Wat is HootSuite en is het gratis te gebruiken?

Inhoudsopgave:

Wat is HootSuite en is het gratis te gebruiken?
Wat is HootSuite en is het gratis te gebruiken?
Anonim

HootSuite is een tool voor het beheer van sociale media waarmee gebruikers updates kunnen plannen en posten op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, WordPress en andere platforms vanaf een dashboard met tabbladen die alle sociale profielen die u verbindt, organiseren.

Gebruikers kunnen marketingcampagnes voor alle sociale profielen implementeren en analyseren zonder zich bij elk sociaal netwerk afzonderlijk aan te melden. Met premium-accounts krijgen gebruikers geavanceerde sociale analyse, publieksbetrokkenheid, teamsamenwerking en beveiligingsfuncties.

Waarom HootSuite gebruiken?

Image
Image

Hoewel HootSuite grotendeels bekend staat als een zakelijke tool, gebruiken veel mensen het voor persoonlijke doeleinden.

Als je hetzelfde op meerdere profielen plaatst, kun je het één keer via HootSuite plaatsen en de profielen selecteren waar je het wilt publiceren, en het zal het op alle vijf profielen tegelijk publiceren. Het gebruik van HootSuite kost wat tijd om vertrouwd te raken, maar uiteindelijk verbetert het de productiviteit en blijft er tijd over voor belangrijkere dingen.

De planningsfunctie is ook handig. Spreid je berichten over de dag of week, zodat je ze kunt instellen en vergeten.

HootSuite's belangrijkste functie-uitsplitsing

Hier is een algemeen overzicht van enkele van de handigste functies die gepaard gaan met het aanmelden voor een gratis account.

Er zijn ook verschillende extra functies beschikbaar, met premium-accounts die toegang bieden tot nog meer functies en functionaliteit.

  • Direct posten op sociale profielen. De meest opvallende functie is de mogelijkheid om tekst, links, foto's, video's en andere media rechtstreeks op uw sociale profielen te plaatsen via het HootSuite-dashboard.
  • Geplande berichten. Geen tijd om de hele dag te posten? Plan die berichten zo dat ze automatisch op specifieke tijden worden gepost in plaats van ze allemaal handmatig te doen.
  • Meerdere profielenbeheer. Met een gratis account kun je tot twee sociale profielen beheren met HootSuite. Wanneer u een upgrade uitvoert, kunt u er nog veel meer beheren. Dus als je 20 Twitter-profielen en 15 Facebook-pagina's hebt bijgewerkt om te updaten, kan HootSuite het aan, maar je moet upgraden.
  • Sociale inhoud-apps voor extra profielen. HootSuite heeft een reeks sociale apps voor andere populaire sociale netwerksites die niet zijn opgenomen in het belangrijkste aanbod, zoals YouTube, Instagram en andere.
  • Gerichte berichten. Stuur privéberichten naar gerichte doelgroepen op geselecteerde sociale profielen, rechtstreeks via het HootSuite-dashboard.
  • Organisatieopdrachten. Als je met een team werkt, kun je een "organisatie" creëren om de communicatie en samenwerking in ieders HootSuite-account te verbeteren.
  • Analytics. HootSuite heeft een speciale sectie voor het maken van analytische rapporten en kliksamenvattingen. Het werkt met zowel Google Analytics als Facebook Insights.

Maar is het gratis?

Ja, HootSuite is gratis. U krijgt gratis toegang tot alle bovenstaande hoofdfuncties. Maar een premium account geeft je zoveel andere opties.

Als je het beheer en de analyse van sociale media serieus neemt, kun je een gratis proefperiode van 30 dagen van HootSuite Pro krijgen, die daarna ongeveer $ 29 per maand kost en waarmee één gebruiker tot 10 sociale profielen kan beheren. Er zijn ook opties voor teams, bedrijven en ondernemingen.

Bekijk HootSuite door u aan te melden voor een gratis account of door de aanvullende abonnementen te bekijken.

FAQ

    Wat is Hootsuite Amplify?

    HooteSuite Amplify is een Hootsuite-advertentietool die bedrijven helpt werknemers te betrekken als beïnvloeders voor hun merken. Werknemers kunnen het platform gebruiken om officiële updates over bedrijfsnieuws te plaatsen op hun persoonlijke sociale netwerken.

    Wat is Hootsuite AutoSchedule?

    AutoSchedule is een tool voor naplanning voor gebruikers van Hootsuite Amplify en mobiele apps. Net als bij andere apps voor het plannen van sociale media, zoals Buffer, kunnen gebruikers met deze functie van Hootsuite een aangepast boekingsschema op verschillende sociale kanalen beheren.

    Hoe annuleer ik een gratis proefperiode van Hootsuite?

    Om uw gratis proefperiode te annuleren, logt u in op uw account > selecteert u Mijn profiel > Accountinstellingen, voorkeuren en facturering. Zoek en klik vervolgens op Account Removal onderaan de pagina.

Aanbevolen: