Bekijk tv-uitzendingen in 4K met een van Hisense's nieuwste NextGen tv-modellen

Bekijk tv-uitzendingen in 4K met een van Hisense's nieuwste NextGen tv-modellen
Bekijk tv-uitzendingen in 4K met een van Hisense's nieuwste NextGen tv-modellen
Anonim

Hisense heeft een paar nieuwe NextGen TV-modellen uitgebracht in verschillende formaten, van 55- tot 85-inch, allemaal met ondersteuning voor een hoog dynamisch bereik (HDR).

Als je op zoek bent naar een nieuwe set om gebruik te maken van 4K-uitzendingen via de huidige normen van de Advanced Television Systems Committee (ATSC) 3.0, dan zijn deze nieuwe Hisense-modellen misschien iets voor jou. Ze zijn natuurlijk niet alleen voor tv-uitzendingen, maar werken met ATSC 3.0 is hun primaire doel.

Image
Image

De eerste van de nieuwe modellen is de U7H-serie, die 55- tot 85-inch schermen omvat en wordt geleverd met een geïntegreerde NextGen TV ATSC 3.0-tuner. U7H-modellen ondersteunen ook Dolby Atmos voor een meer meeslepende geluidservaring, samen met Dolby Vision IQ voor helderdere beelden. Oh, en de U7H-serie is ook IMAX-verbeterd.

Image
Image

Daarna komt de U8H-serie, die ULED- en Quantum Dot-technologie (in feite QLED) gebruikt voor heldere, levendige, goed contrasterende HDR-beelden. Net als de U7H ondersteunt de U8H ook Dolby Vision IQ en is hij ook IMAX-verbeterd, hoewel de schermformaten iets kleiner zijn, tussen 55 en 75 inch.

Zowel de Hisense U7H-serie als de U8H-serie zijn nu verkrijgbaar bij Best Buy en Amazon, hoewel bepaalde U7H-modellen momenteel alleen op Amazon verschijnen. De U7H begint bij ongeveer $ 799 voor de 55-inch en gaat tot $ 1999 voor de 85-inch. De U8H is de duurdere van de twee, beginnend bij $ 1099 voor de 55-inch tot $ 2099 voor de 75-inch.

Aanbevolen: