Met de nieuwste update van het schakelsysteem kun je games groeperen

Met de nieuwste update van het schakelsysteem kun je games groeperen
Met de nieuwste update van het schakelsysteem kun je games groeperen
Anonim

De nieuwste systeemupdate van de Nintendo Switch heeft een optie Groepen toegevoegd, waarmee je de games in je bibliotheek kunt ordenen en categoriseren zoals je wilt.

Iedereen die meer dan een paar digitale games op zijn Switch heeft, weet dat het een beetje onhandig kan zijn om terug te gaan en iets te spelen dat je al een tijdje niet hebt aangeraakt. Het systeem onthoudt 12 van de meest recente games die je hebt gespeeld - en in welke volgorde - maar om iets anders te vinden, moet je door je bibliotheek bladeren (ook wel 'Alle software' genoemd). De nieuwe 14.0.0-systeemupdate van de Switch moet het gemakkelijker maken om door je verzameling te bladeren, zolang je maar de tijd neemt om deze eerst te ordenen.

Image
Image

Als je na het updaten naar de bibliotheek van je Switch navigeert, zie je een nieuwe optie voor Groepen die kan worden bekeken door op "L" op je controller te drukken. Elke aangemaakte groep heeft ruimte voor maximaal 200 spellen, geordend in de volgorde waarin je ze selecteert, maar je kunt de volgorde ook handmatig wijzigen tijdens het maken van een groep.

Je kunt je groepen ook een naam geven terwijl je ze maakt, categorieën maken op basis van onderwerp, genre, de aanwezigheid van katten of andere criteria die je maar kunt bedenken. Er kunnen ook maximaal 100 groepen worden gemaakt, zodat je zelfs games alfabetisch op titel kunt groeperen als je dat echt zou willen, met niet minder dan genoeg groepsopties over.

Image
Image

De 14.0.0-update richt zich ook op Bluetooth-apparaatverbindingen, zoals het verhogen van het maximale volume en u toestaan het volume vanaf de Switch zelf te regelen.

Je kunt de Switch 14.0.0-update nu downloaden en installeren vanuit het systeemmenu van de console.

Aanbevolen: