Hoe PowerPoint op een Mac te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe PowerPoint op een Mac te krijgen
Hoe PowerPoint op een Mac te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Vanuit de Mac App Store: Apple Menu > App Store > zoek naar PowerPoint > Get > Install > voer de Apple ID in als daarom wordt gevraagd > Open.
  • PowerPoint vereist een abonnement van Microsoft. U kunt zich aanmelden via in-app-aankoop of op de Microsoft Office-website.
  • Keynote, Apple's alternatief voor PowerPoint, is vooraf geïnstalleerd op nieuwe Macs (en kan worden gedownload van de Mac App Store).

Dit artikel legt uit hoe je PowerPoint op Mac kunt krijgen, de vereisten, waaronder een abonnement, en enkele gratis alternatieven die beschikbaar zijn op de Mac.

Hoe krijg ik PowerPoint op Mac?

PowerPoint op je Mac downloaden is heel eenvoudig. Slechts een paar klikken en u bent klaar om dia's te maken en presentaties te maken. Dit is wat je moet doen:

  1. Open de Mac App Store door naar het Apple-menu > te gaan App Store of de Applications map > App Winkel.

    Je kunt PowerPoint ook rechtstreeks downloaden van Microsoft, maar deze instructies zijn gericht op de Mac App Store.

  2. Zoeken naar PowerPoint.

    Image
    Image
  3. Klik in het scherm met zoekresultaten op Get.

    Image
    Image
  4. Klik op Installeren.

    Image
    Image
  5. Voer uw Apple ID-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  6. Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u op Open om PowerPoint te starten.

    Image
    Image

Zodra u PowerPoint heeft geopend, moet u zich aanmelden bij uw Microsoft-account of een gratis proefversie gebruiken.

Bottom Line

PowerPoint is niet gratis op de Mac (of op Windows, wat dat betreft). Microsoft biedt een gratis proefperiode van 30 dagen nadat u PowerPoint hebt gedownload. Zodra de gratis proefperiode is verlopen, moet u betalen om de app te blijven gebruiken. Opties zijn onder meer een eenmalige aankoopprijs of een maandelijks of jaarlijks abonnement, dat cloudopslagfuncties en doorlopende technische ondersteuning biedt. U kunt zich abonneren via de website van Microsoft of in-app aankopen gebruiken via uw Apple ID.

Komen Macs met PowerPoint?

Nee. Om PowerPoint op uw Mac te krijgen, moet u het downloaden en installeren met behulp van de stappen in het eerste gedeelte van dit artikel (of, zoals eerder vermeld, rechtstreeks van Microsoft).

Wat is de Mac-versie van PowerPoint?

Hoewel PowerPoint misschien wel het meest bekende programma is voor het maken van dia's en het maken van presentaties, is het zeker niet het enige. Uw Mac is waarschijnlijk geleverd met een van de vooraf geïnstalleerde alternatieven.

Apple maakt een programma genaamd Keynote dat een directe concurrent is van PowerPoint. Het biedt alle kernfuncties van PowerPoint-creërende dia's en presentaties, animaties, sjablonen, presentatormodus, enz. Het integreert nauw met andere software en diensten van Apple, zoals iCloud.

Keynote is gratis voorgeïnstalleerd op alle moderne Macs. Het staat waarschijnlijk in uw map Programma's terwijl u dit leest. Als dit niet het geval is, en als uw Mac en versie van macOS hiermee compatibel zijn, kunt u het gratis downloaden van de Mac App Store door te zoeken naar "Keynote".

Moet je dia's maken en wil je zowel PowerPoint als Keynote vermijden? Er zijn veel andere PowerPoint- alternatieven, maar een plaats om te beginnen is Google Presentaties, dat gratis, webgebaseerd is en kan worden geïntegreerd met uw Google-account en andere productiviteitstools van Google.

FAQ

    Hoe druk ik een PowerPoint met notities af op een Mac?

    Om PowerPoint-dia's met Notities op een Mac af te drukken, opent u uw presentatie en selecteert u Print. Selecteer Toon details in het dialoogvenster Afdrukken. Selecteer in het vak Lay-out Notes. Configureer de rest van uw afdrukopties en selecteer Print.

    Hoe neem ik mijn stem op in een PowerPoint op een Mac?

    De gemakkelijkste manier om een voice-over op te nemen in PowerPoint op een Mac, is door op te nemen per dia. Selecteer de dia waaraan u de gesproken tekst wilt toevoegen, selecteer vervolgens Insert in de menubalk en klik op Audio > Record Audio Voer een naam in voor de vertelling, selecteer Record, lees je script en selecteer Stop als je klaar bent met opnemen.

    Hoe converteer ik een PowerPoint naar video op een Mac?

    Om PowerPoint naar video op een Mac te converteren, opent u de presentatie die u wilt opslaan en selecteert u File > Export In het exportvenster, selecteer naast Bestandsindeling een bestandsindelingsoptie, zoals MP4 of MOV Kies je video kwaliteit, kies of je gesproken tekst wilt opnemen, pas de timing aan en selecteer Export

Aanbevolen: