere Apple TV+-programma's. Magenta Max is beschikbaar voor $ 90 per maand ($ 85 met kortingen voor automatisch betalen) voor één regel. Niet-Max, standaard Magenta-abonnementsleden hebben ook de mogelijkheid om Apple TV+ zes maanden gratis uit te checken, waarna het $ 4,99 per maand aan de kosten van hun abonnement toevoegt, tenzij geannuleerd.