Hoe een profiel op Hulu te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een profiel op Hulu te verwijderen
Hoe een profiel op Hulu te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Browser: Ga naar Beheer Profielen en klik op het Bewerken icoon (potlood) volgende naar het profiel dat u wilt verwijderen. Klik twee keer op Delete Profile om te bevestigen.
  • App: Tik op Account in de rechterbenedenhoek. Tik op de naam van uw account om het profielmenu te openen en selecteer Bewerken.
  • Tik vervolgens op de profielnaam die je wilt verwijderen, scrol naar beneden en tik op Profiel verwijderen.

Als je de limiet van zes profielen van Hulu hebt bereikt en ruimte voor iemand anders wilt maken, kun je profielen uit je account verwijderen). Dit artikel leert je hoe je een Hulu-profiel verwijdert in een webbrowser, mobiel apparaat en een tv-verbonden apparaat zoals Roku.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor Hulu, wordt er een primair profiel gemaakt. Hoewel u het primaire profiel van uw account niet kunt verwijderen, kunt u het desgewenst bewerken.

Hoe verwijder ik een profiel op Hulu op een Windows-pc of Mac?

Om een profiel op uw desktop of laptop te verwijderen, logt u in op uw Hulu-account in de browser van uw voorkeur en volgt u de onderstaande instructies:

  1. Beweeg over het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek en selecteer Profielen beheren.

    Image
    Image
  2. Selecteer het Bewerken icoon (potlood) naast het profiel dat je wilt verwijderen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Profiel verwijderen.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een nieuw venster met de vraag of je zeker weet dat je wilt verwijderen. Klik op Delete Profile om te bevestigen.

    Image
    Image

    Als een profiel actief wordt gebruikt op een ander apparaat, kunt u het mogelijk niet verwijderen. Als dit gebeurt, wacht dan tot het profiel niet meer wordt gebruikt en probeer het opnieuw.

Een Hulu-profiel verwijderen op smartphones, Roku, Apple TV en meer

Je kunt een Hulu-profiel verwijderen op de meeste apparaten die de app ondersteunen, inclusief smartphones, settopboxen, gameconsoles en meer.

Op iOS en Android: Start de Hulu-app op je Android of iPhone en tik op Account in de rechterbenedenhoek. Tik op de naam van je account om het profielmenu te openen en selecteer Bewerken Tik op de profielnaam die je wilt verwijderen, scrol naar beneden en tik op Profiel verwijderen

Op tv-aangesloten apparaten (Roku, Smart TV, Apple TV, gameconsoles, settopboxen en streaming-sticks): aangezien Hulu op zoveel verschillende platforms, is het verwijderingsproces een beetje anders, afhankelijk van uw apparaat. Dat gezegd hebbende, moet elk platform dezelfde basisstappen volgen:

  1. Open Hulu op je apparaat.
  2. Select Account beheren > Profielen.
  3. Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen en druk op OK.
  4. Bevestig het verwijderen door nogmaals op OK te drukken.

Als je een profiel verwijdert, worden niet alleen alle instellingen verwijderd die aan dat profiel zijn gekoppeld, maar ook de kijkgeschiedenis.

Hoe alle profielen op Hulu te verwijderen

Als je alle profielen van je Hulu-account wilt wissen (behalve het primaire profiel), kun je dit doen door alleen vanuit een webbrowser in te loggen op Hulu. Het zal ook alle bijbehorende kijkgeschiedenis en voorkeuren verwijderen.

  1. Beweeg over het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek en selecteer Account.

    Image
    Image
  2. Scroll omlaag naar Privacy en instellingen en klik op California Privacy Rights.

    Image
    Image
  3. Selecteer onder Activiteit beheren Profiles en klik op Clear Selected.

    Image
    Image

Je kunt vanuit dit menu ook de kijkgeschiedenis en cloud DVR-instellingen voor alle profielen wissen (zonder alle profielen te verwijderen).

FAQ

    Hoe voeg ik een profiel toe aan Hulu?

    Om een profiel aan Hulu toe te voegen, gaat u naar Hulu in een webbrowser, beweegt u de muisaanwijzer over uw profielpictogram en selecteert u Profielen beheren Selecteer Profiles> Profiel bewerken > Profiel toevoegen Vul de profieldetails in, inclusief naam en geboortedatum, en selecteer Create Profile

    Hoe wijzig ik een Hulu-profiel?

    Om een Hulu-profiel te wijzigen, gaat u naar Hulu in een webbrowser, beweegt u de muisaanwijzer over uw profielpictogram en selecteert u Profielen beheren. Selecteer Profielen > Profielen bewerken. Klik op het potloodpictogram naast het profiel dat u wilt bewerken en breng uw wijzigingen aan.

    Hoe plaats ik een wachtwoord op een Hulu-profiel?

    Als je de toegang tot een Hulu-profiel wilt beperken, moet je pincodebeveiliging inschakelen. Ga naar je profielpictogram en selecteer Beheer Profielen Selecteer op het profiel dat je wilt beperken PIN-beveiliging inschakelenom de functie in te schakelen. Voer de gewenste pincode in en selecteer Wijzigingen opslaan

Aanbevolen: